Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben telviyzonda yapamam acaba inetrnetten indiren varmi ayrdimci olursa sevinirim enrden indirdinzi
arkadaslar merhaba,
ben pilatese gecen haftasonu basladim;
tv8 in internetten sitesinden;
ebru salli videolarinin 1.sinden basladim yapmaya.
cmr ve pzr yaptim;
ardindan 2 gun sirtim ve boynum agridi, cok fazla,
ama dun aksam yine yaptim ve bugun agrim yok;
zamanla alisicam sanirim.
size birsey sorucam;
haftada 2 gun yapsak yeterli olur mu sizce? hergun yapmak sart mi?
ben calisiyorum ve ancak haftasonu vaktim var.
bir de hatirliyor musunuz, ne kadar sonra topa gecmistiniz, simdilik ben 5 bolum yaptim ve top kullanilmadi..
tsk.ler
ağrılar normal zamanla alışırşıyorsunuz
bu sezon topa henüz başlanmadı 1 aya kadar başlanacak haftada iki gün kilo vermek için yeterli olmazmış 5 gün plates 3 gün yürüyüş öneriyor ama yinede incelme olur sanırım ben 3 ay oldu yapıyorum iyi gidiyor şimdilik
umarım faydalı olmuşumdur
ağrılar normal zamanla alışırşıyorsunuz
bu sezon topa henüz başlanmadı 1 aya kadar başlanacak haftada iki gün kilo vermek için yeterli olmazmış 5 gün plates 3 gün yürüyüş öneriyor ama yinede incelme olur sanırım ben 3 ay oldu yapıyorum iyi gidiyor şimdilik
umarım faydalı olmuşumdur
arkadaşlar düzenli yapan varsa pilates sonrasında boyunda herhangibir değişiklik olan var mı? yani dediklerigibi gerçekkten uzatıyomu ben 27 yaşındayım bana 2-3 santim olsa yetcek ama acaba uzatırmı hülya avşara bile 2-3 santim garantisi verdiyse şallı bir bildiği var demektir
peppermint bende 12. bölümdeyim bende yorulmuyorum aynen acaba kendimi çok kasmıomuyum die düşündüm ama yooo kasıomm yanayım die kaydirigubbakcemile2
ehehe ama sanırım orda yavaş yavaş gittiği için birden ağır hareketlere geçmediğimiz için çok yorulmayıp ağrılarımız olmuyo bence böylesi daha ama daha ilk haftadan oturmamada ve omurga rotasyonumda farklılıklar sezdim kendi adıma böyle devam edersem sanırım daha iyi olucak :Saruboceq::lepi:
kizlar daha oncede yazmistim yine yaziyorumm..
gecen sene yaptim birkac ay ve haftanin 6 gunu sadece pazar gunu yamadim..birde yuruyus..cok yesem de gram kilo almadim,normalde cabuk alip veren yapim var buna ragmen korudum kilomu..
kilo olarak cok vermedim ama daraldim.vucudum cok topladi.bunu esimde fark etti..pilatesi biraktigim zaman cok laf etmisti bu yuzden..emeklerine yazik oldu demisti..mide sorunum yuzunden karnimda sisinligim vardi..kisacasi pilatesle hepsii gittii..
giydigim kotlarda bacaklarim cok duzgun durdu,popo kismi kalkmisti ve bacaklarim incelmisti.. ama fark edilir sekilde..hem psikolojik hemde beden olarak cok rahatliyorsunuz.boy olarak uzama hissetmedim sadece inceldikce daha uzun duruyorsunuz..
mutlaka yapin imkaniniz varsa zaten 45 dakika suruyor nasil bitiyor anlamiyorsunuz bile..
insallah yardimci olabilmisimdir.a.s.
kızlar şallının programının 13. bölümünü yaptım inanılmaz bi karın için yeni egzersiz koymuşş süperrr bölee yanmalara doyamadım o derece :))) sırnaşık şey ben sabah değil ben zaten zayıfım ama daha esnek olup daha düz durmak için yapıyorum pilatesi bide çok az bi göbişim var herkes yok diyo ama ben yukardan bakınca görüyorum onuu delikafadulden ama o bile dahda ufaldı
bu arada bu üst bacak kısmını nasıl incelticez yahuu orası benim biraz kalın mı nee :S