Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Henüz çok yeniyiz canım...
Birlikte yapalım sen de gel :KK200:
Teşekkürler tatlım cevabın ve davetin için. Geçmişinizi okudum topiğinizin, 1,5 saat biraz uzun geldi benim için kuzum ya, ben ınsanity max30 yapıyorum ardından şöyle en fazla 30 dk lık pilates esneme programı türünde birşeyler ekleme niyetindeyim. Yoğunluğum olmasa sizinkine devam ederdim ama bu aralar yoğunum epey tatlım o kadar süreyi ayırmam zor şu an için.
Senin tavsiye edebileceğin yarım saatlik çalışmalar var mı etkili olan? Bir de daha önce pilates yaptın mı ?
Bizim topiğimizede bekleriz , ziyaret içinde olsa uğra olur mu şekerim :)
Nacizane tavsiyem bir de pilatesle yağ yakmak yerine sıkılaşmak incelmek mümkün diye biliyorum ben, yanılıyor muyum acep ? Yağ yakmak istiyorsan önce kardio çalışması ardına pilates eklemek belki daha hızlı sonuç verir.. Ama ideal kilosunda olanlar için mükemmel olur pilates..

Ne yaparsak yapalım spor yapalım hayatımızda hareket olsun mutlaka faydasını görürüz demi şekerciğim :KK68:

Veeeeeeeeeee

c47a3f831d.gif
.
GÜN bittiii.................

Kaldı 20 gün...

Teşekkürler tatlım cevabın ve davetin için. Geçmişinizi okudum topiğinizin, 1,5 saat biraz uzun geldi benim için kuzum ya, ben ınsanity max30 yapıyorum ardından şöyle en fazla 30 dk lık pilates esneme programı türünde birşeyler ekleme niyetindeyim. Yoğunluğum olmasa sizinkine devam ederdim ama bu aralar yoğunum epey tatlım o kadar süreyi ayırmam zor şu an için.
Senin tavsiye edebileceğin yarım saatlik çalışmalar var mı etkili olan? Bir de daha önce pilates yaptın mı ?
Bizim topiğimizede bekleriz , ziyaret içinde olsa uğra olur mu şekerim :)
Nacizane tavsiyem bir de pilatesle yağ yakmak yerine sıkılaşmak incelmek mümkün diye biliyorum ben, yanılıyor muyum acep ? Yağ yakmak istiyorsan önce kardio çalışması ardına pilates eklemek belki daha hızlı sonuç verir.. Ama ideal kilosunda olanlar için mükemmel olur pilates..

Ne yaparsak yapalım spor yapalım hayatımızda hareket olsun mutlaka faydasını görürüz demi şekerciğim :KK68:
Canım amacım şu an sıkılaşmak zaten..
Netten araştırabilirsin kısa plates video ları bulursun..
Bu plates videosu 1,5 saat boyunca epey zorluyor ve yağ yakmaya yönelik bir video..
Zamanı olanlar için hem yağ yakmak hem de sıkılaşmak için ideal..

Canım amacım şu an sıkılaşmak zaten..
Netten araştırabilirsin kısa plates video ları bulursun..
Bu plates videosu 1,5 saat boyunca epey zorluyor ve yağ yakmaya yönelik bir video..
Zamanı olanlar için hem yağ yakmak hem de sıkılaşmak için ideal..
Yağ yaktırıyor ise süpermiş o zaman.Bunu öğrendiğim iyi oldu . Seni takip edecegim tatlım, bakalım ne gibi değişimler yaşıyacaksın:KK68:

Ay öyle deme, tam diyorum geldim, hoop kilo alıyorum yine uzaklaşıyorum..
O yüzden spora başladım istikrarlı gidicek bu sefer inşallah.
Hadi bakalm istikrar her zaman iyidir takibindeyim canm umarm hayal ettigin vücuda sahip olursun

arkadaşlar ilk günü tamamladım:KK49::KK49: bazı yerleri çok zor ama çok terletmiyo üstüne yürümezsek hızlı kilo veremeyiz bence:KK76::KK76::KK12:

arkadaşlar ilk günü tamamladım:KK49::KK49: bazı yerleri çok zor ama çok terletmiyo üstüne yürümezsek hızlı kilo veremeyiz bence:KK76::KK76::KK12:
Canim yarın o bacakların oturup kalkarken ağrıtacak tabiki sadece platesle olmaz ama bölgesel çok etkili ikinci günün ve gün boyu bacak ağrısı çekiyorum

Canim yarın o bacakların oturup kalkarken ağrıtacak tabiki sadece platesle olmaz ama bölgesel çok etkili ikinci günün ve gün boyu bacak ağrısı çekiyorum
hakikaten iyi çalıştırıyo kasları onu farkettim ben pump it up la zayıflamıştım iki yıl öncee o baya terletiyo ya öyle bişey bekliyodum :)

Yağ yaktırıyor ise süpermiş o zaman.Bunu öğrendiğim iyi oldu . Seni takip edecegim tatlım, bakalım ne gibi değişimler yaşıyacaksın:KK68:

Hadi bakalm istikrar her zaman iyidir takibindeyim canm umarm hayal ettigin vücuda sahip olursun
İnşahlar kızlar güzel değişimler yaşicam ve hep birlikte şahit olucaz :KK36:
Simdi 2 ci gunumu bitirdim ama cokda zorlandim .Umarim ireliyen gunlerde daha iyi olur
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Ben de zorlandım, hamlamışım, heryerim ağrılar içinde yaptım..

Canım 1 saatlik yürüyüşüm var zaten benim ama karın bölgem ikinci günden farketti, bir de 21 gün sonra oooooo :rolleyes:

Spor:21dk bant+2*1 mile leslie express +43dk ebru ile karın kalça plates+ 100yan bel
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Benim sırtımdan bileklere kadar ağrıyor, dövülmüş gibi..
Şekle giriyor kesin :rolleyes:

hakikaten iyi çalıştırıyo kasları onu farkettim ben pump it up la zayıflamıştım iki yıl öncee o baya terletiyo ya öyle bişey bekliyodum :)
Canım plates, ağırdan ve derinden gidiyor :21::KK49:

ben hergün çıkamıyorum yürüyüşe, işten çoğu zaman geç geliyorum, buna çözüm bulmam lazım, gerçi yakında işler hafifleyecek bide havalar ısınırsa tamamdır

Evet 3 gunu de bitirdim ama yine cok zorlandim .Bacaklarim kiriliyor zorla yuruyorum zaten plateside zorlanarak yaptim

X