Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Year_4.gif
de bittiiii ohhhh :halay::halay:

bugün 8.günü bitirdim boy:1.58 kilo 55
benim fazla kilom yok ideal kilom 52 yada 50 duruma göre bakıcam
daha önce bahsedenler olmuştu hemen bi değişiklik olmuyor şimdilik kilo yada ölçüde değişiklik yok sıkılaşma var
ölçülerim var sonuçları 2.hafta ve 3. hafta yazarım.
buarada karında alttan alta çizgiler oluşmaya başladı tabiki dikkatli bakınca :)

Bende ramazandan önce 8 gün kadar yapabildim artık ramazandan sonra ölçülerimi alıp tekrar başlarım. Ama gerçekten etkili bir video ve gerektiği gibi uygulandığında güzel şekillendirecek gibi

Bende ramazandan önce 8 gün kadar yapabildim artık ramazandan sonra ölçülerimi alıp tekrar başlarım. Ama gerçekten etkili bir video ve gerektiği gibi uygulandığında güzel şekillendirecek gibi
ben de etkili olduğunu düşünüorum,yapış sırası ve özellikle bunda hiçbiyeri es geçmemesi iyi.bitirdikten sonra ben de hergün olmasa bile haftada 2 yada 3 yaparım

bugün 8.günü bitirdim boy:1.58 kilo 55
benim fazla kilom yok ideal kilom 52 yada 50 duruma göre bakıcam
daha önce bahsedenler olmuştu hemen bi değişiklik olmuyor şimdilik kilo yada ölçüde değişiklik yok sıkılaşma var
ölçülerim var sonuçları 2.hafta ve 3. hafta yazarım.
buarada karında alttan alta çizgiler oluşmaya başladı tabiki dikkatli bakınca :)
Ben bailk yaptığımda, önce ve sonrası ölçü yaptım ve 21 sonraki ölçülerime ben bile şaşırdım, üstelik kiloda öyle bi fark olmadığı halde..
Acaip sıkılaştırıyor.

Kesinlikle etkili bir video canım.

Periodum başlar başlamaz hazır oruç tutamazken arayı pilatesle geçireyim dedim, neredeyse 2 hafta aradan sonra yaptım tüm videoyu yine, en şaşırdığım kısım esnekliğimin bariz artması, özellikle streching bölümünde bacaklarımın arkalarını esnetirken ilk günlerime göre ne kadar ileriye gittiğimi farkettim acayip mutlu oldum.:KK49: periodum bitene kadar devam sonra yine oruç arası ve bayram sonrası kür olarak uygularım-21 gün tam- inşallah :spor:

Periodum başlar başlamaz hazır oruç tutamazken arayı pilatesle geçireyim dedim, neredeyse 2 hafta aradan sonra yaptım tüm videoyu yine, en şaşırdığım kısım esnekliğimin bariz artması, özellikle streching bölümünde bacaklarımın arkalarını esnetirken ilk günlerime göre ne kadar ileriye gittiğimi farkettim acayip mutlu oldum.:KK49: periodum bitene kadar devam sonra yine oruç arası ve bayram sonrası kür olarak uygularım-21 gün tam- inşallah :spor:
Ben de bekliyorum orucun bitmesini.. Özledim ya hu!

Ölçülerimi yazıp, gün gün buraya yazıcam inşallah..
Bakalım 21 günde kaç cm incelicem ve kaç kilo gidicek?

Siz de gelin birlikte eritelim pis yağları:KK49::KK49:
slm cnm
sen hangisini yapıyorsun?
ben de dün başladım skinny jeans 14 gün yapıcam..size katılabilirim :)
pilates setimde bi kaç eksik var (çember ve ağırlık topları ),onları da temin edersem herşey tam rayında kararında olcak :)

21 günlük olanı yapıyordum araya ramazan ve bayram girdi. Sen son çıkan video yu yapıyosun sanırım.

21 günlük olanı yapıyordum araya ramazan ve bayram girdi. Sen son çıkan video yu yapıyosun sanırım.
valla kaçıncı video bilmiyorum cnm
kalça basen bacak üçlüsü için olan,2 haftada 2 beden,4. günüm bugün

En sonunda ölçüm yaptımm. Bayramdan önce elbise siparişi için ölçü almıştım böylece karşılaştırma fırsatımda oldu. Basitçe rutinimden bahsedeyim. Haftada 6 gün pilates( süper bir karın/ 21 günde yağ yakma/selülitsavar/3k/skinny jean dönüşümlü yapıyorum) +1,5 saat yürüyüş (10000 adım) ya da 35dk kondisyon bisikleti (20 km+ olacak hızda) ile takviye edip, 1 gün dinlenme yapıyorum. Paket gıda tüketmemek hariç sıkı diyet yaptığım yok, saat 9dan sonra asla yemek yemiyorum( 2 gibi uyuduğum için) günlük 2 ile 3lt arası su tüketiyorum, o gün yaptığım spora ve sıcaklığa göre değişiyor ölçü (play storeda güzel programlar var hesaplamak için), günde 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan lavanta çayı tüketiyorum, birde kahvaltı harici ekmek tüketmiyorum. Şimdi gelelim ölçülere;
Boy:1,66
Kilo:56,5( eski 57,5)
Göğüs: 89( eski 90)
Bel:70 (eski 74)
Kalça:96(eski 94)
Bacak ve kol ölçümü yapmadım ama sıkılaşma ve kasları gözlemliyorum, karın kaslarımda oluşuyor ama kol ve bacağa göre daha yavaş oluşuyor. Amaç daha sıkı ve daha dengeli ve daha güçlü bir vücut.. Bugünün sporunu yapınca eklerim herkese mutlu günler :spor:

X