Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alerjiye hapşırığa, platessssCanım tebrik ediyorum azmini
ben başlamadım ve bi süre de başlayamıcam
bahar alerjisi durumundayım
yolda zor yürüyorum hapşırmaktan
Alerjiye hapşırığa, platessss
ben de etkili olduğunu düşünüorum,yapış sırası ve özellikle bunda hiçbiyeri es geçmemesi iyi.bitirdikten sonra ben de hergün olmasa bile haftada 2 yada 3 yaparımBende ramazandan önce 8 gün kadar yapabildim artık ramazandan sonra ölçülerimi alıp tekrar başlarım. Ama gerçekten etkili bir video ve gerektiği gibi uygulandığında güzel şekillendirecek gibi
Ben bailk yaptığımda, önce ve sonrası ölçü yaptım ve 21 sonraki ölçülerime ben bile şaşırdım, üstelik kiloda öyle bi fark olmadığı halde..bugün 8.günü bitirdim boy:1.58 kilo 55
benim fazla kilom yok ideal kilom 52 yada 50 duruma göre bakıcam
daha önce bahsedenler olmuştu hemen bi değişiklik olmuyor şimdilik kilo yada ölçüde değişiklik yok sıkılaşma var
ölçülerim var sonuçları 2.hafta ve 3. hafta yazarım.
buarada karında alttan alta çizgiler oluşmaya başladı tabiki dikkatli bakınca :)
Kesinlikle etkili bir video canım.Bende ramazandan önce 8 gün kadar yapabildim artık ramazandan sonra ölçülerimi alıp tekrar başlarım. Ama gerçekten etkili bir video ve gerektiği gibi uygulandığında güzel şekillendirecek gibi
aslında ilk yapmalarda zorluyor gibi ama sonra rutine bağlanınca, alışıyor vücut kendiliğinden yapıyor resmenEbru salli gerçekten etkili ama çok zorluyor birde çok detayci
Ben de bekliyorum orucun bitmesini.. Özledim ya hu!Periodum başlar başlamaz hazır oruç tutamazken arayı pilatesle geçireyim dedim, neredeyse 2 hafta aradan sonra yaptım tüm videoyu yine, en şaşırdığım kısım esnekliğimin bariz artması, özellikle streching bölümünde bacaklarımın arkalarını esnetirken ilk günlerime göre ne kadar ileriye gittiğimi farkettim acayip mutlu oldum. periodum bitene kadar devam sonra yine oruç arası ve bayram sonrası kür olarak uygularım-21 gün tam- inşallah
slm cnmÖlçülerimi yazıp, gün gün buraya yazıcam inşallah..
Bakalım 21 günde kaç cm incelicem ve kaç kilo gidicek?
Siz de gelin birlikte eritelim pis yağları
valla kaçıncı video bilmiyorum cnm21 günlük olanı yapıyordum araya ramazan ve bayram girdi. Sen son çıkan video yu yapıyosun sanırım.
maşallah :)15 Temmuz/cuma: 100 dk /6,5km yürüyüş + selülitsavar