• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş canlı yayında ağladı.

aynen hele hadiseye ne demeli reza sanki onun kocasıydı mübarek bir hazırlanmış bir hazırlanmış' biz burdayız' yazılı bir tişört giymiş

ve o bet sesiyle biz burdayız adlı şarkısını seslendirdi :53:

hiç sorma benimde görünce midem kalktı ya ne sanıyorlar bunlar bizleri gzekalımı
izlemeyin arkadaşlar şu programları gerçekten içim acıyor

.............
Şu an başbakanın konuşması var ilgilenen varsa izleyebilir, son olaylar hakkında yorum yapıyor...

Son düzenleme:
rezada okadar para olmasaydı ebru evlenırmıydı sence?
tmm ebrunun sartları,kendı kazancı zaten yerınde olan bı kadın ama
suan ıcınde bulunduğu hayat onun sanatçılık gelırının yanında devede kulak..

ne bılım benım kocam benden gızlı hıcbıse yapmaz..
kendı ısıyle ılgılı bıle herseyı anlatır..buyuzden tum kocaları böyle dusunmus olabılırım..

madem yenı ögrendı kocasının dolandırıcı olduğunu,bosansın ozaman
çocuğumun böyle karektersız bı babası olamaz deyıp?!

gerçekten bilmiyor olsaydı çoktaaan boşardı adamı.. oda biliyordu sesini çıkarmadı beleşten evler arabalar hoşuna gitti tabi üzümünü ye bağını sorma diye düşünmüştür :1::1:

gerçekten bilmiyor olsaydı çoktaaan boşardı adamı.. oda biliyordu sesini çıkarmadı beleşten evler arabalar hoşuna gitti tabi üzümünü ye bağını sorma diye düşünmüştür :1::1:
1- Çocuğu var, hemen boşayamaz.
2- Hemen boşansaydı bu sefer de "Görüyor musun? Para gidince boşandı." gibi laflar edilirdi bence...

Nasreddin Hoca'nın bir menkıbesi var ya onun gibi aynı, ne yaparsan yap bir laf bulur insanlar...:34:

neden uydurasın canım.her annenin hissettikleri bunlar.ayaz bebecik öldü ama abisine ve annesine artık sahip çıkarlar inşallah:50:

Gercekten turkiyede boyle haberler duyunca okadar uzuluyirumki.....
En cok uzuldugum zengini tam zengin fakiri tam yoksul.....
Bunun bir caresine bakilmali....fakirleri cevresindekiler bildirilmeli.....
Turkiyede boyle yolsuzluklar yapiliyor paraya para katiyorlar.....
Ama fakiri ya acliktan oluyor yada soguktan donuyor.....

ne talihsiz bir durum.çocuğuna üzülmesini anlıyorum bir anne olarak ya da anlamaya çalışıyorum da nedense bana mı
bir pek samimiyetsiz geldi o konuşma ve gözyaşları? kim haklı kim haksız diyecek bir mercide değiliz ama göz var nizam var
evvela.sonra ülkemin gerçekleri var.yeterince meşgul ettiler gündemi ailesi ve paraları.

1- Çocuğu var, hemen boşayamaz.
2- Hemen boşansaydı bu sefer de "Görüyor musun? Para gidince boşandı." gibi laflar edilirdi bence...

Nasreddin Hoca'nın bir menkıbesi var ya onun gibi aynı, ne yaparsan yap bir laf bulur insanlar...:34:

dediğin gibi canım laf her şekilde ediliyor zaten bilse de bilmese de çocuğa yazık oldu şuan küçük gerçi pek etkilenmez

Bu tür yorumları bende gördüm. Yalnız Ebru Gündeş ve eşinin kazançları ile ne hayır işlediklerini bilmemekle beraber ülkenin ekonomik durumunun ve osmanlı döneminden kalma düşük refah seviyesinin bu konuyla ilintilenmesini doğru bulmuyorum. Farkındayım, yazı ilk bakışta oldukça duygusal, doğru ve acı verici noktalara parmak basılmış bir yazı.

Ama iki dakika düşünelim derim arkadaşlar,
Açlıktan kırılan ülkeler var ve biz cebimize geçen parayla alışveriş yaparken, yeni ve ihtiyacımız olmayan kıyafetleri alırken düşünüyor muyuz?
Açık olalım. Hiçbirimizin aklına gelmiyor. Haberlerde görünce ve yardım kampanyası başlatılınca telefonumuzdan 5 tl'lik yardım yapıyoruz. Ki bu aşamada dahi öncelikle haber izleyen, sonra vicdanen rahatsız olan ve sonra da telefonunda kontör yada ay sonunda o faturayı ödeyebilecek kadar parası cebinde paran olması gerekliliği gibi üç faktör var.

Şimdi Reza Zarrab'dan çok daha zengin Türkiye'nin önde gelen isimlerini niye sorgulamıyoruz? Sizce onlar isimleri medyaya yansımadı yolsuzluk olaylarıyla diye mi aklanıyorlar? Böyle bir mantıkla komünizm yandaşı olalım madem. Bana uyar. Peki yükselme ihtimalinden kaç kişi vazgeçebilir bu ülkede? Fakirliğe üzülüp de kendi gelirinden kaç kişi vazgeçecek?
Bu ülkede hiçbir zengin kendi eliyle bağış yapmak zorunda değil, saygı duyulan ve takdir edilen bir davranış örneği bu sadece. Bunu toplum değil devlet sağlamalı. Vicdana bırakılan her beklenti görecelidir. Sokaktaki dilencilere kiminin 10 kuruş, kiminin 5 tl kiminin cebinde olan neyse onu vermesi gibi.

Bakın 850 tl ile geçinen bir aile için doğalgaz bir ihtiyaç, ama aylık 5.000 tl ile geçinen biri için her yere götürmesi gerektiğine inandığı ipad'i, internete girmesini sağlayan son model işlevli telefonu da ihtiyaç. Bu ülkede vergi sistemi adı verilen bir sistem var. Yapılacak olan vergiyi yükseltmek olur ancak. Kazanan adama (Reza Zarrab'ı kastetmiyorum) neden kazanıyorsun diyebilir miyiz?

Birini MEDYA MAYMUNU yapmak oldukça basit. Ama özellikle Ebru Gündeş ile aç kalan birini kıyaslamak yerine o aç kalan insandan, soğuktan donarak ölen insandan devleti sorumlu tutmak, gerekliyse zengin kesimin vergi oranlarında farklılık için bir şeyler yapılmasını talep etmek gerekiyor. Ebru Gündeş'in eşinin yaptıklarından haberi olsa ne olur? bende aç kalan aylık kredisi ayın yarısında biten öğrenciler için hesap sorayım Ebru Gündeş'den?
Afrikada aç yaşayan insanlar da bizden sorsunlar hesap, ısınabiliyorsunuz siz, bizim ekmeğimiz yok oha? desinler.

Burada gerçekleşmesi gereken üst kesimin zenginliğini eleştirmek değil, sosyal devlet ilkesine bağlı olarak devletten alt kesimin refahını yukarı çekmesini beklemek.
Ebru Gündeş bugüne kadar çalışmış, yıllardır da sanatına emek vermiş bir kadın. Ondan önce hesap sorulması gereken, emeksiz kazanç sağlayan birçok kişi var. Ajitasyonla, mantıktan uzak iç dağlayıcı propagandalarla bu maalesef mümkün görünmüyor.

Duygusal bir milleti damarına basarak değil o damara kan vererek canlandırabilirsin. Ajitasyonların sonuç getirmediğini yıllardır yaşadık, gördük.

Bence burada eleştirilen Ebru Gündeş'in zenginliği ya da herhangi bir zenginin zenginliği değil zaten.

Evet toplumdaki sınıflar arasındaki ne kadar büyük uçurumlar olduğuna da değinilmiş yazıda ama asıl eleştiri konusu bu değil.Sırf zengin olduğu için,ünlü olduğu için ekranlarda ajitasyon yapan insanlar alkışa tutulurken,gerçekten acınacak haldeki insanların kimsenin umrunda olmaması.

Ebru Gündeş orada ağlarken onu alkışlayanların aklından "onca sene hiç mi aklına gelmedi bu değirmenin suyu nereden diye" düşüncesinin geçmemiş olması.

Çocuğu için üzülüp ağlayan Ebru Gündeş'i saatlarce alkışlarken onun adına üzülürken,haber bültenlerinde sadece 1 dakika yer verilen donarak ölen bebeğe belki o an için üzülüp sonrasında "Bebekler açlıktan ya da fakirlikten donarak ölüyorsa bu devlet ne işe yarar aga?Hani nerede sosyal devlet?" diye sorulmaması.Çünkü o bebeğin hayatı zenginlerin değil,devletin sorumluluğundaydı.

Tekrar Ebru Gündeş'e gelirsek,ben şahsen zerre kadar üzülmedim durumuna.Şimdiye kadar çoktan sorması gerekirdi "bu adam ne iş yapıyor da bu kadar para kazanıyor?" diye.Belki aşktan gözü kör oldu sormak hiç aklına gelmedi,belki sorduğunda aldığı cevaplar vicdanını rahat ettirecek türdendi işin iç yüzünü bilemeyiz ama kocası olmasa da Ebru Gündeş zengin ve ünlü bir kadındı,hala da öyle.Parası olan insanın hayata sıfırdan başlaması da kolay olur,o yüzden bir iki ağlar geçer sonra

Bence burada eleştirilen Ebru Gündeş'in zenginliği ya da herhangi bir zenginin zenginliği değil zaten.

Evet toplumdaki sınıflar arasındaki ne kadar büyük uçurumlar olduğuna da değinilmiş yazıda ama asıl eleştiri konusu bu değil.Sırf zengin olduğu için,ünlü olduğu için ekranlarda ajitasyon yapan insanlar alkışa tutulurken,gerçekten acınacak haldeki insanların kimsenin umrunda olmaması.

Ebru Gündeş orada ağlarken onu alkışlayanların aklından "onca sene hiç mi aklına gelmedi bu değirmenin suyu nereden diye" düşüncesinin geçmemiş olması.

Çocuğu için üzülüp ağlayan Ebru Gündeş'i saatlarce alkışlarken onun adına üzülürken,haber bültenlerinde sadece 1 dakika yer verilen donarak ölen bebeğe belki o an için üzülüp sonrasında "Bebekler açlıktan ya da fakirlikten donarak ölüyorsa bu devlet ne işe yarar aga?Hani nerede sosyal devlet?" diye sorulmaması.Çünkü o bebeğin hayatı zenginlerin değil,devletin sorumluluğundaydı.
Konuyu baştan sona okursanız SADECE sizin dediğiniz şeylerin eleştirilmediği görürsünüz. Yoksa ben de sizinle hemfikirim. Çok da güzel yazmışsınız. :34:

Karşıyaka Alaybeyde 10tane şehite üzülmeyen halkımız Ebru Gündeş'e üzülüyor.. Cok enteresan ve cok komik:26:

bu bir ağlayış mı ben daha çok içten içe gülmesini gördüm bu numarayı da yutarlar diye:ssz: ki alkışlardan anlaşılıyor

mağduru oynadığı. adam genç yaşta, milyonluk hediyeler alması ebru gündeşi düşündürememiş mi ? düşünememiştir derseniz ebru gündeşin aklıyla dalga geçmektir:1:

ayrıca hangi yüzle çıkmış ekrana? "sizi soyduğumuz iddiaları var ama bakın ben hala yüzünüze bakıp çocuğum diye mağduru oynuyorum" demektir bu.

Son düzenleme:
her zamanki uslup ile yazayım.........

hırsıza söz hakkı verene yyyuuuhhhhhhhhhhhhhhhh........

hırsızlık için ağlayana yyyuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh..........

40 günlük ölmüş ayaz bebeği bırakıp, hırsızı alkışlayana yyyyuuuhhhhhhhhhhhhhh..........

:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Tekrar Ebru Gündeş'e gelirsek,ben şahsen zerre kadar üzülmedim durumuna.Şimdiye kadar çoktan sorması gerekirdi "bu adam ne iş yapıyor da bu kadar para kazanıyor?" diye.Belki aşktan gözü kör oldu sormak hiç aklına gelmedi,belki sorduğunda aldığı cevaplar vicdanını rahat ettirecek türdendi işin iç yüzünü bilemeyiz ama kocası olmasa da Ebru Gündeş zengin ve ünlü bir kadındı,hala da öyle.Parası olan insanın hayata sıfırdan başlaması da kolay olur,o yüzden bir iki ağlar geçer sonra

Sence Ebru kocasi zengin olmasaydi evlenirmiydi? Daha öncede biri yazmisti, Ebru kendi parasini kazaniyor tamam, ama o kocasinin parasinin yaninda bir hiçti.

Ebru neyin ne oldugunu gayet iyi biliyordu. Onun bir magaza açilisinda emine erdogan, ve muammer güler'in esi ile bir fotorafi var. Hatta fotoda onlarin arkasinda kocasi duruyordu.

Canli yayinda aglamasi sadece sempati, empati yaratmak için, kariyerini kaybetmemek adina yapiyor. (ki aslinda aglamiyordu, numara yapiyordu) Yoksa o çoçugun durumu birçok cocugun durumundan daha iyi. Binlerce gazeteci, gencler,.. SUCSUZ bir sekilde cezaevindeler. Onlarin çoçuklari, esleri yokmu? Üstelik çoçuklari, ebrunun çoçugu gibi maddi anlamdada rahat degiller.

Zaten hayat hep öyle. Yeterki fakirleri eglendir, akillari fakirliginde kalmasin ki zenginler daha zenginlessin.

Son düzenleme:
[sıze=2]acun türkiye de yaptığı ve hala yapmakta olduğu halkı uyutma politikasını uygulamaya devam ediyor cebini de doldurarak . Yaptığı programların kalitesi yerle yeksan olduğu halde ısrarla kanallar satın alıyor ve milllet bu saçma şeyleri seyrederken insanlar resmen tepkisizleştiriliyor. Hatta şunu da söyleyim tv8 den haberi kaldırmasının tek sebebi de hangi tarafta olduğu belli olacağındandır. Bilin isted,m[/sıze]

Müslümanlar katledilirken hiçbir kanal bu kadar yayın yapmıyor yazıklar olsun medya uyutma politikası tam gaz devam ediyor

[sıze=2]acun türkiye de yaptığı ve hala yapmakta olduğu halkı uyutma politikasını uygulamaya devam ediyor cebini de doldurarak . Yaptığı programların kalitesi yerle yeksan olduğu halde ısrarla kanallar satın alıyor ve milllet bu saçma şeyleri seyrederken insanlar resmen tepkisizleştiriliyor. Hatta şunu da söyleyim tv8 den haberi kaldırmasının tek sebebi de hangi tarafta olduğu belli olacağındandır. Bilin isted,m[/sıze]

Başbakanın bir numaralı adamlarından biri Acun ? Bil istedim.

iyiki acun yalakasının programlarını izlemiyorum bu kadına tahammül edemiyorum ben zaten.
şak şakci vatandaşlarimiz da yerlerini almiş ne güzel
aferin size

Cocugu etkileniyormuşta, iyi günde kötü günde söz vermişteee
şehitleri, Ülkenin durumunu görüncede ben etkileniyorum kardeşim

Haram lokmalari bebegine yedirirken düşünseydin ebru hanim

Back