• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş canlı yayında ağladı.

bende eşinin pis işlerinden haberi olduğunu düşünenlerdenim.
sabah ekşideki tüm yorumları okudum.
birkaç sene önce yaptığı açıklamayı yazmışlar,demek ki balık hafızalıymışım bende unutmuşum
.
eşinin kendisine yalılar,jetler,kızına altın emzikler alması üzerine habercilere şöyle demiş;bundan sonra merak edenler için söyleyeyim,
eşimin bundan sonra bana hediye olarak marsı alacak!!!
biz fakir halkla nasıl dalga geçildiğini görün...

Kimseyi ne korumak ne savunmak gibi bir düşüncem var. Yalnz bence Ebru Gündeş'in bu olaylardan ne haberi var ne dahil olmuşluğu...
Reza Zarrab'ın yolsuzluk şemasına açıp bir bakarsanız adamın kafasının bunca trafiği nasıl sürdürdüğünü anlayabilirsiniz. Sanıyor musunuz ki bir evladı varken karısını da bu işin içine sokacak, dahil edecek?
Sizce oturup Ebru Gündeş' e bunları açıklar mı o kadar kafası çalışan adam. Ne gerek var ayrıca?

Adam aileden zengin. Altın işiyle uğraşıyor. Altın ticaretiyle ülkenin altın ihracatını ne kadar geliştirmiş bir rakamlara bakarsak görebiliriz arkadaşlar. Altın ticareti yapan, aileden zengin ve bilmemkaç şirketi olan bir adamın peşine bu para nereden geliyor diye Ebru Gündeş'in muhasebeci ve dedektif takacağına mı inanıyorsunuz gerçekten? Aylarca süren operasyon sonucu yakalanan bunca kişinin eşleri için de bu durum geçerli. Suçlu olup olmadıklarını hukuk gösterecektir elbet, ancak bahsettiğiniz para trafiğinde kur farkından yararlanıp iran'ın rezervlerini artırmak da var. Bu adam ülkesi için çalışan bir ajan dahi olabilir. He biz gelelim Ebru Gündeş'e...

Ebru Gündeş bugün zengin olmadı arkadaşlar. Adamla parası için evlendiğini iddia etmek, Türkiye'nin çok kazanan ve piyasada uzun yıllardır var olan sanatçılarından birine haksızlık etmektir bana göre. Zaten bir gecede aldığı parayı insanlar emekli olunca ikramiye olarak alıyorlar. Kadının amacı yan gelip yatmak da değil bana göre. Öyle olsa evlendikten sonra yalısında yatar göbek büyütürdü gayet de mutlu mesut.

Ebru Gündeş bu olayın içinde olsa şu an Reza Zarrab adına mal olmazdı ortada. El konulma şartlarından haberdarsınızdır umarım.

"Ebru Gündeş ağlamış, amaaan trilyonları vardı daha çok ağlasın parası vardı zaten onun" mantığı nasıl işliyor?

:46::46::46:

Ben de bunu düşünüyorum arkadaşım. Çok güzel açıklamışsın.

Ebru GÜNDEŞ hiçbir zaman kimseyle polemiğe bile girmeyen, herhangi bir kavga gürültü ya da saçmalığa bulaşmamış, delikanlı bir sanatçı her zaman. Ben EBRU GÜNDEŞ'in para için evlendiğini düşünmüyorum. Çünkü Ebru GÜNDEŞ'in yeri konumu belli. Basit bir manken ya da basit bir oyuncu (manken ya da oyuncuların hepsi basit demiyorum. basit olanları kastediyorum.) değil ki: "Aaa! Zengin bir iş adamı buldum. Kaçırmayayım. Evleneyim." desin... Ebru GÜNDEŞ'in derdi anne olmaktı. Kocasını da sevdi demek ki evlendi.

"Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusuna gelince...
Adam (adam dediysem laf icabı adam dedim yoksa REZA pek de adam değil gözümde... Oldu bitti de hazzetmiyordum. Yakıştıramıyorum falan! Bir de suçluysa şimdi, çeksin cezasını tabii ki!...) iş adamı deniliyordu. Aileden zengin vs. Ebru GÜNDEŞ'in aklına neden gelsin ki bu sorular? Bir de Ebru'nun kendi işi gücü, yoğunluğu var. Neden REZA'nın işlerine burnunu soksun ki? Şirkete gidip muhasebecilerini sorguya mı çeksin? Açın defterleri, siz burada ne haltlar karıştırıyorsunuz mu desin durup dururken?

Ebru yoğun ilgilenmiyorsa bile ev hanımı olup da ilgilenmeyen, anlamayan da var. Kocasının işine karışmayan çok fazla kadın var... Ebru neden bunlardan birisi olmasın?

Kısacası ilk günden beri diyorum:
REZA yapmışsa tabii ki çeksin ama Ebru'ya yüklenmek yanlış.
Ebru evlenirken bunları bilmiyor olabilir, hatta hâlâ birçok şeyi bilmiyor olabilir.

Yalnız şu da var; bundan sonra EBRU'nun tutumu önemli, adam yaptıysa böyle bir şey hâlâ destek olursa işte o zaman biter bence EBRU!

Dipnot: Cessair arkadaşımızın yazdığından sonra yazılanları okumadım. Dönüyorum onları okumaya...

bende eşinin pis işlerinden haberi olduğunu düşünenlerdenim.
sabah ekşideki tüm yorumları okudum.
birkaç sene önce yaptığı açıklamayı yazmışlar,demek ki balık hafızalıymışım bende unutmuşum
.
eşinin kendisine yalılar,jetler,kızına altın emzikler alması üzerine habercilere şöyle demiş;bundan sonra merak edenler için söyleyeyim,
eşimin bundan sonra bana hediye olarak marsı alacak!!!
biz fakir halkla nasıl dalga geçildiğini görün...
Ben bu cümle ile fakir halkla dalga geçtiğini düşünmüyorum. Gazetecilere "Yeter artık bizimle, aldıklarımızla, yaşamımızla uğraşmayın!" demek istiyor... Ebru GÜNDEŞ oldu bitti magazin ile gündemde olmayı sevmeyen birisiydi bence...:44:

-Pazartesi reytingler düştü ne yapalım?
+Abi bugün Ebru var.. İki masum edebiyatı, iki damla gözyaşı yeter bize..
- Sen bi dahisin..

arkadaşım söylediklerine harfiyen katılıyorum..
herkesin hayatı elbet kendine, iyininde kötününde hesabını herkes kendisi verecek..
herşey biyana,kimin ne yaşadığını ne bilebiliriz ki?
bi mantık var kafalarda,her türlü yasağı delmiştir,her türlü ahlaksızlığı yapmıştır..çok parası var ya..

Ebru Gündeş'i severdim..hala severim de..
yayını izledim ve bana baştan sona çok samimi çokta üzgün,çaresiz bi ruh hali içinde geldi durumu..ne kadar zengin olursa olsun,anne sonuçta..ilk aklına gelen,ilk düşündüğü çocuğu haklı olarak..o çocuk küçük daha..psikolojisi parayla düzelecek mi sanıyoruz?

ayrıca sanki birazda ACUN zoraki sözü Ebru Gündeş'e verdi,konuşsun istedi gibi geldi bana..birazda reyting uğruna olsa gerek..zaten yayın boyu Ebru Gündeş sadece işini yapmak adına ordaydı bu da çok belliydi..

bilmiyorum arkadaşlar,herkesin görüşüne saygım sonsuz ama ben Ebru Gündeş'i samimi buldum ve samimi olduğuna inanıyorum..

Burçtaşım işte ya, ben de senin gibi düşünüyorum.
Yukarıda yazdıklarımı da inan senin yazdıklarını okumadan önce yazmıştım.
CANsın sen! :)
Ebru'nun tarafından empati yapabildiğin için değil sadece gerçekten de CANsın. Burada belirtmek istedim sadece...:16:

televizyon alkıştan yıkılıyor, mağdur ama mağrur ebru gündeş gözyaşlarını siliyor...

gazetenin köşesinde bir haber, "konya'da kırk günlük bebek soğuktan donarak öldü"

ebru gündeş acun'a "senin kocaman bir yüreğin var" diyor, alkışlar bu sefer daha şiddetli başlıyor.

bebeğin öldüğü evin camı kırıkmış, naylonla kapatmışlar.

acun, ebru gündeş'e "geçecek bu günler, biz senin yanındayız" diyor, alkışlar susmak bilmiyor, tüm türkiye tek yürek olmuş, acun ile ebru'nun gözleri yaşartan dayanışmasını izliyor.

anne, gece bebeğini emzirmeye kalkmış, çocuğunu hareketsiz görünce de çığlık atmaya başlamış, komşular yetişmiş çığlıklara...
televizyonda şarkılar söylenmeye devam ediyor, tüm hayalleri o yarışmayı kazanıp ebru gündeş gibi bir hayat yaşamak olan insanlar, ebru gündeş'in onları beğenmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. şarkılar bitince yine alkışlar başlıyor, programın yarısı alkışlarla geçiyor, herkes birbirini alkışlıyor.

komşular diyor ki; "çok fakirlerdi, odun bulabilirlerse yakarlardı" odun bulabilmek ne demek gazete bunu yazmıyor.

ebru gündeş alkışlanırken elini göğsüne koyup "eyvallah" hareketi yapıyor, yani "sizler alkışlarınızla benim kocamın suçsuzluğumu tasdiklediniz, unutmam bu desteğinizi" gibisinden teşekkür ediyor, aslında hepsi de ebru gündeş'in hayatını yaşamak isteyen seyircilere doğru.

kocası askerdeymiş kadının, iki çocukla bırakmış bu virane evde karısını, adam askerde devlete hizmet ederken, devlet bir torba odun verememiş mi bu eve, hani akp kömür dağıtıp oy alıyordu, nerede kömür, hani odun, kırk günlük bebeğin cesedini mi yaksınlar diğer çocukları da ölmesin diye.

o ses türkiye bitiyor. o ses olmak isteyen kişilerden biri eleniyor, veda ederken programa alkışlanıyor, herkeste bir burukluk, sms oyları da kurtarmamış belli. ceplerinden elli kuruş verip bir yarışmacıyı elenmekten kurtaramayan seyirciler çok üzgün ve mağdurlar, ama yine de alkışlıyorlar.

sms'lerle kırk günlük bebeğin kırk yıllık kömür parasını toplayan acun programı kapatıyor, haftaya görüşürüz diyor, herkes alkışlıyor.

konya'da kırk günlük bir bebeğin cenazesi kalkıyor. on bilemediniz on bir kişi cenaze namazını kılıp, küçücük tabutu toprağın en dibine gömüyorlar, kimse alkışlamıyor.

alkışlamayı bırakın ağlamıyor bile....

kaynak:https://eksisozluk.com/entry/39193639

Son düzenleme:
tatlı tatlı yemenin,acı acı s*çması olur..

ooh ıyı oldu desemde,onun o halını görünce vicdanım sızladı..
oda sırf evladı ıcın uzuldum..
ama fazla tutmazlar rezayı da orda..
bence min 6 ay,max 2 sene yatar..

Bence Ebru Gündeş olaya iyi yönden bakmalı,en azından çocuğu bu saatten sonra haram lokma yemicek.

....alıntı.....

milyon dolarlık hediyelerin hesabını sormazsan,üzümünü yiyip bağcıya bakmazsan ağlarsın sonra be gülüm.:ssz:

yanlız pek çok kadın bir kadını eleştiriyor, ve eleştirilen kadını savunanlardan daha kıskanıyorsunuz diyen çıkmadı, gergin bekleyiş sürüyor:37:
:60::60::60:

Ebru'yu savunmadım ama empati yapmaya çalıştım.
Yalnız "kıskandığınız için Ebru'yu eleştiriyor olduğunuz" hiç aklıma gelmemişti. :9:
Alemsiniz. :9:

Eki Görüntüle 907623

'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.

Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.

Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.

Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.

bıraksın bu ayakları yaa..
tamam o minik cocugun suçu yok haklı.
ama bana sevgilim hiç hediye at almadı meselaaa..
sormadımı hiç ' be adam bu para nerden'
şimdi sevdiğinden ağlaması doğal yada olaylar ortaya cıktı diye..bilemedim..
nyse rabbim hakkında hayrlısını versin.ama o ayakkabı kutusundaki paralarda benimde hakkım var iseeeeeee ........................:1::1::1::1:

ebru gündeşin kocasının nasıl para kazandığını bılmediğini hiç sanmıyorum hadı bılmıyordu diyelim peki bugunki tavrı ne kadın adamın bu pis işlerle uğraşmasını duyduğuna şaşkın değilki tutuklanmış olmasına şaşkın tavrı hala aynı kocamın arkasındayım tavrı
Ebru kocasının ne yaptığını bilmiyor olabilir ama şu konuda sizinle hemfikirim "kocam yapmadı." ya da "yaptıysa adalet yerini bulur." ya da "yargı sürecinden sonra her şey belli olur." gibi bir şey demedi. diyemedi...

Evet, Ebru'yu samimi buldum. Çok üzgündü vs vb. ama birkaç mesaj önce de yazdığım gibi bundan sonraki tavrı önemli, savunursa bundan sonra Ebru'nun da Reza'dan farkı kalmaz...

bıraksın bu ayakları yaa..
tamam o minik cocugun suçu yok haklı.
ama bana sevgilim hiç hediye at almadı meselaaa..
sormadımı hiç ' be adam bu para nerden'
şimdi sevdiğinden ağlaması doğal yada olaylar ortaya cıktı diye..bilemedim..
nyse rabbim hakkında hayrlısını versin.ama o ayakkabı kutusundaki paralarda benimde hakkım var iseeeeeee ........................:1::1::1::1:

hakkımızı ısterız dıye dava açsak,hayatımızı kurtarırız..

Ebru kocasının ne yaptığını bilmiyor olabilir ama şu konuda sizinle hemfikirim "kocam yapmadı." ya da "yaptıysa adalet yerini bulur." ya da "yargı sürecinden sonra her şey belli olur." gibi bir şey demedi. diyemedi...

Evet, Ebru'yu samimi buldum. Çok üzgündü vs vb. ama birkaç mesaj önce de yazdığım gibi bundan sonraki tavrı önemli, savunursa bundan sonra Ebru'nun da Reza'dan farkı kalmaz...

ebru bılmıyor olur mu?
ınsan kocasının ne yaptığını bılmez mı?
hanı adamın bı meslegı bıle yokkı,para ordan gelıyo sansın..

:60::60::60:

Ebru'yu savunmadım ama empati yapmaya çalıştım.
Yalnız "kıskandığınız için Ebru'yu eleştiriyor olduğunuz" hiç aklıma gelmemişti. :9:
Alemsiniz. :9:

:27::27:

ben kimseye itafen yazmadım ki, savunmaya geçmişsin

sadece bdv de çok rastlanan bir durum, ona gönderme yapmıştım, anlaşılmadı sanırım

Son düzenleme:
çıkmasaymış programa daha dün 40 günlük çocuk zatüreden oldu yakacak odunları olmadığı için .ben bu halkı anlamıyorum şak şak çılığını yapıyolar birde.acınacak halimi var yüz kırartıcı suç sonuçta o uçaklar,hediyeler gelirken gıkları çıkmıyordu ama.:50:

ebru bılmıyor olur mu?
ınsan kocasının ne yaptığını bılmez mı?
hanı adamın bı meslegı bıle yokkı,para ordan gelıyo sansın..
Millan, konuya yazdığım ilk mesajı okur musun? 5. sayfada... :34: Bu arada cidden doktor musun sen? Tıp öğrencisi misin? Midem ağrıyor kaç gündür bir çare deyiver bana... :60: Böyle bir doktor , avukat bir şey bulunca kendi dertlerini soran insan tipleri vardır ya ben de onun gibi oldum. :60:

ben kimseye itafen yazmadım ki, savunmaya geçmişsin

sadece bdv de çok rastlanan bir durum, ona gönderme yapmıştım, anlaşılmadı sanırım
:37: Ben BDV 'ye fazla takılmıyorum ya (hiç takılmıyorum da denebilir, SIKILIYORUM uydurmaca geliyor oradaki dertlerin çoğu) ondan anlamamışım. :35::9:

Eki Görüntüle 907623

'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.

Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.

Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.

Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.

İnsan utanır ya çıkıp bir de ağlıyor.Ne kadar yüzsüz insanlar ee acunun zaten ne olduğu belli söz vermicekte ne yapıcak.bizim yarım akıllı topluluğumuzda dünyadan bir haber alkış tutuyor.Valla bravo :46:

Back