• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş canlı yayında ağladı.

yanlış yorumlamışsın cnm başbakanın adamı değil o ,acun başbakana yakın durarak prim yapıyor anladın :34::34::34:

Ah be canım Acunu eleştirmişsin tamam iyi hoş ? Ali İhsan'ın programının kaldırılmasına ''herkes isini yapsın ''demiştin.Madem Acun halkı uyutuyor neden yayından kaldırılmıyor ?? Yok mu burda bir çelişki şimdi ?? :34:

Evet bunu bende bir yerde okumuştum. Böyle de düşünen çok kişi var. Gerçi verildiği iddia edilen rüşvetlere bakıldığında da Ebru Gündeş'e ihtiyacı olduğunu düşünmek biraz garip geliyor.
Bahsettiğim yolsuzluk şeması da internette şu şekilde verilmiş;

Eki Görüntüle 907958

Bu şemada Ebru Gündeş'i göremiyorum açıkçası... Bu sürecin ticaretini yapabilen birinin de oturup bunu Ebru Gündeş'e anlatacağını sanmıyorum.

Bunda görüyormusunuz peki?

Eger göremiyorsaniz. Ebru'nun solunda Emine Erdogan var, sagda Muammer Gülerin esi, ve arkada reza zarrab var.

$fft2mm3777646.jpg

Eklentiler

• $1522174_635278559863356_1749794014_n.jpg
    $1522174_635278559863356_1749794014_n.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 53
Bunda görüyormusunuz peki?

Eger göremiyorsaniz. Ebru'nun solunda Emine Erdogan var, sagda Muammer Gülerin esi, ve arkada reza zarrab var.

Eki Görüntüle 908863

Bahsedilen rüşvet iddiası eğer gerçekse ve bu adam bir kişiye 120 milyon rüşvet veriyorsa kusura bakmayın, Ebru Gündeş'e ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Birçok sanatçının başbakan ve diğer bakanlarla fotoğrafları da, görüşmeleri de var. Şu an bu konuya odaklanıldığı için Ebru Gündeş'i görüyoruz.
Bu mantıkla bakıldığında madem siyasileri kullanacak AKP'den genç biriyle de evlenebilme olasılığı olurdu bence.
Herkesin kendi düşüncesi, ancak magazini kullanmak için EBru Gündeş'le oldu derseniz de o magazin organlarını satın alacak parası olduğunu görmüş bulunuyoruz adamın. (Can Tanrıyar'ın magazinsel biri olmasına rağmen magazinde yer alması gibi)

Ebru gundes aglamismis.ay ne uzuldum. Cocugu etkileniyomus vah vah vah.
Acaba o milyonluk hediyeler gelirken bu paranin kaynagi nereden dedi mi.
Kizinin bogazindan haram lokma gecerken etkilenecegini dsunmedi mi...

Biraksin ebru hanim timsah gozyaslarini...bunlarin hepsinin dini imani para..

Televizyon alkıştan yıkılıyor, mağdur ama mağrur ebru gündeş gözyaşlarını siliyor... gazetenin köşesinde bir haber, "konya'da kırk günlük bebek soğuktan donarak öldü" ebru gündeş acun'a "senin kocaman bir yüreğin var" diyor, alkışlar bu sefer daha şiddetli başlıyor. bebeğin öldüğü evin camı kırıkmış, naylonla kapatmışlar. acun, ebru gündeş'e "geçecek bu günler, biz senin yanındayız" diyor, alkışlar susmak bilmiyor, tüm türkiye tek yürek olmuş, acun ile ebru'nun gözleri yaşartan dayanışmasını izliyor. anne, gece bebeğini emzirmeye kalkmış, çocuğunu hareketsiz görünce de çığlık atmaya başlamış, komşular yetişmiş çığlıklara... televizyonda şarkılar söylenmeye devam ediyor, tüm hayalleri o yarışmayı kazanıp ebru gündeş gibi bir hayat yaşamak olan insanlar, ebru gündeş'in onları beğenmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. şarkılar bitince yine alkışlar başlıyor, programın yarısı alkışlarla geçiyor, herkes birbirini alkışlıyor. komşular diyor ki; "çok fakirlerdi, odun bulabilirlerse yakarlardı" odun bulabilmek ne demek gazete bunu yazmıyor. ebru gündeş alkışlanırken elini göğsüne koyup "eyvallah" hareketi yapıyor, yani "sizler alkışlarınızla benim kocamın suçsuzluğumu tasdiklediniz, unutmam bu desteğinizi" gibisinden teşekkür ediyor, aslında hepsi de ebru gündeş'in hayatını yaşamak isteyen seyircilere doğru. kocası askerdeymiş kadının, iki çocukla bırakmış bu virane evde karısını, adam askerde devlete hizmet ederken, devlet bir torba odun verememiş mi bu eve, hani akp kömür dağıtıp oy alıyordu, nerede kömür, hani odun, kırk günlük bebeğin cesedini mi yaksınlar diğer çocukları da ölmesin diye. o ses türkiye bitiyor. o ses olmak isteyen kişilerden biri eleniyor, veda ederken programa alkışlanıyor, herkeste bir burukluk, sms oyları da kurtarmamış belli. ceplerinden elli kuruş verip bir yarışmacıyı elenmekten kurtaramayan seyirciler çok üzgün ve mağdurlar, ama yine de alkışlıyorlar. sms'lerle kırk günlük bebeğin kırk yıllık kömür parasını toplayan acun programı kapatıyor, haftaya görüşürüz diyor, herkes alkışlıyor. konya'da kırk günlük bir bebeğin cenazesi kalkıyor. on bilemediniz on bir kişi cenaze namazını kılıp, küçücük tabutu toprağın en dibine gömüyorlar, kimse alkışlamıyor. alkışlamayı bırakın ağlamıyor bile...

ALINTIDIR.

yazık ya rezanın karısına,çocuğuna...
alkışlayan safların paraları baya bol anlaşılan.

Son düzenleme:
rezanın eskı sevgılısı azerı kızı gunel bıle adamın dolandırıcılık yaptığını bılıyormus..
tum azerı halkıda rezayı böyle tanıyormuş zaten..

hala adamın karısı olan ebru gundes mı herseyden bı haber?

Reza zarrab denen kisi dolandirici degil mi
Hemde dolandiricilarin en babasi degil mi
Ebru gundes denen kadin bu adamin ucuk servetini keyifle yiyen kisi degil mi
E 17 araliktan once haram parayi cocuguna yedirirken akillari nerdeydi
O ses Turkiyedeki sak sakcilar neyi alkisliyorlar
Reza sarrab sehit yada kahraman da bizim mi haberimiz yok
Ulkenin dibini soymus bi adamin karisinin nasil haberi olmaz
Ama anneymis
Napalim anneyse, anne olunca gunahlarini sineye mi cekelim

Ebru gundesi degil tv de hicbir yerde gormek istemiyorum
Lutfen herkes tepkisini koysun ve bu programa prim verilmesin

Daha gectigimiz gun bir bebek soguktan oldu
Bende lohusayim ve gece kizimi emzirmeye kalkinca o kadin geliyor aklima
Allahim sabir ver ne aci ki an aci
O bebegin ve nice bebeklerin hakkini gasp eden bu insanlara alkis degil yuhalanmak yarasir

bence ebrunun haberi olmayabilir. olabilir de... ne çok severim ebruyu ne çok nefret ederim...

ne iş yapıyosun diye sorduğunda ülkenin altın ihracatının büyük çoğunluğunu yapıyorum demiş olabilir mesela.

ben kocamın ne yaptığını sorgulardım evet ama benimki büyük ihtimal " kocişkom ver bakıyım şu bordrona maaş hesabına bi bakayım" olurdu. reza da böyle bir durum söz konusu olamaz herhalde düşünsenize. bal gibi de kandırır isterse. ve evet inandırmış da olabilir aşık bir kadını...

Bnce ebrunun şu süreler tv de olmaması lazım yanlş. Kenara çekilip beklemesi lazım tepkiler büyük çnkü dahada alevlendirir...

Back