• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Gündeş canlı yayında ağladı.

para ve şöhret her pisliği örtüyor ama temizlemiyor ne yazıkki aklımızda böyle kalacaksın ebru gündeş

$1531746_10151925494093248_1104462828_n.jpg ebrunun işide zor şimdi haksızlık etmıyelim kadın boşuna ağlamıyor

İşin magazin kısmı bizi ilgilendirmiyor diyerek konuya ilgi göstermemiştim. Fakat sağda solda ''o her şeyden önce bir anne'' benzeri yorumları görmek epey can sıkıcı oldu. Daha kötüsü ise kocası milyon dolarları cebe indiren bu kadını alkışlayanların çalınan paraların kendilerine ait olduğundan haberdar olmaması. Bugün bir çocuk soğuk nedeniyle hastalanıp öldü. Ebru'yu alkışlayanların hiçbiri o çocuğun adını bile bilmiyor. Belki görüp bir ''yazık'' diyip geçtiler sadece. Ondan arda kalan sadece bir ''yazık'' oldu. Ama saatlerdir Ebru Gündeş'in gözyaşları konuşuluyor. Zenginin gözyaşının bile yoksulun canından kıymetli olduğunu gördük bugün. ''Kötü günde onun yanında olacağım'' diyerek hırsız kocasını bekleyen kadının alkışlandığını... Yoksul halkın, para babalarına olan hayranlığını/aşkını... ''Kadının ne suçu var'', ''O bir anne'' gibi cümleler kurarak olayı acıklı bir hale getirmek niyetindeyseniz size bir sürü ''suçu olmayan kadın'' ve ''anne'' hikayeleri anlatabilirim. Hepsi daha acıklı hikayelerdir. Tek eksiği onlar ünlü ya da zengin değiller. Ki tam da bu yüzden ilgi alanınızda değildir.

alıntıdır....

Çok güzel özetlenmiş bu yazıda :31:

Kimseyi ne korumak ne savunmak gibi bir düşüncem var. Yalnz bence Ebru Gündeş'in bu olaylardan ne haberi var ne dahil olmuşluğu...
Reza Zarrab'ın yolsuzluk şemasına açıp bir bakarsanız adamın kafasının bunca trafiği nasıl sürdürdüğünü anlayabilirsiniz. Sanıyor musunuz ki bir evladı varken karısını da bu işin içine sokacak, dahil edecek?
Sizce oturup Ebru Gündeş' e bunları açıklar mı o kadar kafası çalışan adam. Ne gerek var ayrıca?

Adam aileden zengin. Altın işiyle uğraşıyor. Altın ticaretiyle ülkenin altın ihracatını ne kadar geliştirmiş bir rakamlara bakarsak görebiliriz arkadaşlar. Altın ticareti yapan, aileden zengin ve bilmemkaç şirketi olan bir adamın peşine bu para nereden geliyor diye Ebru Gündeş'in muhasebeci ve dedektif takacağına mı inanıyorsunuz gerçekten? Aylarca süren operasyon sonucu yakalanan bunca kişinin eşleri için de bu durum geçerli. Suçlu olup olmadıklarını hukuk gösterecektir elbet, ancak bahsettiğiniz para trafiğinde kur farkından yararlanıp iran'ın rezervlerini artırmak da var. Bu adam ülkesi için çalışan bir ajan dahi olabilir. He biz gelelim Ebru Gündeş'e...

Ebru Gündeş bugün zengin olmadı arkadaşlar. Adamla parası için evlendiğini iddia etmek, Türkiye'nin çok kazanan ve piyasada uzun yıllardır var olan sanatçılarından birine haksızlık etmektir bana göre. Zaten bir gecede aldığı parayı insanlar emekli olunca ikramiye olarak alıyorlar. Kadının amacı yan gelip yatmak da değil bana göre. Öyle olsa evlendikten sonra yalısında yatar göbek büyütürdü gayet de mutlu mesut.

Ebru Gündeş bu olayın içinde olsa şu an Reza Zarrab adına mal olmazdı ortada. El konulma şartlarından haberdarsınızdır umarım.

"Ebru Gündeş ağlamış, amaaan trilyonları vardı daha çok ağlasın parası vardı zaten onun" mantığı nasıl işliyor?

Ben eşimin ne kadar kazandığını nerden kazandığını merak ediyorum mesela
Kendisi hiç merak edip sormamışmı sevdiceğine !!!! bu değirmenin suyu nerden geliyor diye
Evladı üzerinden açıklama yapması çok akıllıca malum öncesinde program için kriz masası oluşturulmuştur sunucu kimse tarafından ve yıllardır bu konuda halkın nabzını iyi tutmuş birinin yönlendirmesiyle yapılmış bir açıklama...gözyaşı,evlat,kadın ve mağdur milyon dolarlık mağduriyet!!!!!

başarılı bir iş adamı kendisi, bu bilgi yeterli:27:

Türkiye klasiği, tribünlere oyna kazan
:37:

Son düzenleme:
bence insanlar herşeyi yapabilir kınamak bu kadan yerlere vurmak doğru diil iyi insan olduğu gibi kötü insanlarda var ama zaten adalet elbet yerini bulucak en çokta yapılan herşeyi allah iki dünyadada göstericek en kötü insanlara bile kucak açmak gerekli numara yapmış yapmamamış bu onun kaybedeceği şey ama bu sözler müslümanlara yakışmıyor bence sevgiyle kabullenin ve allaha bırakın ne olursa olsun yetim hakkı yiyen cezasız kalmaz

Kimseyi ne korumak ne savunmak gibi bir düşüncem var. Yalnz bence Ebru Gündeş'in bu olaylardan ne haberi var ne dahil olmuşluğu...
Reza Zarrab'ın yolsuzluk şemasına açıp bir bakarsanız adamın kafasının bunca trafiği nasıl sürdürdüğünü anlayabilirsiniz. Sanıyor musunuz ki bir evladı varken karısını da bu işin içine sokacak, dahil edecek?
Sizce oturup Ebru Gündeş' e bunları açıklar mı o kadar kafası çalışan adam. Ne gerek var ayrıca?

Adam aileden zengin. Altın işiyle uğraşıyor. Altın ticaretiyle ülkenin altın ihracatını ne kadar geliştirmiş bir rakamlara bakarsak görebiliriz arkadaşlar. Altın ticareti yapan, aileden zengin ve bilmemkaç şirketi olan bir adamın peşine bu para nereden geliyor diye Ebru Gündeş'in muhasebeci ve dedektif takacağına mı inanıyorsunuz gerçekten? Aylarca süren operasyon sonucu yakalanan bunca kişinin eşleri için de bu durum geçerli. Suçlu olup olmadıklarını hukuk gösterecektir elbet, ancak bahsettiğiniz para trafiğinde kur farkından yararlanıp iran'ın rezervlerini artırmak da var. Bu adam ülkesi için çalışan bir ajan dahi olabilir. He biz gelelim Ebru Gündeş'e...

Ebru Gündeş bugün zengin olmadı arkadaşlar. Adamla parası için evlendiğini iddia etmek, Türkiye'nin çok kazanan ve piyasada uzun yıllardır var olan sanatçılarından birine haksızlık etmektir bana göre. Zaten bir gecede aldığı parayı insanlar emekli olunca ikramiye olarak alıyorlar. Kadının amacı yan gelip yatmak da değil bana göre. Öyle olsa evlendikten sonra yalısında yatar göbek büyütürdü gayet de mutlu mesut.

Ebru Gündeş bu olayın içinde olsa şu an Reza Zarrab adına mal olmazdı ortada. El konulma şartlarından haberdarsınızdır umarım.

"Ebru Gündeş ağlamış, amaaan trilyonları vardı daha çok ağlasın parası vardı zaten onun" mantığı nasıl işliyor?

arkadaşım söylediklerine harfiyen katılıyorum..
herkesin hayatı elbet kendine, iyininde kötününde hesabını herkes kendisi verecek..
herşey biyana,kimin ne yaşadığını ne bilebiliriz ki?
bi mantık var kafalarda,her türlü yasağı delmiştir,her türlü ahlaksızlığı yapmıştır..çok parası var ya..

Ebru Gündeş'i severdim..hala severim de..
yayını izledim ve bana baştan sona çok samimi çokta üzgün,çaresiz bi ruh hali içinde geldi durumu..ne kadar zengin olursa olsun,anne sonuçta..ilk aklına gelen,ilk düşündüğü çocuğu haklı olarak..o çocuk küçük daha..psikolojisi parayla düzelecek mi sanıyoruz?

ayrıca sanki birazda ACUN zoraki sözü Ebru Gündeş'e verdi,konuşsun istedi gibi geldi bana..birazda reyting uğruna olsa gerek..zaten yayın boyu Ebru Gündeş sadece işini yapmak adına ordaydı bu da çok belliydi..

bilmiyorum arkadaşlar,herkesin görüşüne saygım sonsuz ama ben Ebru Gündeş'i samimi buldum ve samimi olduğuna inanıyorum..

Ben eşimin ne kadar kazandığını nerden kazandığını merak ediyorum mesela
Kendisi hiç merak edip sormamışmı sevdiceğine !!!! bu değirmenin suyu nerden geliyor diye
Evladı üzerinden açıklama yapması çok akıllıca malum öncesinde program için kriz masası oluşturulmuştur sunucu kimse tarafından ve yıllardır bu konuda halkın nabzını iyi tutmuş birinin yönlendirmesiyle yapılmış bir açıklama...gözyaşı,evlat,kadın ve mağdur milyon dolarlık mağduriyet!!!!!

10 a yakın şirketi olan, altın ticareti yapan bir iş adamı diyelim ki eşiniz, zaten milyonlar kazanması olası ve aileden de gelen bir serveti var. Bu durumda ben olsam niye bana yalı almıyorsun, yat kat almıyorsun derdim daha çok.

Nasıl siz eşinizin yaptığı işin karşılığı olabilecek serveti az çok tahmin edebiliyorsanız o kişi de bu tahmini yürütüyordur muhtemelen. Ebru Gündeş'in maddi bir mağduriyeti ne eşiyle evlenmeden önce vardı, ne de bundan sonra olur diye düşünüyorum. Kendi sanat hayatıyla para kazanmış, kazanan ve kazanmayı da sürdürme kapasitesi olan bir kadın.

yanlız pek çok kadın bir kadını eleştiriyor, ve eleştirilen kadını savunanlardan daha kıskanıyorsunuz diyen çıkmadı, gergin bekleyiş sürüyor:37:

ebru gündeşin kocasının nasıl para kazandığını bılmediğini hiç sanmıyorum hadı bılmıyordu diyelim peki bugunki tavrı ne kadın adamın bu pis işlerle uğraşmasını duyduğuna şaşkın değilki tutuklanmış olmasına şaşkın tavrı hala aynı kocamın arkasındayım tavrı

Birtek siz kötü günler geçiriyorsunuz koskoca türkiyede bir siz varsınız değil mi Allah'ım Yarabbim ...
Açlıkla soğukla boğuşan bir sürü insan var işimiz gücümüz yokta seni mi destekleyecez yapılanlar çok doğruymuş gibi ...

Ebru Gündeş'i tanıtmışlar ekşisözlükte:

cumhuriyet tarihinin en büyük vurgununu yapan adamın karısı.

ebru gündeş, az önce programda "dilerim bu kara günler çabuk geçer çünkü çocuğumun incinmesini istemiyorum" dedi. her birinin cebinden 3221 tl para çalınan seyirciler, alkışlarıyla destek oldular. ...

"BebekYapımBakımOnarım"

nasıl dahil değilmiş haberi yokmuş....oh milyon dolarlık hediyeler süper ultra lüks hayatlar...kimin neden haberi yok yahu...bu hayatı yaşayan bunları göze almış demektir...kim adamakıllı çalışarak trilyarder olmuş???

çocuğumun öyle bi babası olduğu için üzülürdüm ben ...Ebru Gündeşi zerre kadar masum görmüyorum ... o hayatın içine doğduğu için çocuğa acırım yalnızca...

ben başkalarının aksine rezanın ebru gündeşi kullandığını düşünüyorum.bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı.:34:

ben başkalarının aksine rezanın ebru gündeşi kullandığını düşünüyorum.bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı.:34:

Evet bunu bende bir yerde okumuştum. Böyle de düşünen çok kişi var. Gerçi verildiği iddia edilen rüşvetlere bakıldığında da Ebru Gündeş'e ihtiyacı olduğunu düşünmek biraz garip geliyor.
Bahsettiğim yolsuzluk şeması da internette şu şekilde verilmiş;

$Yolsuzluk Şeması İddiası.jpg

Bu şemada Ebru Gündeş'i göremiyorum açıkçası... Bu sürecin ticaretini yapabilen birinin de oturup bunu Ebru Gündeş'e anlatacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Bende aynı senin gibi düşünüyorum. Muhtemel Ebru'da evliliğini sorguluyordur. Hep magazin gündemindeydi diğer yönünü çok güzel kamufle etti.

Evet bunu bende bir yerde okumuştum. Böyle de düşünen çok kişi var. Gerçi verildiği iddia edilen rüşvetlere bakıldığında da Ebru Gündeş'e ihtiyacı olduğunu düşünmek biraz garip geliyor.
Bahsettiğim yolsuzluk şeması da internette şu şekilde verilmiş;

Eki Görüntüle 907958

Bu şemada Ebru Gündeş'i göremiyorum açıkçası... Bu sürecin ticaretini yapabilen birinin de oturup bunu Ebru Gündeş'e anlatacağını sanmıyorum.

ben de ebru gündeşin haberi olduğunu düşünmüyorum.sadece o bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı:34:
bakanlarla fotoğraflarda hep birlikteler.evliliğini bile bu amaçla yaptığını düşünüyorum.rezanın ebruyla olayları çıktıktan sonra eski sevgilisine seni hala seviyorum mesajları ortaya çıkm ıştı:34:

bir kadın ki bu kadın (gayet zeki akıllı türkiyeye mal olmuş bir kadın) kocasının hangi yollardan ne şekilde para kazandığını bilmez mi?
Yada uçak yat hediye ederken al hayatım bugün sana uçak aldım derken nasıl alıyorsun demezmi?
Dünki gözyaşları sahteydi hiç gerçek gelmedi bana...
üzülen haberi olmayan kadın kahrolur ki bırak eglence programına katılmayı ülkeyi terk eder beee...
O alkışlayan şakşakçılarda acunun tuttuğu adamlardır eminim.
Insan olan vatndaş olan bu durumda alkışlayıp gözleri dolmaz

bende sadece o yavruya üzüldüm ki sadece babasız kaldı diye yoksa babasının oraya buraya sakladıkları o çocuğa bir ömür yeter.

Birde herkes Ebru'yu yapmacık bulmuş , doğru ona birşey diyeceğim yok.

Fakat Ebru'nun yaptığının, bu pisliği komplo olarak görenlerden farklı ne ? Hükümet nasıl bakanlarının, oğulcuklarının yanındaysa tabi ki Ebru'da kocasının yanında olacak.

Beylerde ancak yüz kızardı da baskıya boyun eğip istifa ettiler. Duydukları anda istifa etseler etik olurdu, şimdi zorlama o yüzden kimsede istifa ettiler ya demesin.

Son düzenleme:
ben de ebru gündeşin haberi olduğunu düşünmüyorum.sadece o bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı:34:
bakanlarla fotoğraflarda hep birlikteler.evliliğini bile bu amaçla yaptığını düşünüyorum.rezanın ebruyla olayları çıktıktan sonra eski sevgilisine seni hala seviyorum mesajları ortaya çıkm ıştı:34:

Azeri Günel değil mi eski sevgilisi? Evet bunu da yeni gördüm, dava açmış bu mesaj iddiasına sanırım Reza Zarrab, Günel de o yüzden albümünü çıkaramamış Türkiye'de, ülkesine dönmüş diye bir haber okudum bende. Ne kadar doğru bilemem tabii ama Ebru Gündeş'in sanattan siyasete geniş bir çevresi, en azından bir çok önemli isimle tanışıklığı olduğu kesin.

Son düzenleme:
Back