- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- 498
- Konu Sahibi themis1990
para ve şöhret her pisliği örtüyor ama temizlemiyor ne yazıkki aklımızda böyle kalacaksın ebru gündeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimseyi ne korumak ne savunmak gibi bir düşüncem var. Yalnz bence Ebru Gündeş'in bu olaylardan ne haberi var ne dahil olmuşluğu...
Reza Zarrab'ın yolsuzluk şemasına açıp bir bakarsanız adamın kafasının bunca trafiği nasıl sürdürdüğünü anlayabilirsiniz. Sanıyor musunuz ki bir evladı varken karısını da bu işin içine sokacak, dahil edecek?
Sizce oturup Ebru Gündeş' e bunları açıklar mı o kadar kafası çalışan adam. Ne gerek var ayrıca?
Adam aileden zengin. Altın işiyle uğraşıyor. Altın ticaretiyle ülkenin altın ihracatını ne kadar geliştirmiş bir rakamlara bakarsak görebiliriz arkadaşlar. Altın ticareti yapan, aileden zengin ve bilmemkaç şirketi olan bir adamın peşine bu para nereden geliyor diye Ebru Gündeş'in muhasebeci ve dedektif takacağına mı inanıyorsunuz gerçekten? Aylarca süren operasyon sonucu yakalanan bunca kişinin eşleri için de bu durum geçerli. Suçlu olup olmadıklarını hukuk gösterecektir elbet, ancak bahsettiğiniz para trafiğinde kur farkından yararlanıp iran'ın rezervlerini artırmak da var. Bu adam ülkesi için çalışan bir ajan dahi olabilir. He biz gelelim Ebru Gündeş'e...
Ebru Gündeş bugün zengin olmadı arkadaşlar. Adamla parası için evlendiğini iddia etmek, Türkiye'nin çok kazanan ve piyasada uzun yıllardır var olan sanatçılarından birine haksızlık etmektir bana göre. Zaten bir gecede aldığı parayı insanlar emekli olunca ikramiye olarak alıyorlar. Kadının amacı yan gelip yatmak da değil bana göre. Öyle olsa evlendikten sonra yalısında yatar göbek büyütürdü gayet de mutlu mesut.
Ebru Gündeş bu olayın içinde olsa şu an Reza Zarrab adına mal olmazdı ortada. El konulma şartlarından haberdarsınızdır umarım.
"Ebru Gündeş ağlamış, amaaan trilyonları vardı daha çok ağlasın parası vardı zaten onun" mantığı nasıl işliyor?
Ben eşimin ne kadar kazandığını nerden kazandığını merak ediyorum mesela
Kendisi hiç merak edip sormamışmı sevdiceğine !!!! bu değirmenin suyu nerden geliyor diye
Evladı üzerinden açıklama yapması çok akıllıca malum öncesinde program için kriz masası oluşturulmuştur sunucu kimse tarafından ve yıllardır bu konuda halkın nabzını iyi tutmuş birinin yönlendirmesiyle yapılmış bir açıklama...gözyaşı,evlat,kadın ve mağdur milyon dolarlık mağduriyet!!!!!
ben başkalarının aksine rezanın ebru gündeşi kullandığını düşünüyorum.bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı.
ben başkalarının aksine rezanın ebru gündeşi kullandığını düşünüyorum.bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı.
Evet bunu bende bir yerde okumuştum. Böyle de düşünen çok kişi var. Gerçi verildiği iddia edilen rüşvetlere bakıldığında da Ebru Gündeş'e ihtiyacı olduğunu düşünmek biraz garip geliyor.
Bahsettiğim yolsuzluk şeması da internette şu şekilde verilmiş;
Eki Görüntüle 907958
Bu şemada Ebru Gündeş'i göremiyorum açıkçası... Bu sürecin ticaretini yapabilen birinin de oturup bunu Ebru Gündeş'e anlatacağını sanmıyorum.
ben de ebru gündeşin haberi olduğunu düşünmüyorum.sadece o bakanlara daha kolay ulaşmasını sağladı
bakanlarla fotoğraflarda hep birlikteler.evliliğini bile bu amaçla yaptığını düşünüyorum.rezanın ebruyla olayları çıktıktan sonra eski sevgilisine seni hala seviyorum mesajları ortaya çıkm ıştı