- 23 Aralık 2013
- 690
- 403
- 83
- Konu Sahibi themis1990
-
Kimseyi ne korumak ne savunmak gibi bir düşüncem var. Yalnz bence Ebru Gündeş'in bu olaylardan ne haberi var ne dahil olmuşluğu...
Reza Zarrab'ın yolsuzluk şemasına açıp bir bakarsanız adamın kafasının bunca trafiği nasıl sürdürdüğünü anlayabilirsiniz. Sanıyor musunuz ki bir evladı varken karısını da bu işin içine sokacak, dahil edecek?
Sizce oturup Ebru Gündeş' e bunları açıklar mı o kadar kafası çalışan adam. Ne gerek var ayrıca?
Adam aileden zengin. Altın işiyle uğraşıyor. Altın ticaretiyle ülkenin altın ihracatını ne kadar geliştirmiş bir rakamlara bakarsak görebiliriz arkadaşlar. Altın ticareti yapan, aileden zengin ve bilmemkaç şirketi olan bir adamın peşine bu para nereden geliyor diye Ebru Gündeş'in muhasebeci ve dedektif takacağına mı inanıyorsunuz gerçekten? Aylarca süren operasyon sonucu yakalanan bunca kişinin eşleri için de bu durum geçerli. Suçlu olup olmadıklarını hukuk gösterecektir elbet, ancak bahsettiğiniz para trafiğinde kur farkından yararlanıp iran'ın rezervlerini artırmak da var. Bu adam ülkesi için çalışan bir ajan dahi olabilir. He biz gelelim Ebru Gündeş'e...
Ebru Gündeş bugün zengin olmadı arkadaşlar. Adamla parası için evlendiğini iddia etmek, Türkiye'nin çok kazanan ve piyasada uzun yıllardır var olan sanatçılarından birine haksızlık etmektir bana göre. Zaten bir gecede aldığı parayı insanlar emekli olunca ikramiye olarak alıyorlar. Kadının amacı yan gelip yatmak da değil bana göre. Öyle olsa evlendikten sonra yalısında yatar göbek büyütürdü gayet de mutlu mesut.
Ebru Gündeş bu olayın içinde olsa şu an Reza Zarrab adına mal olmazdı ortada. El konulma şartlarından haberdarsınızdır umarım.
"Ebru Gündeş ağlamış, amaaan trilyonları vardı daha çok ağlasın parası vardı zaten onun" mantığı nasıl işliyor?
Ben bu cümle ile fakir halkla dalga geçtiğini düşünmüyorum. Gazetecilere "Yeter artık bizimle, aldıklarımızla, yaşamımızla uğraşmayın!" demek istiyor... Ebru GÜNDEŞ oldu bitti magazin ile gündemde olmayı sevmeyen birisiydi bence...:44:bende eşinin pis işlerinden haberi olduğunu düşünenlerdenim..
sabah ekşideki tüm yorumları okudum.
birkaç sene önce yaptığı açıklamayı yazmışlar,demek ki balık hafızalıymışım bende unutmuşum
eşinin kendisine yalılar,jetler,kızına altın emzikler alması üzerine habercilere şöyle demiş;bundan sonra merak edenler için söyleyeyim,
eşimin bundan sonra bana hediye olarak marsı alacak!!!
biz fakir halkla nasıl dalga geçildiğini görün...
arkadaşım söylediklerine harfiyen katılıyorum..
herkesin hayatı elbet kendine, iyininde kötününde hesabını herkes kendisi verecek..
herşey biyana,kimin ne yaşadığını ne bilebiliriz ki?
bi mantık var kafalarda,her türlü yasağı delmiştir,her türlü ahlaksızlığı yapmıştır..çok parası var ya..
Ebru Gündeş'i severdim..hala severim de..
yayını izledim ve bana baştan sona çok samimi çokta üzgün,çaresiz bi ruh hali içinde geldi durumu..ne kadar zengin olursa olsun,anne sonuçta..ilk aklına gelen,ilk düşündüğü çocuğu haklı olarak..o çocuk küçük daha..psikolojisi parayla düzelecek mi sanıyoruz?
ayrıca sanki birazda ACUN zoraki sözü Ebru Gündeş'e verdi,konuşsun istedi gibi geldi bana..birazda reyting uğruna olsa gerek..zaten yayın boyu Ebru Gündeş sadece işini yapmak adına ordaydı bu da çok belliydi..
bilmiyorum arkadaşlar,herkesin görüşüne saygım sonsuz ama ben Ebru Gündeş'i samimi buldum ve samimi olduğuna inanıyorum..
yanlız pek çok kadın bir kadını eleştiriyor, ve eleştirilen kadını savunanlardan daha kıskanıyorsunuz diyen çıkmadı, gergin bekleyiş sürüyor
Eki Görüntüle 907623
'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.
Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.
Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.
Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.
Ebru kocasının ne yaptığını bilmiyor olabilir ama şu konuda sizinle hemfikirim "kocam yapmadı." ya da "yaptıysa adalet yerini bulur." ya da "yargı sürecinden sonra her şey belli olur." gibi bir şey demedi. diyemedi...ebru gündeşin kocasının nasıl para kazandığını bılmediğini hiç sanmıyorum hadı bılmıyordu diyelim peki bugunki tavrı ne kadın adamın bu pis işlerle uğraşmasını duyduğuna şaşkın değilki tutuklanmış olmasına şaşkın tavrı hala aynı kocamın arkasındayım tavrı
bıraksın bu ayakları yaa..
tamam o minik cocugun suçu yok haklı.
ama bana sevgilim hiç hediye at almadı meselaaa..
sormadımı hiç ' be adam bu para nerden'
şimdi sevdiğinden ağlaması doğal yada olaylar ortaya cıktı diye..bilemedim..
nyse rabbim hakkında hayrlısını versin.ama o ayakkabı kutusundaki paralarda benimde hakkım var iseeeeeee ........................
hakkımızı ısterız dıye dava açsak,hayatımızı kurtarırız..
Ebru kocasının ne yaptığını bilmiyor olabilir ama şu konuda sizinle hemfikirim "kocam yapmadı." ya da "yaptıysa adalet yerini bulur." ya da "yargı sürecinden sonra her şey belli olur." gibi bir şey demedi. diyemedi...
Evet, Ebru'yu samimi buldum. Çok üzgündü vs vb. ama birkaç mesaj önce de yazdığım gibi bundan sonraki tavrı önemli, savunursa bundan sonra Ebru'nun da Reza'dan farkı kalmaz...
Ebru'yu savunmadım ama empati yapmaya çalıştım.
Yalnız "kıskandığınız için Ebru'yu eleştiriyor olduğunuz" hiç aklıma gelmemişti.
Alemsiniz.
Millan, konuya yazdığım ilk mesajı okur musun? 5. sayfada...ebru bılmıyor olur mu?
ınsan kocasının ne yaptığını bılmez mı?
hanı adamın bı meslegı bıle yokkı,para ordan gelıyo sansın..
ben kimseye itafen yazmadım ki, savunmaya geçmişsin
sadece bdv de çok rastlanan bir durum, ona gönderme yapmıştım, anlaşılmadı sanırım
Eki Görüntüle 907623
'O ses türkiye'programının hemen başında Acun Ilıcalı sözü Ebru Gündeşe bıraktı.
Konuşmasına gözyaşları içinde başlayan sanatçı'çok şaşkın ve üzgünüm.Reza benim çocuğumun babası ve kocam.
Biz çok severek evlendik ve evlenirken birbirimize' iyi günde kötü günde' diye söz verdik.
Her karanlık gecenin bir sabahı var dedi, ve bu sözleri üzerine seyirci tarafından büyük alkış aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?