E-kitap okuyucu

Bende kindle var, memnunum ama Türkçe kaynak dediğim gibi format değiştirip yüklemek gerekiyor.
Koboda ise direk yükleyebiliyorsunuz.
Karar sizin.
Bir de bunlarım fiyatları çeşit çeşit. Kimi 300 lira kimi 500 kimi 800 neye göre fiyat belirleniyor ki? Daha doğrusu 300 lira olanın 800e göre eksiği nedir?

Bir de bunlarım fiyatları çeşit çeşit. Kimi 300 lira kimi 500 kimi 800 neye göre fiyat belirleniyor ki? Daha doğrusu 300 lira olanın 800e göre eksiği nedir?

Sadece kindle için konuşayım;

Temelde hepsi aynı mantıkta, fiyat arttıkça ek şeyler var.
En basit (ucuz ) ürünü de iş görür gayet.

Bir üst ürünü var bende, kindle paperwhite, ek olarak arka ışıklandırması var, karanlıkta kitap okumaya yarıyor.

Bunun bir üst ürünündeki ek özellikleri hatırlamıyorum ama bana hiç gerekli gelmemişti.

Paperwhite ı öneririm.

Diğer markaları ben de bilmiyorum. Ama temeldeki teknoloji aynı aynı markalarda, modeller arası da küçük farklılıklar var.

Kindle ve kobo nun basit modelleri arasında teknolojik fark var bildiğim, farklı teknoloji kullanılıyor, kimisi kobo iyi kimisi kindle demiş, ben o kadar teknik karşılaştırma yapamıcam)

müthiş heveslendim birkaç sene önce rafa kaldırmıştım bu isteğimi ama alacağım. aldıktan sonra öğrenene kadar azıcık başınızı şişiririm ama

müthiş heveslendim birkaç sene önce rafa kaldırmıştım bu isteğimi ama alacağım. aldıktan sonra öğrenene kadar azıcık başınızı şişiririm ama

Ay ben çok memnunum ama alıp hiç kullanmayanlar da var, artık kendi okuma zevkinize göre karar vereceksiniz. Umarım siz de seversiniz :))

Çoğalırsak belki şu kitaplar da ucuzlAr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…