E-kitap okuyucu

Tabletiniz varsa hic gerek yok
Ben tabletten e kitap okuyorun cok pratik ve uygun fiyatli

Ben kullanamam biraz telden birşeyler okuyorum gözlerim mahvoluyor. Herkes farklı tabi. Bir de kitaba dokunmak gibisi yok bana göre.
Ben de öyle düşünüyorum. Dokunmak farklı ama bu şekilde daha pratik görünüyor. Yer derdi yok. Kütüphane yapmaya müsait evim yok. O yüzden düşünüyorum. Göz yormaya gelince göz yormazmış bunlar öyle okudum ama kullananlar daha iyi bilir

kullanamayan var benben anlatırsam vazgeçersin..

kullanabilen var Alys . o anlatsın kesin gidip alırsın

Kıymetlim diye seviyorum kendisini, o kadar diyim

Ama maalesef Türkçe kitap pek bulunmuyor, ayrıca e-kitaplar nedense çok pahalı, bazen basılı kitaplar indirime girince hepten saçma bir hal alıyor.

Ben kullanamam biraz telden birşeyler okuyorum gözlerim mahvoluyor. Herkes farklı tabi. Bir de kitaba dokunmak gibisi yok bana göre.

Ama bunların teknolojisi farklı, telefon veya tabletle kıyaslanamaz.

Sahilde ve gece karanlıkta denedim, hiç göz yormuyor, fontu da istediğin büyüklüğe ayarlıyorsun, mis

Ama maalesef Türkçe kitap pek bulunmuyor, ayrıca e-kitaplar nedense çok pahalı, bazen basılı kitaplar indirime girince hepten saçma bir hal alıyor.
Türkçe kitap yok derken.
Yeni çıkanlar falan gibi mi?
Yoksa kültleşmiş klasik eserler de mi?
Bookstagramlar da görüyorum çok pratik görünüyor.
İngilizce kitap okuyamam. Eğer kitap konusunda sıkıntı yaşayacaksam hiç almaya değmez o zaman.
Ben daha geniş kapsamlı olur diye düşünüyordum.
Artık bir çok site e-kitap satıyor görüyorum ama incelemedim yalan olmasın.

Kullanan var mı?
Almaya değer mi?
İstediğimiz her kitap yüklenebiliyor mu?
Bir de çeşitleri var sanırım.
Hangisi tercih edilmeli?

D&r ın kobo ile anlaşması var, hem ürünü satıyor, hem de tüm kitaplar o formatta. En büyük türkçe arşiv burasının sanırım.

Bende amazon kindle var, türkçe kitap okuyacağım zaman önce alıp, bilgisayarda format değiştirip kindle a yüklemem gerekiyor. Sizin alacağınız ürünün dedteklediği formatlara bakmanız gerekir.

Ya aradığını hep bulamıyorsun diyeyim.
Ben de türkçe kaynak olarak sadece d&r ı kullanıyorum.

Peki sence ne almalıyım?
Bir kaç marka var ve dediğin gibi bazısı format desteklemiyormuş.
Benim istediğim; e-kitabı indirip,direk okuyacağım bir e-okuyucu.
Sadece kobo mu bu şekilde?0

siz ingilizce kitap mı okuyorsunuz, onlar da pahalı mı?

Ama bunların teknolojisi farklı, telefon veya tabletle kıyaslanamaz.

Sahilde ve gece karanlıkta denedim, hiç göz yormuyor, fontu da istediğin büyüklüğe ayarlıyorsun, mis
Bu şekilde oldugunu bilmiyordum. Pc başında çok çalıştığım için gözlerim mahvoldu. O yüzden önyargılı yaklaştım.
Yani tatil, yurtdışı felan gidildiğinde çok mantıklı. Kitap taşıması da zor sürekli.

siz ingilizce kitap mı okuyorsunuz, onlar da pahalı mı?

Pahalı valla, almak istediğim bir kitap var, basılısı indirimde 5 avro civarı, e-kitapı 9 avro, hayır en kötüsü Türkçesi 16 tl
Ama bekliyorum, ucuzlayacak illa

Kitaba göre değişiyor, çok ucuzlayan da var, amazon her ay klasiklerden seçmeler bedava yayınlıyor. Bedava türkçe ekitap da çok. Ama hep fotmat sorunu var, ama pc de çevirebiliyorsun, o kadar da çözülmez dert değil.

İnternette kobo - kindle karşılaştırmalarını okuyup karar verebilirsin markaya. Bu ikisi iyi ürünler, ben başkalarına hiç bakmadım ama.

kindle'ı duymuştum kobo'yu ilk sizden duyuyorum. sizinki hangisi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…