Tablet göz yoruyor. Bildiğim kadarıyla bunlarım ekran ışığı göz yormazmış.Tabletiniz varsa hic gerek yok
Ben tabletten e kitap okuyorun cok pratik ve uygun fiyatli
Ben de öyle düşünüyorum. Dokunmak farklı ama bu şekilde daha pratik görünüyor. Yer derdi yok. Kütüphane yapmaya müsait evim yok. O yüzden düşünüyorum. Göz yormaya gelince göz yormazmış bunlar öyle okudum ama kullananlar daha iyi bilirBen kullanamam biraz telden birşeyler okuyorum gözlerim mahvoluyor. Herkes farklı tabi. Bir de kitaba dokunmak gibisi yok bana göre.
kullanamayan var benben anlatırsam vazgeçersin..
kullanabilen varAlys . o anlatsın kesin gidip alırsın
Ben kullanamam biraz telden birşeyler okuyorum gözlerim mahvoluyor. Herkes farklı tabi. Bir de kitaba dokunmak gibisi yok bana göre.
Türkçe kitap yok derken.Kıymetlim diye seviyorum kendisini, o kadar diyim
Ama maalesef Türkçe kitap pek bulunmuyor, ayrıca e-kitaplar nedense çok pahalı, bazen basılı kitaplar indirime girince hepten saçma bir hal alıyor.
Kullanan var mı?
Almaya değer mi?
İstediğimiz her kitap yüklenebiliyor mu?
Bir de çeşitleri var sanırım.
Hangisi tercih edilmeli?
Türkçe kitap yok derken.
Yeni çıkanlar falan gibi mi?
Yoksa kültleşmiş klasik eserler de mi?
Bookstagramlar da görüyorum çok pratik görünüyor.
İngilizce kitap okuyamam. Eğer kitap konusunda sıkıntı yaşayacaksam hiç almaya değmez o zaman.
Ben daha geniş kapsamlı olur diye düşünüyordum.
Artık bir çok site e-kitap satıyor görüyorum ama incelemedim yalan olmasın.
siz ingilizce kitap mı okuyorsunuz, onlar da pahalı mı?Kıymetlim diye seviyorum kendisini, o kadar diyim
Ama maalesef Türkçe kitap pek bulunmuyor, ayrıca e-kitaplar nedense çok pahalı, bazen basılı kitaplar indirime girince hepten saçma bir hal alıyor.
Bu şekilde oldugunu bilmiyordum. Pc başında çok çalıştığım için gözlerim mahvoldu. O yüzden önyargılı yaklaştım.Ama bunların teknolojisi farklı, telefon veya tabletle kıyaslanamaz.
Sahilde ve gece karanlıkta denedim, hiç göz yormuyor, fontu da istediğin büyüklüğe ayarlıyorsun, mis
siz ingilizce kitap mı okuyorsunuz, onlar da pahalı mı?
kindle'ı duymuştum kobo'yu ilk sizden duyuyorum. sizinki hangisi peki?Pahalı valla, almak istediğim bir kitap var, basılısı indirimde 5 avro civarı, e-kitapı 9 avro, hayır en kötüsü Türkçesi 16 tl
Ama bekliyorum, ucuzlayacak illa
Kitaba göre değişiyor, çok ucuzlayan da var, amazon her ay klasiklerden seçmeler bedava yayınlıyor. Bedava türkçe ekitap da çok. Ama hep fotmat sorunu var, ama pc de çevirebiliyorsun, o kadar da çözülmez dert değil.
İnternette kobo - kindle karşılaştırmalarını okuyup karar verebilirsin markaya. Bu ikisi iyi ürünler, ben başkalarına hiç bakmadım ama.
kindle'ı duymuştum kobo'yu ilk sizden duyuyorum. sizinki hangisi peki?
anladım, teşekkür ederim yardımınız için.Bende kindle var, memnunum ama Türkçe kaynak dediğim gibi format değiştirip yüklemek gerekiyor.
Koboda ise direk yükleyebiliyorsunuz.
Karar sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?