Evet bilemiyorsun bazen şans oluyor gerçektenBen arkadasa katılmıyorum, yaşadıkları doğrudur muhakkak ama şans işimi denir artık ne denir bilmiyorum.v11 var bende 2 bucuk sene olacak, öyle gözünün içine de bakmam yani aşırı, tık demedi çok şükür servis yüzü görmedik.
“Güçlü ama hassas cihazlar” diyor servisi.
bende dyson v15 var, ablamda philipsin ıslak kuru süpürgesi var. philipsin o kadar iyi olduğunu bilsem dysona o parayı vermezdim açıkcası. dyson tozlar konusunda daha iyi ama yani o kadar fiyat farkı göz önünde tutulunca çok da şey değilzaten dyson da bir yıllık oldu neredeyse. bir başlığını ablam, bir başlığını da esim kırdı. hala iş görüyor ama ne bilem soğuttu kendinden 2 ay önce temizlemek içim söktüm hala öyle duruyor. kablolu süpürgeyi kullanıyorum kaç zamandır philips istiyorum ama esim beni boğar herhalde su an dyson kv istiyordu belki ona verirsem alır
Ay iyi ki sormuşum philips için olumlu yorumlar geleceğini h düşünmemiştimEşim dyson alıcaktı ben Philips aldırdım çokta memnunum..arkadaşım dyson kullanıyor hiç gerek yok bu kadar para vermeye çok sorun çıkartıyor demişti
Benim dyson isteme sebebim zaten kablodan kurtulmak istememDyson ıslak kuru süpürgenin ıslak performansı iyi değil. Dyson alınacaksa kablolu modeli alınmalı.
5 senedir kullanıyorum, bu ikinci Dyson'ım. İlki bozulmadı, daha da önceki süpürgemi alayım dedim (aynı anda vakum yaparken siliyordu halıyı, zemini) ancak o dönem bir rahatsızlığım oldu ve ağır süpürge kullanamazdım. Dyson'ı satıp o süpürgeyi almıştım, yenisini de satıp tekrar Dyson'a döndüm. Bozulursa yine Dyson alırım ama kablolu.
Phillips süpürgelerinin kronik arızası var, hortumu çıkıyor, almam.
Temizliğe gelen ablamız sakın kablosuz alma diyor bana, hatta daimi müşterilerinden yeni süpürge alacaklara kablolu Dyson diyormuş. Ben asla kablosuz almam açıkçası. Zamanla bataryasının gücü azalacak ve belki de tüm evi süpürmek için arada şarj etmek gerekecek. İnsan sinir olur.Benim dyson isteme sebebim zaten kablodan kurtulmak istemem
Hmm peki çok teşekkür ederim bilgi içinTemizliğe gelen ablamız sakın kablosuz alma diyor bana, hatta daimi müşterilerinden yeni süpürge alacaklara kablolu Dyson diyormuş. Ben asla kablosuz almam açıkçası. Zamanla bataryasının gücü azalacak ve belki de tüm evi süpürmek için arada şarj etmek gerekecek. İnsan sinir olur.
Bende yeni v8 aldım. Bu tür yorumlari okudukca bende düşünmeye basladim acaba almasa miydım diyeHadi yaservis işi üzücüymüş. Kuzenim bir kere arıza yaşadı hemen kutulu yenisini gönderdiler ama bilemedim ilerisi için sorun oluyorsa
Kızlar süpürgem bozuldu uzun yıllardır zaten dyson almak istiyordum ama şimdi alternatif bir sürü süpürge çıktı. Acaba dyson kadar iyisi var mı? Yoksa almışken dyson mı almalıyım sizce? Özellikle şu son model ıslak kuru olanı çok hoşuma gitti fakat işlevsel mi bilemiyorum
VarKızlar süpürgem bozuldu uzun yıllardır zaten dyson almak istiyordum ama şimdi alternatif bir sürü süpürge çıktı. Acaba dyson kadar iyisi var mı? Yoksa almışken dyson mı almalıyım sizce? Özellikle şu son model ıslak kuru olanı çok hoşuma gitti fakat işlevsel mi bilemiyorum
Lütfen bize gel öyleyseVar
Ben
Cok iyi supururum
Küçük aparat var ben çok memnunumAy iyi ki sormuşum philips için olumlu yorumlar geleceğini h düşünmemiştimpeki kızlar bu philipste dyson gibi yatakları koltukları süpürmek için başlık var mı?
KorkunçBunu göz önünde bulundurun.