Dyson mı yoksa alternatifi var mı?

Evet bilemiyorsun bazen şans oluyor gerçekten

bende dyson v15 var, ablamda philipsin ıslak kuru süpürgesi var. philipsin o kadar iyi olduğunu bilsem dysona o parayı vermezdim açıkcası. dyson tozlar konusunda daha iyi ama yani o kadar fiyat farkı göz önünde tutulunca çok da şey değil zaten dyson da bir yıllık oldu neredeyse. bir başlığını ablam, bir başlığını da esim kırdı. hala iş görüyor ama ne bilem soğuttu kendinden 2 ay önce temizlemek içim söktüm hala öyle duruyor. kablolu süpürgeyi kullanıyorum kaç zamandır philips istiyorum ama esim beni boğar herhalde su an dyson kv istiyordu belki ona verirsem alır

Eşim dyson alıcaktı ben Philips aldırdım çokta memnunum..arkadaşım dyson kullanıyor hiç gerek yok bu kadar para vermeye çok sorun çıkartıyor demişti

Eşim dyson alıcaktı ben Philips aldırdım çokta memnunum..arkadaşım dyson kullanıyor hiç gerek yok bu kadar para vermeye çok sorun çıkartıyor demişti
Ay iyi ki sormuşum philips için olumlu yorumlar geleceğini h düşünmemiştim peki kızlar bu philipste dyson gibi yatakları koltukları süpürmek için başlık var mı?

Boykot a dikkat edelim kızlar. Yerli ürünlerden çok iyileri var bende alacağım bekonun serilerini araştırıyorum.

Dyson ıslak kuru süpürgenin ıslak performansı iyi değil. Dyson alınacaksa kablolu modeli alınmalı.
5 senedir kullanıyorum, bu ikinci Dyson'ım. İlki bozulmadı, daha da önceki süpürgemi alayım dedim (aynı anda vakum yaparken siliyordu halıyı, zemini) ancak o dönem bir rahatsızlığım oldu ve ağır süpürge kullanamazdım. Dyson'ı satıp o süpürgeyi almıştım, yenisini de satıp tekrar Dyson'a döndüm. Bozulursa yine Dyson alırım ama kablolu.
Phillips süpürgelerinin kronik arızası var, hortumu çıkıyor, almam.

Benim dyson isteme sebebim zaten kablodan kurtulmak istemem

Benim dyson isteme sebebim zaten kablodan kurtulmak istemem
Temizliğe gelen ablamız sakın kablosuz alma diyor bana, hatta daimi müşterilerinden yeni süpürge alacaklara kablolu Dyson diyormuş. Ben asla kablosuz almam açıkçası. Zamanla bataryasının gücü azalacak ve belki de tüm evi süpürmek için arada şarj etmek gerekecek. İnsan sinir olur.

Hmm peki çok teşekkür ederim bilgi için

Hadi ya servis işi üzücüymüş. Kuzenim bir kere arıza yaşadı hemen kutulu yenisini gönderdiler ama bilemedim ilerisi için sorun oluyorsa
Bende yeni v8 aldım. Bu tür yorumlari okudukca bende düşünmeye basladim acaba almasa miydım diye

Dysondan hiç memnun değilim.
Sürekli sarji bitiyor- herşeyide çekmiyor.

Dyson maalesef çok pahalı almışken üst modelini almak mantıklı, v8 falan uygun fiyatlı ama o da çok iyi değilmiş. V12 falan iyi deniyor.
Ben Bosch Unlimited7 kullanıyorum, bi dyson mı değil elbette ama benim işimi fazlasıyla görüyor.

Var
Ben
Cok iyi supururum

Ay iyi ki sormuşum philips için olumlu yorumlar geleceğini h düşünmemiştim peki kızlar bu philipste dyson gibi yatakları koltukları süpürmek için başlık var mı?
Küçük aparat var ben çok memnunum

Dyson kullaniyorum asiri memnunum gercekten hayat kalitem artti

Baktım baktım, başka marka almaya cesaret edemedim, dyson aldım tekrar.
İlkini 7 yıl kullandım, hâla fena değil, ama hem model çok eski, aparat az, hem de çekişi azaldı sanki.
7 yıldır hiç arıza vermedi, elimde kalan parça olmadı, malzeme kalitesini mi düşürdüler bilmiyorum, sorun yaşayan duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…