Dyson mı yoksa alternatifi var mı?

Baktım baktım, başka marka almaya cesaret edemedim, dyson aldım tekrar.
İlkini 7 yıl kullandım, hâla fena değil, ama hem model çok eski, aparat az, hem de çekişi azaldı sanki.
7 yıldır hiç arıza vermedi, elimde kalan parça olmadı, malzeme kalitesini mi düşürdüler bilmiyorum, sorun yaşayan duyuyorum.
Güle güle kullan canım memnunsan başka marka bakmaya gerek yok zaten :)

Kızlar süpürgem bozuldu uzun yıllardır zaten dyson almak istiyordum ama şimdi alternatif bir sürü süpürge çıktı. Acaba dyson kadar iyisi var mı? Yoksa almışken dyson mı almalıyım sizce? Özellikle şu son model ıslak kuru olanı çok hoşuma gitti fakat işlevsel mi bilemiyorum
Şimdi şöyle yeni alınan süpürgeleri hepsi güzel ceker zaten. Sonra performansları düşer Dyson düşmüyor. Diğer taraftan Dyson Mike ve akarları çekme özelliği var halıda koltuk yatakta bu diğer süpürgeler de yok. Haliyida döverek supuruyor. Bu özellikler diğer markalarda yok onlar normal süpürge. Diğer süpürgeler in sarjlisi işte varsa ışıklı basliklisi vs vs ben çok araştırdım.

Şimdi şöyle yeni alınan süpürgeleri hepsi güzel ceker zaten. Sonra performansları düşer Dyson düşmüyor. Diğer taraftan Dyson Mike ve akarları çekme özelliği var halıda koltuk yatakta bu diğer süpürgeler de yok. Haliyida döverek supuruyor. Bu özellikler diğer markalarda yok onlar normal süpürge. Diğer süpürgeler in sarjlisi işte varsa ışıklı basliklisi vs vs ben çok araştırdım.
Teşekkürler yorum için 🤍

Dyson maalesef çok pahalı almışken üst modelini almak mantıklı, v8 falan uygun fiyatlı ama o da çok iyi değilmiş. V12 falan iyi deniyor.
Ben Bosch Unlimited7 kullanıyorum, bi dyson mı değil elbette ama benim işimi fazlasıyla görüyor.
Merhaba ekimde
Yazmışsınız ama memnun musunuz bende arayış içindeyim de? Yani bi Dyson kadar bende tahmin etmiyorum akarları yatakları iyi çeksin ama şuan olsa almam ya da alırım diyor musunuz ?

Evlenirken dysona o kadar para verilir mi ne gerek var, diğer markalarıda çok iyi süpürgeleri var deyip almadım pişman oldum. Yıllarca nefret ettim süpürgemden. Bu sene dyson aldım rahat ettim. 😆 ben memnunum. Gen5detect bendeki.

Evlenirken dysona o kadar para verilir mi ne gerek var, diğer markalarıda çok iyi süpürgeleri var deyip almadım pişman oldum. Yıllarca nefret ettim süpürgemden. Bu sene dyson aldım rahat ettim. 😆 ben memnunum. Gen5detect bendeki.
Ben de gen 5 aldim gecen sene. Supurge basliginda , yerdeki surtunmeyi engelleyen ince paspas kismi cikti. Siz de oyle bir sey oldu mu?
Ya vakit bulamadim , servise yazacagim da😊

Ben de gen 5 aldim gecen sene. Supurge basliginda , yerdeki surtunmeyi engelleyen ince paspas kismi cikti. Siz de oyle bir sey oldu mu?
Ya vakit bulamadim , servise yazacagim da😊
Bizde şu ana kadar hiç problem olmadı maşallah. Aldığımızdan beri kablolu süpürgeyi hiç çıkarmadım hep bunu ve robotu kullanıyoruz.

Bizde şu ana kadar hiç problem olmadı maşallah. Aldığımızdan beri kablolu süpürgeyi hiç çıkarmadım hep bunu ve robotu kullanıyoruz.
Ben de cok menunum baska sikinti yok. Nasil boyle bir sey de oldu anlamadim. Neredeyse tum uclarinda oldu hem de. Koltuk basligininda bile cok kullanmadigim halde bir kismi kalkti😊

Bencw dysonun adi var tek, cok memnun degildim ben. Super ceken beklerim o fiyata ama yok. Tek avantaj kablosuz olmasi e oda zaten her supurgede var zaten.
Altarnatif vardir elbet

Robot alicaksan cok memnunum silip supürenden kesinlikle tavsiye ederim

Annemde dyson vardı neredeyse 10yıla yakın zamandır kullandık bataryasını değiştirsek hala aynı performansla kullanırız. Bana da aldı sağolsun yeni modelini v15 2 yıldır kullanıyorum. Muhtesem bir alet. Evde hava kararınca ışıkları kapatıp evi süpürmeye bayılıyorum tüm toz kir vs görünüyor 😄 halı başlığını takıp halı süpürünce gercekten her seferinde nasıl bu kdr toz hav kir çıkar diyorsun. Koltuk yatak başlığı da cok iyi döve döve tüm kiri tozu cekiyor. Benimşahsi fikrim normal bir kablolu süpürgeden daha iyi çekiş gücü ve halı temizleme performansı olduğu yönünde. Kablolu ile temizleyince o kadar tatmin etmiyor beni sanki halıda öyle geliyor gidiyoe gibi kablolu süpürge. Ki bosh almıştım o da evcil hayvan için koltuk halı aparatları iyi bir modeldi... Elim ayağım kolum bacağım dyson gercekten yıllardır aşırı memnunum.

Sen kaç sene önce evlendin? Ben evlenirken Dyson falan bilmiyordum hiç. 💔

X