bu arada kızlar bhcg test değerim 1.20 çıkmış.daha önce yaptırdıklarımda hep 00.1 falan çıkyordu.neden ki acaba?
bende dun kan verdım bugun 3 den sonra sonuc alacam am dun lekelenmem oldu kahverengı ama dunden berı adet olmadım ben adet oluyorum devamı gelır dedım ama gelmedı neysekı sonucu alınca bellı olacak
umutsuz olmayın kızlar.ben ılaçsız asla adet olamıyodum kendılığınden hamıle kaldım abbıme bınlerce şüükür dua edın sız yeter
yaa kızalr ne güzel bize örnek oluyorsunuz.umutlanıyoruz.bana akıl verin kızlar bugün 17 gün oldu hiç böyle olmadım bu güne kadar ilk defa bukadar uzun sürdü.hala gelen giden yok.dış gebelik falan olmasın.ara sıra sancım oluyor ama yok yok yok.dış gebelik olsaydı çıkarmıydı tahlilde.sonucum 1.20 çıktı negatif ama neden hala yok.akıl verin bana
daha önce bukadar gecikmem hiç olmadı.ilk defa oluyor.17 yaşımda 3 ay olmamıştım ondada zaten kist çıkmıştı.bidahada hiç tekrrarlamadı.geçen ay doktora gitiim temiz dedi.bir ayda kist oluşurmu acaba.aklıma gelmedi değil.stressten de olabilir.işllh stress ten olsunda başka bişi çıkmasın
olabilir belki ama olsada önemli değil dediğim gibi ilaçla yada kendiliğinden gidiyo,hiç stres yapma canım benimde stresten bi kere 2 hafta gecikmişti.hem duyduğuma göre tabi ne kadar doğru bilmiyorum çatlamak isteyen yani döllenme oluşturmak isteyen yumurta çatlayamadığı zaman kist olusturuyomuş yani çatlasaydı zaten hamile kalıcaktın o yüzden hiç sıkma canını.ben yol yakındır diyorumhatta şöle dene bi plan kur ne bilim tatil gibi yada spora başlıcam yada çalışmıyosan işe gircem gibi bak böle zamanlarda daha rahat oluyo benim ilk hamileliiğimde öle oldu çünkü işe girmek istiyodum çocukda istiyodum ama işede girim istiyodum hamile kalmıştım ve işe başlayamadım
çok kızızyorum kendime.bütün sülale neredeyse biliyor çocuk istediğimizi.ben içimde tutamıyorum.geciktiğimi de hemen söyledim sonra rezil oldum.herkes soruyor şimdi negatf diyorum.ama aldım ağzımın payını artık asla söylemeyeceğim hatta adet tarihim geciksede daha var diyeceğim eşimede.olunca süpriz olsun.gerçekten büyüsü kaçıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?