benimde 15 gün geçti oyüzden sordum. idrarda negatif çıktı yazmışsın ya.benimde negatif çıkıyor.kan testimi bugün alıcam sonucunu.ama umutlanmıyorum fazla idrarlar negatif diye
bencede gitmelisin arkadaşım.en azından sorun varmı belirlenirse daha erken çözümlenir.seneler geçtikçe yıpranıyor insan.ben gittiğimde adetlerim düzensiz diye gittim ama eşimde de sorun çıktı.belli olmuyor.
haklısın canım..Bir de adet düzensiz olunca her gecikmede hamile miyim sorusu insanı mahvediyor..Ne olacaksa bir an önce olması daha iyi değil mi..(Kendime gaz veriyorum :))
geçen sene doktora gittiğimde bana yumurtalık tembelliği teşhisi koydu.ama adetlerim en fazla 10 gecerdi.eşimin sperm sayısı ve hızlı ileri sayısı düşüktü.siizin çocuğunuz normal yolla olmaz dedi aşılama deneyelim olmassa tüp bebek dedi.sonra klomen verdi kullandım.12 günü gittim yumurtlamamışsın dedi.başka bir gün bakmadan progestan verdi iç adet olcan bitince dedi.neyse öyle bi 3 ayım geçti.başka bir doktora gitmeye karar verdim.nitekim iyikide gitmişim. çünki aslında normal yolla yumurtladığımı öğrenmiş oldum.eşimin sperm sayısı geçen seneye nazaran artmasada ileri hızlı sayımızda çok artış oldu.başka doktorlara emin olmak için gittim ve normal yollada gebe kalabileceğim söylendi.hikayemi anlatınca doktorlar şok oldu.böyle yani arkadaşım.en son 2 ay önce gittim.bekliyoruz bakalım.hamile kalınca gel bir sene sonra görüşelim dedi kalmassan eğer:)Doktora gittin mi ne dedi sana yada ne zamandir istiyosunuz bebek?
Ne olabilir ki unutma herseyin bi cozumu var. Yaptigin hersey degicek buna inan. ayrica suna da emin ol doktorun senin en iyi destekcin olcak.
Ne olabilir ki unutma herseyin bi cozumu var. Yaptigin hersey degicek buna inan. ayrica suna da emin ol doktorun senin en iyi destekcin olcak.
aradım labaratuarı saat 2 de verecekmiş sonucu.aman ne uzun sürdü ya bu testin çıkması.herşey üzerime geliyor.dün 3 gibi verdim sonucu hala çıkmamış.
hadi bakalım haberlerini bekliyorum arkadaşım... ara ara girip bakıcam dediğim gb misafir olduğundan çok aktif olamıyorum ama yaazamassamda okuyorum takip ediyorum
geçen sene doktora gittiğimde bana yumurtalık tembelliği teşhisi koydu.ama adetlerim en fazla 10 gecerdi.eşimin sperm sayısı ve hızlı ileri sayısı düşüktü.siizin çocuğunuz normal yolla olmaz dedi aşılama deneyelim olmassa tüp bebek dedi.sonra klomen verdi kullandım.12 günü gittim yumurtlamamışsın dedi.başka bir gün bakmadan progestan verdi iç adet olcan bitince dedi.neyse öyle bi 3 ayım geçti.başka bir doktora gitmeye karar verdim.nitekim iyikide gitmişim. çünki aslında normal yolla yumurtladığımı öğrenmiş oldum.eşimin sperm sayısı geçen seneye nazaran artmasada ileri hızlı sayımızda çok artış oldu.başka doktorlara emin olmak için gittim ve normal yollada gebe kalabileceğim söylendi.hikayemi anlatınca doktorlar şok oldu.böyle yani arkadaşım.en son 2 ay önce gittim.bekliyoruz bakalım.hamile kalınca gel bir sene sonra görüşelim dedi kalmassan eğer:)
Guzel haberlerini bekliyorum tatlim ..insallah pozitif cikar kocA gobekli koca popolu olursun hihi :)
kızlar test sonucum belli oldu negatif.
kızlar test sonucum belli oldu negatif.
çok saolun kızlar.üzülmüyorum çok fazla.zaten sigara kullandım.1 mayısta sigarayı bırakacağım.ondan sonra gelsin bebiş.hayırlısı buymuş.rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.artık kırmızıyı beklemekteyim.gelsinde çalışmalar başlasın.kafamada takmıycam artık.psikolojikte geciktiriyoruz valla.saldım çayıra:)bebk için değil kendim için ilişki olacak.adamcağıza yazık kızz 15 gündür hamileyimdir diye uzak durdum valla.yandım ben
çok saolun kızlar.üzülmüyorum çok fazla.zaten sigara kullandım.1 mayısta sigarayı bırakacağım.ondan sonra gelsin bebiş.hayırlısı buymuş.rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.artık kırmızıyı beklemekteyim.gelsinde çalışmalar başlasın.kafamada takmıycam artık.psikolojikte geciktiriyoruz valla.saldım çayıra:)bebk için değil kendim için ilişki olacak.adamcağıza yazık kızz 15 gündür hamileyimdir diye uzak durdum valla.yandım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?