Düzenli yaşamak

Bende yapabilir miyim acaba . Ihtiyacim oldugunu dusunuyorum . 1.5 yasinda kizim var . Neler yapabilirim ? Ornekleri nerden bulurum

Aslinda gunluk yazsam mi ? Benimde icimdenn geldi simdi 💜

Oruc borclarim var .
Okudugum bazi kitaplari tekrar okumak istiyorum.
Hatim yapabilirim .
Namazda sabahi kilmiyorum ve bu cok kotu :KK43:
Dini bilgimi gelistirmem lazim diye dusunuyorum
Anlatma kabiliyetimin olmasini istiyorum
Diksiyonumu duzeltmeliyim
Dil bilgim biraz zayif 😔
Iletisim problemim biraz zayif insanlarla konusurken heyecanlaniyorum ve butun kelimeler sanki agzimda dugumleniyor sebebi nedir bilmiyorum neden boyleyim acaba merak ediyorum . 😒

Ve bunlari bos zamanim olursa anca yapabilirim sanirim kizimdan dolayi 🤪
Bendede sorun ayni. Konusurken cok sacma cümleler ve telafuz sekilleri cikiyor agzimdan halbuki aklimda tasarladigim cümle bi harika oluyordu😂 benimde diksyonumu ve iletisim kabiliyetimi gelistirmem gerek. Ne önerirsiniz?
Bolca kitap okumak ( sesli okumak iyi yöntem) ve rüzgar mira okani izliyorum onunda türkcesi süper bence

Bendede sorun ayni. Konusurken cok sacma cümleler ve telafuz sekilleri cikiyor agzimdan halbuki aklimda tasarladigim cümle bi harika oluyordu😂 benimde diksyonumu ve iletisim kabiliyetimi gelistirmem gerek. Ne önerirsiniz?
Bolca kitap okumak ( sesli okumak iyi yöntem) ve rüzgar mira okani izliyorum onunda türkcesi süper bence
Kitabi sesli okurken ve kendi kendime konusurken sorun yok aslinda . Ama biriyle konusurken labalubo lob diyorum sankib🤣

Merhabalar; :KK3:

Bugüne kadar birçok konu açıp devam ettiremedim. Özgüven eksikliği,kafaya takmamak, sağlıklı ve düzenli beslenmek, kilo takibi, kumbara ,günlük bol su içmek, kişisel bakım, vitamin, ev işi... Hiçbirinde başarılı olamadım.

Klişe olacak ama bu sefer başaracağım

Amaçlarımin ortak noktasının düzen olduğunu gördüm ve düzenli olursam iç huzurumla birlikte öz güvenimi kazanacagimi düşünüyorum

Hedef🎯
erteleme huyumdan vazgeçip düzenli olmak adına daha çok cabalayacağım

01/01/2022 de ilk mesajimi (düzenli gitme konusunda) yazacağım
Eğer pozitif enerjiniz varsa ve motive olmak için cabalayacaksanız, siz de katılabilirsiniz,yeni yıldan itibaren....

Memnuniyetsiz biriyseniz konuma yazıp modumu düşürmeyin!:duduk::duduk::duduk:
Konunuza hayırlı olsun ve umarım hepsini bu yılda gerçekleştirirsiniz deyip kaçıyorum. 🥰
Bilgisayardan tüm yorumlarınızı 7 sayfa civarında idi sanırım okudum ve çok güzel şeyler paylaşmışsınız arada okumaya gelirim.♥
Mutlu,sağlıklı ve huzurlu seneler hepinize.. 🎈

Konunuza hayırlı olsun ve umarım hepsini bu yılda gerçekleştirirsiniz deyip kaçıyorum. 🥰
Bilgisayardan tüm yorumlarınızı 7 sayfa civarında idi sanırım okudum ve çok güzel şeyler paylaşmışsınız arada okumaya gelirim.♥
Mutlu,sağlıklı ve huzurlu seneler hepinize.. 🎈
Çok teşekkürler, emeğinize sağlık, mutlu, sağlıklı,huzurlu seneler 💕💕

Merhabalar; :KK3:

Bugüne kadar birçok konu açıp devam ettiremedim. Özgüven eksikliği,kafaya takmamak, sağlıklı ve düzenli beslenmek, kilo takibi, kumbara ,günlük bol su içmek, kişisel bakım, vitamin, ev işi... Hiçbirinde başarılı olamadım.

Klişe olacak ama bu sefer başaracağım

Amaçlarımin ortak noktasının düzen olduğunu gördüm ve düzenli olursam iç huzurumla birlikte öz güvenimi kazanacagimi düşünüyorum

Hedef🎯
erteleme huyumdan vazgeçip düzenli olmak adına daha çok cabalayacağım

01/01/2022 de ilk mesajimi (düzenli gitme konusunda) yazacağım
Eğer pozitif enerjiniz varsa ve motive olmak için cabalayacaksanız, siz de katılabilirsiniz,yeni yıldan itibaren....

Memnuniyetsiz biriyseniz konuma yazıp modumu düşürmeyin!:duduk::duduk::duduk:
istersen başarırsın canım , bende katılmak isterim

Buzdolabina notlama Fikri✍️ mıknatıslı tahta.

Eklentiler

• images (11).jpeg
    images (11).jpeg
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
X