Düzenli yaşamak

Misafirlik konusunda burada yani yurt disinda böyle hep eli dolu gelen görmedim. Yani oluyor ama süreklilik yok. Bende gayret ediyorum elim bos olmayayim diye ama buna ayriyetten özen göstereyim istiyorum. Bazen hazirlan et cocugu hazirla derken ya evde unutup cikiyorum yada tamamen akil edemiyorum.

Suyu takibe aldim 0,5 litrelik bardaktan iciyorum. Böylelikle günde 2 bardak dahi icsem yeterli simdilik. Cünkü simdiye kadar su icmeyi bile unutuyordum inanirmisin???

Namaz konusunda haklisin. Annem hala uyarir beni onca kitap okuyorum video izliyorum ama uygulamaya gelince tik yok bende. Ama biliyorum ki bu namaz isini cözersem günlerim daha düzenli ve verimli huzurlu gecicek

Merhaba. Bugün rutindeki tüm hedeflerimi tamamladım. (Kitap okumak, su içmek, ilaçları almak, kızımla dışarıda yürüyüş, diş ipi ve gargara kullanımı, meyve tüketimi) Bunların dışında biraz ev işi yapıp yemek ve kek yaptım. Kızıma yazdığım günlüğe göz atıp, önemli gelişmeleri ekledim. Bu konuda biraz daha sık yazmam lazım. Neredeyse ayda bir yazıyorum.

İyi geçmiş, sevindim. Yazıyı da siklastirirsiniz inşaallah

Yurtdışı demek, bilmiyordum.hangi ülke? Ömür boyu mu kalacaksınız? Ben namaz işini çözersem bırak verimli geçmeyi, mıknatıs gibi çektiğim olumsuZluklarda azalma olacak eminim, yıllardır acayip bir çekim içindeyim. Çok şükür ki sağlıklı sıhhatli evlatlarimla mutluyum Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

03/01/2022
İyi akşamlar
10 çiğ fındık
Kumbaraya 10 TL attım
Spor olarak 5 dak yattığim yerden saçma hareketler
Namaz Regl
Ev işi olarak, 10 dk etrafı topladım
Su 2.200
Tesbih çok az oldu
Kişisel bakım , yüz temizleme jeli
Meyve muz ve çok minik elma.iki-3 ısırıklik
Demir ilacı
Kendime zaman Türk kahvesi yaptım eşimle içtik
Ajandama üç gundur geçirmedim off valla da elime alamıyorum, kızım tutturur. Çok aktif kızım,oyuna dalıp da defteri görmemesi imkansiz. Ama yarın kendime söz geçiricem o ajandaya, kızım gündüz uyurken.

1 OCAK
komple kıldım

2 OCAK
Sabahsonrası regl

3 OCAK
REGL

4 OCAK
REGL

5 OCAK
REGL

6 OCAK
REGL

7 ve 8 ocakta biter mi, lekelenme mi bilmiyorum, doğum sonrası düzene girmedi daha. Yani tam yılbaşı basladim namaza,bir gün kılıp regl. Allah'ım ya, sinir oldum.tam motive zamanı! yıllardır kilamiyorum.bu sefer basarayim lütfen yaa

Ajandama geçirmek için ilk 3 günü buluyorum da buradan off.zamaninda yapsana

İLK GÜN BUYMUŞ
Hemen yılın ilk gününü paylaşıyorum.

İlk gün olduğu için örnekleme ve teşvik açısından toplu da yazıyorum. Kısım kısım yazicam bundan sonra sadece. Böyle çok yorucu.

SAĞLIK
Su/ 400+500+150+750+330 ml ayrı ayrı ölçülerde motive oldum.
Demir ilaci

İBADETLER
5 vakit çok şükür namaz, tesbih tamam,

EKONOMİ
Kumbaraya para atmadim
Harcama sıfır (kendimi kasmaktan değil,tek seferde 1.000 TL de harcıyorum)

KİSİSEL BAKIM
Banyo
Saç bakım yağı
Dudak kremi,

EV İŞİ
Çocukların çamaşırlarini yıkadım

YEMEK
Hünkar beğendi

Öğün dışı sağlıklı bir şeyler at ağzına
10 çiğ fındık

Not:spor ve sağlıklı beslenme kısmını yapamadım. Yoksa diğerleri başlangıç için iyi

Canım çıktı yazmaktan
hem tahtaya,
hem buraya parçalı,
hem buraya toplu,
Bı de ajandaya geçiricem , bu ilk ve son valla.

----------
3 OCAK
03/01/2022
İyi akşamlar
10 çiğ fındık
Kumbaraya 10 TL attım
Spor olarak 5 dak yattığim yerden saçma hareketler
Namaz Regl
Ev işi olarak, 10 dk etrafı topladım
Su 2.200
Tesbih çok az oldu
Kişisel bakım , yüz temizleme jeli
Meyve muz ve çok minik elma.iki-3 ısırıklik
Demir ilacı
Kendime zaman Türk kahvesi yaptım eşimle içtik
Ajandama üç gundur geçirmedim off valla da elime alamıyorum, kızım tutturur. Çok aktif kızım,oyuna dalıp da defteri görmemesi imkansiz. Ama yarın kendime söz geçiricem o ajandaya, kızım gündüz uyurken.

2 Ocak off parçalı yazdım onu da bulmalıyım

İyi akşamlar
15 çiğ fındık
Kumbaraya 5 TL attım
Spor olarak 5 dak çok yavaş dans ,
Namaz,sabahı kıldım. Regl oldum
Yemek yapmadım
Ev işi olarak, kuruyan çamaşırları topladım , yerleştirdim
Su 1 buçuk litre
Tesbih tamam (500 estağfirullah)
Kişisel bakım
Oh be bu da 2 ocak, canım çıktı ,

Su saçma mesajımı okumasaniz daha iyi . 3 günümü ajandaya geçirmem lazım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…