Düzenli yaşamak

mimesis mimesis neler yaptınız bugün?
Kahvaltıda meyve tüketimini tamamladım. Henüz üç bardak su içebildim. Yaklaşık 45 dakikadır yürüyüşteyim, eve dönüyorum yavaş yavaş. Eve gidince kızımı uyutup biraz kitap okuyacağım. Bir makina çamaşır yıkandı. Evden çıkarken de ikinci makina çalışıyordu.

Dream Theater Dream Theater selam, ya baksana ajandam elimde, 3 günümü bir araya getirdim burada ama nasıl yazicam ya, sadece namaza ayrı sayfada çizelge kullandım. 2 aylık falan var da. Düşünsene tek yaptigim yemek haftada bir oluyor. Çocuğum bunu ilerde okuyacak acayip saçma,yazmam oraya , küçük düsemem kızımın göZunde.anne olarak olmaz yani .sadece su ve namazi mi yazsam, kişisel bakım işte , harcama falan da yaZmam haha zaten gün gün çok küçük bölümler var . istesem de sığmaz, temizlik Yok bilmem ne.

Dream Theater Dream Theater selam, ya baksana ajandam elimde, 3 günümü bir araya getirdim burada ama nasıl yazicam ya, sadece namaza ayrı sayfada çizelge kullandım. 2 aylık falan var da. Düşünsene tek yaptigim yemek haftada bir oluyor. Çocuğum bunu ilerde okuyacak acayip saçma,yazmam oraya , küçük düsemem kızımın göZunde.anne olarak olmaz yani .sadece su ve namazi mi yazsam, kişisel bakım işte , harcama falan da yaZmam haha zaten gün gün çok küçük bölümler var . istesem de sığmaz, temizlik Yok bilmem ne.
Sana özelden benim nasıl yaptığımı atıyorum 😁

Benim de hemen hemen bu şekilde. Bir düzen, bir görsellik yok. Zaten gün içinde yaptıklarım bir elin parmağını geçmiyor. Yok yere kağıt israfı yapıyormuşum gibi geldi.

Merhaba. Bugün;
Kitap, su, ilaç, meyve, yürüyüş hedeflerimi tamamladım. Diş bakımı kaldı bi.
Yemek yapmadım.
Markete uğradım 27 TL lik harcama yaptım.
İki makina çamaşır yıkandı. Genel ev toplama işlemi yapıldı.
Dün gece bir diziye başladım. İzlediğim dizi ve filmleri de not edeceğim. Ay sonunda da izlediğim dizi, film ve okuduğum kitaplarla ilgili liste çıkaracağım.

Merhaba. Bugün;
Kitap, su, ilaç, meyve, yürüyüş hedeflerimi tamamladım. Diş bakımı kaldı bi.
Yemek yapmadım.
Markete uğradım 27 TL lik harcama yaptım.
İki makina çamaşır yıkandı. Genel ev toplama işlemi yapıldı.
Dün gece bir diziye başladım. İzlediğim dizi ve filmleri de not edeceğim. Ay sonunda da izlediğim dizi, film ve okuduğum kitaplarla ilgili liste çıkaracağım.
Güzel👏

Ne güzel

Eklentiler

• images (14).jpeg
    images (14).jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 19
Konum kalabaliklasmis yineeee, gördüm siziii. Amaaaa memnuniyetsiz biriyseniz yaZmayin konuma tabi :KK20:
😂eskiden olsa, gördüğümü buyur ederdim.
Çabalama, bırak güzellikler kendiliğinden gelsin Ross!
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatina sahip cik Hayatina sahip cik @hestina sizi etiketlemisti bu konuda. Başka yerden yazistiysaniZ sorun yok, gözden kaçmasın dedim,🙋🏽‍♀️
Ay merhaba ben buraları pek bilmiyorum🤭 ne demek istediğinizi anlamadım başkasıyla hiç yazışmadım, ama konunuzu çook beğendim, hep birlikte gelişicez, kendimizi severek saygı duymayı ve özenli yaşamayı öğrenicez inşallah. Bence öncelik kendinin farkına varmak sonra kendini tanımak ve kendini sevmek. Bunun içinde ilk adım bence gün içinde aklımızdan geçen düşüncelere dikkat etmek. Bazen insan kendine çok acımasız olabiliyor yada kendimize fazla torpil geçiyoruzdur? Gün içinde neler düşündüğümüzü farkedelim👍💕

günaydınn:KK76:
çok güzel konu olumş namaz konusunda benm de sıkıntılarım var bir düzene koyamadım bir dönem tamaen bıraktım falan , şimdi 2022 hedefim eksiksi,z kılmak, içimizdeki namaz isteğini nasıl arttırırrız? video mu izlesek acaba veya kitap?
Günaydın. Çok çok kötü hissediyorum namaz konusunda. Gına geldi kilamamaktan.az önce video izlemeye çalıştım ben de. Ses olunca bıraktım çocuklardan. 2022 de ben de kılıyorum.ilk gün başladım,bu sefer KESİNLİKLE başaralim mı?

X