duzenli spor yapmis vucudu siki poposu dik bir hatuna sorularim var?

bu egzersizleri mutlaka ara vermeden 1 ay uygula. bi de ben google playden günlük egzersizler diye bi program indirdim ordaki bacak kalca egzersizlerini de yapıyorum tabi bi daha hic birakmaman gerek bu egzersizleri jillian michaels in ki kadar agir olmasa da. ve yediklerine mutlaka dikkat et biliyosundur zaten :)
Ya size bende bisey sorabilirmiyim bende jillian yapmaya baslicam daha doğrusu onceden de yaptım ama 1 ayi tamamlayamadim. Sikilastirdi ama gozle gorulur bi incelik olmadi gibi neden acaba ? Bide ben basenlerim incelsin istiyorum ama sanki bacaklarinizin onu varya orayi daha şişik gosteriyo gibi ? Ne zamandir arastiriyodum sizi bulunca hemen sormak istedim :)

canım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.
ondan sonra neden erkek üyeler var diyoruz. ee bunları gören erkek üye olur

Bu fotoya açık değil diyen aynı donla kendi fotosunu yayınlasın. Biz de gerçekten normal gördüklerine ikna olalım. Bu kadar basit.

canım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.
oky ben uçları bile kapatlmadan paylaşılan çıplak memelerden daha çok rahatsız oluyorum bence erotik duruyorlar . bayanın ki daha kapalı geldi bana :S görüntü hoş değil ama o kesin ama aşırı açık bulmadım tabi ev ortamında olması erkekleri buraya çeker haklısınız. erkekleri çekmeyen ne var ki zaten :S

oky ben uçları bile kapatlmadan paylaşılan çıplak memelerden daha çok rahatsız oluyorum bence erotik duruyorlar . bayanın ki daha kapalı geldi bana :S görüntü hoş değil ama o kesin ama aşırı açık bulmadım tabi ev ortamında olması erkekleri buraya çeker haklısınız. erkekleri çekmeyen ne var ki zaten :S
ben ondanda oluyorum. transparan bir külot. yukarı çekilmiş birde.. kimse kusura bakmasın. bana hoş gelmiyor

üslubu çok çirkin ama donla resim koysun demiş bilmem..fotodaki külotun içi gözüküyormuş hakikaten işyerinde görememişim :S bayanda kaldırmamakta ısrarlı belki de bayan bile değil erkek .kim bilir.

Munecim kizma ama sanki o resim bakin kızlar iç çamaşırı aldım nasıl durmuş güzel mi gibi olmuş... Spor yapan birisi spor giysiyle resim atsa sort yada taytla falan çekilmiş resim koysaydi kimse tepki vermezdi.bide iç çamaşırı hariç çok afadersiniz poposu tamamıyla görünüyor.

Resim spora uygun olmamış. Malum bide burada erkek üye olabiliyor. Sanal ortam herşey olabilir.konu sahibini düşünerek yorum yazdık ama tepki aldık bazı arkadaşlardan bize de diyecek bir şey kalmadıssonuçta kendi isteğiyle yollamış kendi rahatsız olmuyorsa bizde boşa konuşmuş oluyoruz...maalesef

terbiyesizleşme istersen. ne seviyesizsiniz

Aaa ne dedim ki ben? Normalmiş siz de yapın dedim? Demek o halde görünmek terbiyesizlik. Ay pardon biz normal sandık siz normal diyince.

Konu sahibesinin fotosu hala niye tartışılıyor acaba? Konu içeriği fotoğraftan mı yoksa spor yapanlardan tavsiye istemeyle mi alakalı?

Mune abla biz o fotonun başka bi kadına ait olduğunu dğşünüyoruz. Ben sevgilisi tarafından yayıldığı kanaatindeyim. Üzülüyorum ciddi anlamda.
Biz dememin sebebi o yoruma gelen beğenilerden bu kanıda olanların olduğu çıkarımına ulaşmamdır.

Ve eğer kadının kendisiyse de kimsenin orasını görmek zorunda değiliz. Fotoyu açtım inanamadım. Mecbur muyduk görmeye?

Ve normal diyenler kendilerine gelince terbiyesizlik addediyor. Burda bi çelişki var. Erkeği geçtim biz de rahatsız oluyoruz. Görmek zorunda değilim ki ben milletin en mahrem yerini.

üslubu çok çirkin ama donla resim koysun demiş bilmem..fotodaki külotun içi gözüküyormuş hakikaten işyerinde görememişim :S bayanda kaldırmamakta ısrarlı belki de bayan bile değil erkek .kim bilir.
Bak üslubum gayet normal. Aynı don demişim. Aynı külot desem üslubum güzel gelecekti ve koyacaktın da don deyince mi terbiyesizlik oldu? Anadoluda dondur onun adı.

Ben şahsen erkek olup sevgilisinin fotosunu yaydığından şüpheleniyorum. Çünkü daha önceki konularını araştırıp çelişki bulan biri vardı. Bunu da ekleyince kuvvetle muhtemelleşti.

Bak üslubum gayet normal. Aynı don demişim. Aynı külot desem üslubum güzel gelecekti ve koyacaktın da don deyince mi terbiyesizlik oldu? Anadoluda dondur onun adı.

Ben şahsen erkek olup sevgilisinin fotosunu yaydığından şüpheleniyorum. Çünkü daha önceki konularını araştırıp çelişki bulan biri vardı. Bunu da ekleyince kuvvetle muhtemelleşti.
anadoluda ki tabirleri kulanacaksak yandık ..

X