- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 50
- Konu Sahibi sultannazik
sekeride hayatimdan sildim arada bir kacsmak ama. bildigim bisey varki seker yag depoluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya size bende bisey sorabilirmiyim bende jillian yapmaya baslicam daha doğrusu onceden de yaptım ama 1 ayi tamamlayamadim. Sikilastirdi ama gozle gorulur bi incelik olmadi gibi neden acaba ? Bide ben basenlerim incelsin istiyorum ama sanki bacaklarinizin onu varya orayi daha şişik gosteriyo gibi ? Ne zamandir arastiriyodum sizi bulunca hemen sormak istedim :)
günaşırı bir gün çalışıp bir gün dinlendirmek manasında dedim zatenama kaslari dinlendirmeden iyi degil diye biliyorum.? bigun yapip bi gum birakmak. yada birgun alt birgun ust gibi. ben bir gunde 1.30 saaat spor yapiyorum arada kosu yuruyus.
çüşüngen ştrayzevucudumda bacak ici ve bel altimda fazlalik oldugunu dusumuyorum 49 kiloyum bu arada
canım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.abartmayın ya o kadar açık bir foto değil bence bikini bile değil ki kime ne
canım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.
ondan sonra neden erkek üyeler var diyoruz. ee bunları gören erkek üye olur
oky ben uçları bile kapatlmadan paylaşılan çıplak memelerden daha çok rahatsız oluyorum bence erotik duruyorlar . bayanın ki daha kapalı geldi bana :S görüntü hoş değil ama o kesin ama aşırı açık bulmadım tabi ev ortamında olması erkekleri buraya çeker haklısınız. erkekleri çekmeyen ne var ki zaten :Scanım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.
terbiyesizleşme istersen. ne seviyesizsinizBu fotoya açık değil diyen aynı donla kendi fotosunu yayınlasın. Biz de gerçekten normal gördüklerine ikna olalım. Bu kadar basit.
ben ondanda oluyorum. transparan bir külot. yukarı çekilmiş birde.. kimse kusura bakmasın. bana hoş gelmiyoroky ben uçları bile kapatlmadan paylaşılan çıplak memelerden daha çok rahatsız oluyorum bence erotik duruyorlar . bayanın ki daha kapalı geldi bana :S görüntü hoş değil ama o kesin ama aşırı açık bulmadım tabi ev ortamında olması erkekleri buraya çeker haklısınız. erkekleri çekmeyen ne var ki zaten :S
canım açık değilmi. yapma artık. bikini bile olsa konmaz. burayı erkeklerde okuyor.
terbiyesizleşme istersen. ne seviyesizsiniz
Konu sahibesinin fotosu hala niye tartışılıyor acaba? Konu içeriği fotoğraftan mı yoksa spor yapanlardan tavsiye istemeyle mi alakalı?
Bak üslubum gayet normal. Aynı don demişim. Aynı külot desem üslubum güzel gelecekti ve koyacaktın da don deyince mi terbiyesizlik oldu? Anadoluda dondur onun adı.üslubu çok çirkin ama donla resim koysun demiş bilmem..fotodaki külotun içi gözüküyormuş hakikaten işyerinde görememişim :S bayanda kaldırmamakta ısrarlı belki de bayan bile değil erkek .kim bilir.
anadoluda ki tabirleri kulanacaksak yandık ..Bak üslubum gayet normal. Aynı don demişim. Aynı külot desem üslubum güzel gelecekti ve koyacaktın da don deyince mi terbiyesizlik oldu? Anadoluda dondur onun adı.
Ben şahsen erkek olup sevgilisinin fotosunu yaydığından şüpheleniyorum. Çünkü daha önceki konularını araştırıp çelişki bulan biri vardı. Bunu da ekleyince kuvvetle muhtemelleşti.
anadoluda ki tabirleri kulanacaksak yandık ..