Düzenli Spor Yaparak Zayıflayanlar

Kızlar bı haber vereyim. Nivea body cd yi arayanlar için. Ücretsiz gonderiyolar. Ben nivea sitesine mail attım bu cd yi nerde bulabilirim diye 2 gün sonra aradılar. Ücretsiz gonderiyorlarmis üstelik kargo da onlardan. 2 haftaya kadar gelir dediler. Ben kosu bandında yürüyorum ama cok sıKılıyorum bazen vakit gecmiyo Kitap okuyorum tv izliyorum ama 1 saat gecmek bilmiyor bı türlü. Şu cd bı gelsin yarım saat tempolu yürüyüp ardından nivea body cd yi yapicam. Hem sikilasmak için de iyi olur diye düşünüyorum. Malum dogum kiloları sarmak istemiyorum. 35 kilo aldım ben hamilelikte. 97 yle dogum yaptım. Sonra kendiliginden 85 oldum ama ondan sonrası gitmedi. Kosu bandını aldım iste su an 70 kiloyum. Su an sarkma yok ama 55 olmak istiyorum. Sıkı ve fit olarak tabi.

Bu arada nivea sitesindeki 800 lu hattı arayarak da isteyebilimissiniz. Özellikle sordum bilginize canlar.

kızlar beyaz ekmek ve seker tuketmıorum sekerı sadece cayımdan kestım co cay ıcıodum ztn ama cok az recel vs yedıqım oluyor aksam yemeklerınden snr yarm sa kadr hızlı yuruyorum karn bolgmde prblm olduqu için o bolgeye yonelık egzersız yapıorum artı 40 dk nıea body cdsını ypıorum bu skılde karın bolgemden ıncelebılırmıyım acaba fıkrı olan var mı?

78 den 65 e sporla indim 1.5 yıl önce sonra sporu kestim sadece diyetle 59 a indim,ama bırakır bırakmaz 65 e tekrar çıktım,kesinlikle spor çok ama çok önemli

merhaba kızlar forumunuzu sürekli okuyorum ama hic yazmamıstım... bende cok kilo alanlardanım ve her seferinde vermeye kalktıkça daha cok kilo alanlardanım...
diyetisyenede gittim ama çok faydalı olmadı... 2 ay kadar gittim 1kg zor verdim.. yemeklerimede o kadar dikkat ettiğim halde.. ama bi kaç ay önce uyku apnesi diye bi teşhis kondu yaklasık 7-8 aydır bi dünya test yaptırıyordum. sonunda teşhisi koydular doktor onunda cok kilo aldırabileceğini soylemişti..

45 kiloydum ve şimdi tam 80 kiloyum. ve boyumda 1.54. geçen cts bimde bi tartı gordum yag su kas kemik olcümü ve metabolizma hızı ölcümü yapiyor 25 tl idi onu aldım. tavsiye ederim güzel birşey hem kiloverirken nerden verdiğinizi görmeye yarar..

önceleri 85 kg ya kadar cıkmıstım sonradan 74 e kadar düstüm. ama sporu bırakınca tekrardan geri aldım... 2.5 ay gibi bi sürede 85-den 74e düstüm. ama her akşam koşu bandında mutlaka 45 dakka yürüdüm.. ama 74 e düsünce tabi verdim kiloları deyip biraz gevşek davrandım..
simdi 80 kg yum ve tekrardan yediklerime dikkat etmeye basladım. sporada basladım. sabah 7 bucuk gibi kalkıyorum 30 dk da 2.5 km gibi bir mesafe yürüyorum. dus alıyorum ve işe gidiyorum. akşamlarıda biraz daha uzun tutuyorum 45dk civarında ve 4km yakın bi mesefe yürümeye calısıyorum. tabi iş yorgunluğuyla akşamları aksattığım oluyor.. yada gelen giden olduğu zamanlarda.. yemekti ağırlamaydı falan derken yapamıyorum..

ama kesin kararlıyım bu ayın sonuna en az 77kg olmam lazım.. birde göğüs ve göbek cevrem cok büyük olduğu icin cok kilolu duruyorum. ama azmettim vericem kiloları..

azmettim bu hafta her sabah kalktım 2-2.5km arasında koşu bandında mesafe kat ettim...
ama kilom hala 80 inşallah pazartesiye 79 u gormeye hevesliyim.. birde adet dönemindeyim onun su tutmasından dolayıda kilomda değişiklik görmemiş olabilirim. inşallah bi kaç güne adet te olucam ödemden de kurtulucam :) bakalım kaç kiloya düşcem :)

evet dün yazmısım 79 u pazartesi görmeyi planlıyorum diye ama bugun gordum :) 79.5kg dedi tartım bugun bana :) pazartesiye hadi 78 olur inşallah..

Keşke bende başlasam spor yapmaya.Bende azim 0
2 yıl önce sadece 1 buçuk ay fitness yapmıştım ve 64 kiloyu görmüştüm.Kimse inanamıyodu bakan bi daha bakıyodu :) Sporla verilince 5 kilo 10 kilo vermişsin gibi oluyodu.E bende 15 kilo verince düşünün yani...

Ama fitnessı bırakınca 1-2 ay içinde almaya başladım kiloları.
Geri mi başlasam napsam :KK53:

Keşke bende başlasam spor yapmaya.Bende azim 0
2 yıl önce sadece 1 buçuk ay fitness yapmıştım ve 64 kiloyu görmüştüm.Kimse inanamıyodu bakan bi daha bakıyodu :) Sporla verilince 5 kilo 10 kilo vermişsin gibi oluyodu.E bende 15 kilo verince düşünün yani...

Ama fitnessı bırakınca 1-2 ay içinde almaya başladım kiloları.
Geri mi başlasam napsam :KK53:

canım yenıden başla mutlaka bırakma. sporla ancak zayıflıyor insan az yesende olmuyor bu sefer aç kalıyorsun hem bak 15kg vermıssın ne guzel keske bende sole 10kılo verdım dıyebılsem ama daha 3kg verdım. 81 idim 78 e dstum sole bi 68 olsam süpr olcak ama işte zaman gerekli..

ne kadar zamanda verdın 15kg yu neler yaptın anlatırmısın

Gecen yaz hergun kosu bandinda 6.4 km yurudum. Haftanin 1-2 gunu ara veriyordum, onun disinda kesintisiz hergun yuruyordum. Arkasindan da karin kaslari icin hareketler. Kilom oralarda toplandigi icin. 72-73 kilodan 63'e kadar dustum. SIkIlasmis, incelmis bir vucutla harikaydim. Sonra okul acilinca spor salonuna gidemedim ama karin hareketlerine devam ettim, yine guzel kaldim. Sonra hareketlere de uzun sure ara verince guzelim karin kaslarim yine eridi. Su anda kilom 65. Hergun yurumesem de karin hareketlerine basladim, birakmamayi umuyorum. :KK31:
Boyum 1.75 m bu arada.

Son düzenleme:
spora yeni başladım, hemen sıkıldığım için alternatifi bol olsun diye spor salonuna yazıldım. 68 kiloyum 60 hedeflıyorum, tabii daha sonrada o kiloyu korumayı :KK54:

canım yenıden başla mutlaka bırakma. sporla ancak zayıflıyor insan az yesende olmuyor bu sefer aç kalıyorsun hem bak 15kg vermıssın ne guzel keske bende sole 10kılo verdım dıyebılsem ama daha 3kg verdım. 81 idim 78 e dstum sole bi 68 olsam süpr olcak ama işte zaman gerekli..

ne kadar zamanda verdın 15kg yu neler yaptın anlatırmısın

1 buçuk ayda verdim canım,diyet yapmadım sadece sporum akşam 7 gibi bitiyordu o saatten sonra ağzıma lokma koymuyordum ama gün içinde hamburger yediğimde olurdu.Önemli olan dengelemek. Hambuger yediğimde 1 saat spor yapıyosam 1 buçuk saat yapardım
Asıl dikkat edilmesi gereken sporu bıraktıktan sonra ki zaman.Kilo vermek kolay ama o kiloda kalmak zor

selam
bende ayın 17 sinde spora basladım 4 gün spordayım.ölçülerimi aldılar 1 ay sonra ne gibi değişiklikler olcak sizlerle paylaşacağım :)

17 günde 4kiloya yakın verdim.diyet sevmiyorum,kısıtlanmak canımın çektiğinden uzaklaşmak nekadar denesemde beceremediğim birşey.sadece twist stepper yaptım günde 3set 15'er dk kan ter içinde kaldım ama:KK8: sporu seviyorum:KK55:

Bilgilerinden dolayı teşekkürler. Spor'u düzenli yapmak zor çünkü insan yeri geliyor üşeniyor ama sağlıklı yaşam için spora devam :KK74:

Ben uzun sureli tembellikten sonra spora yeniden basliyorum. :KK31: Birkac ay once sporla duzelen vucuduma herkesten ovguler alirken, simdilerde kilo aldigimi soyluyor etraftakiler. Cok sinir bozucu bir durum. :KK76:

sizlerin yorumları okudukca banada ilham geliyor kızlar. benim göbek ve bel sorunum var. eritmek için elimden geleni yaptım. kalça kemiğime dokunduğumda kemik olduğunu hissetmiyordum ama artık hissediyorum yalnız hala kalça kemiğinden belimi ölçtüğümde 85 geliyor :S ama herkes bana belden zayıfladığımı söylüyor tam olarak ne oldu bitti anlamadım ama kemiğe dokunduğumda kemik elime geliyo :KK70: göbeğim olmasa düpdüz olucak. Sanırım bende kalın olan bel değil göbek etki ediyor. Lütfen banada destek çıkınnn erisin gitsin bu göbekk :KK70: yeşilçay ve şeftalili kayısılı çay içiyorum hergün. aerobik dışında önerdiğiniz yağ yakıcı çaylarda varsa banada önerin lütfen.. hepinize kolay gelsin

spor gerçekten candır. yaklaşık dört yıldır istikrarlı olamasam da hayatımın bi parçası. fitleşmek, fazlalık hissettiğiniz bölgelerin incelmesi, kazandığınız esneklik, üstüne gelen özgüven, kıyafet alırken 28-29 beden kotlara yönelmek muhteşem hisler.

basenini, koca poponu, bi tekerler yerleşmişcesine duran kenar yağlarını saklama derdi olmadan giy-çık kızı olabilmek için düzenli yapılması gerekendir. candır can.

X