- 19 Mayıs 2008
- 219
- 0
Sporla zayıflamak istiyorsanız en iyi yağ yakımı sabah saatlerinde aç karnına yapılan zorlayıcı olmayan cardio dur arkadaşlar.Vücut geceden tüm glikoz depolarını boşaltarak sabah yağ yakımı için zemin hazırlar.AÇ KARNINA olması da etkiyi 2 ye 3 e katlar.
Sporu kahvaltıdan önce yapmak kahvaltıdan sonra yapmaya oranla daha fazla zayıflatıyor.başınızın dönmemesi için hafif bir nesfit ile kahvaltı yapabilirsiniz sonrasında spor ve sonasında normal bir kahwaltı olabilir eğer aç karnına yapamıyorum dıyorsanız.
Kızlar bı haber vereyim. Nivea body cd yi arayanlar için. Ücretsiz gonderiyolar. Ben nivea sitesine mail attım bu cd yi nerde bulabilirim diye 2 gün sonra aradılar. Ücretsiz gonderiyorlarmis üstelik kargo da onlardan. 2 haftaya kadar gelir dediler. Ben kosu bandında yürüyorum ama cok sıKılıyorum bazen vakit gecmiyo Kitap okuyorum tv izliyorum ama 1 saat gecmek bilmiyor bı türlü. Şu cd bı gelsin yarım saat tempolu yürüyüp ardından nivea body cd yi yapicam. Hem sikilasmak için de iyi olur diye düşünüyorum. Malum dogum kiloları sarmak istemiyorum. 35 kilo aldım ben hamilelikte. 97 yle dogum yaptım. Sonra kendiliginden 85 oldum ama ondan sonrası gitmedi. Kosu bandını aldım iste su an 70 kiloyum. Su an sarkma yok ama 55 olmak istiyorum. Sıkı ve fit olarak tabi.
arkadaşım bende arıyorum o cd ama heralde ücretliymiş internetten indirince banada o telefonu verirsen sevinirim ve bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim benimde baya kilo vermem lazım bende bir zamanlar egzersizle baya kilo verdim ve çok inceldim bende sadece diyet yaparak kilo veriliceğine inanmıyorum .kilo vermede en önemli şey yürüyüş imkanlar kısıtlı olduğu için bizde evde egzersizle kilo vermeye devam
nivea cdsini iki -üç hafta haftada 5 gün yap. 50 dakka kadar bişey! acaip faydasını görürsün. 1 ayda 3kiloyu garanti atarsın!
ama sonra başka bir cdye geç.. alışır çünkü bedenin!
ben şimdi 1 hafta nivea body yapcam. sonra da manyak kadın jane fondanın bir cdsini yapcam. ama hanı yapcam dediysem. o manyak bir kadın sadece deniycem.. onun cdsinin tamamını yapabilmek 1 aydan önce mümkün değil!!!!!!!!!!!!
ama yapcam..