- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmışsın , Allah kabul etsinMerhaba
Iki makine çamaşır yıkandı misafirim vardı yemekli o uğurlandı sabah bir cüz kuran okumuştum yeterli bugünlük iyi geceler herkese
Olsun iyi bence ... Allah kabul etsin tekrardan ben de duş alamadım bugünSelamlar herkese,
Bugün söylediğim gibi oruçluydum. Sandığımdan daha kolay geçti; ramazanlarda genellikle ilk gün baş ağrısı beni öldürürdü. Bugün olmadı Allaha şükür. Evdeyim diye sanırım... Yarın da tutacağım :')
Oruçlu olduğum için su miktarını tutturamadım, ancak 1,5-2 litre içmişimdir bu zamana kadar. Bir de iftar sonrası ufak dilim cheesecake ile şekersiz geçirdiğim üç günümü bozmuş oldum. Olsun, yarın daha güzel beslenmeye çalışacağım...
08.09.19
Yapılanlar
Sabah namazını kılıp bir daha uyumamak,
En az bir cüz okumak,
Akşam 20.00'dan sonra yemek yememek,
Namazlar sonrası okumalar ve tesbihleri tam yapmak,
Yapılamayanlar
Günde en az 3lt su ve en az bir kupa yeşil çay içmek,
Sporu aksatmamak,
Günlük duş almak,
Rafine şekersiz beslenmek
Herkese iyi geceler diliyorumm
Olsun iyi bence ... Allah kabul etsin tekrardan ben de duş alamadım bugün
İyi gecelerrr
Teşekkür ederim canım benimbil ge canim bir de hic bir seyi sonra yaparim diye erteleme mesela. Aklina geldigi anda yaparsan aliskanlik oluyor ve duzene giriyor. Dahasi hic zaman kaybi da olmuyor.
Bu arada cok gecmis olsun canim
Selam canım10. 09.19
Yapılanlar
Akşam 20.00'dan sonra yemek yememek,
Namazlar sonrası okumalar ve tesbihleri tam yapmak, (sabah kalkamadığım için; öğlen ve ikindi de dışarıda olduğum için namazlarım kaçtı, okumaları eve gelince yaptım...)
Günlük duş almak,
Rafine şekersiz beslenmek,
Sporu aksatmamak
Yapılamayanlar
Günde en az 3lt su ve en az bir kupa yeşil çay içmek,
Sabah namazını kılıp bir daha uyumamak,
En az bir cüz okumak,
Bugün benim için çok yorucu bir gündü. Yine de fena değilmiş; şimdi yazınca fark ettim... Herkese iyi geceler diliyorum
Selam canım
Gayet de iyi gidiyorsun