- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
Burdayım bende hergun okuyorum seni ve düzenli hayat topigini yoğunluktan yazamıyorum ama daha çok yazmaya calisacam bendeGünaydın canımm
Aynen şükür iyi gidiyorum
Sen de katıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım bende hergun okuyorum seni ve düzenli hayat topigini yoğunluktan yazamıyorum ama daha çok yazmaya calisacam bendeGünaydın canımm
Aynen şükür iyi gidiyorum
Sen de katıl
Sağol takip ettiğin için, bana da motive olurBurdayım bende hergun okuyorum seni ve düzenli hayat topigini yoğunluktan yazamıyorum ama daha çok yazmaya calisacam bende
Bebisinide sağlıkla alırsın kucağına insallahSağol takip ettiğin için, bana da motive olur
Bugün de tamamlandı
Aminnn Allah razı olsunBebisinide sağlıkla alırsın kucağına insallah
Teşekkür ederim canım şuan gorumcemlerin evini düzenliyoruz taşınma olayı oldu bugün öyle olunca evin yüzünü hala görmedim
Allah kolaylık versinTeşekkür ederim canım şuan gorumcemlerin evini düzenliyoruz taşınma olayı oldu bugün öyle olunca evin yüzünü hala görmedim
Teşekkür ederim canımAllah kolaylık versin
merhaba her gün kahve içiyorsunuz sanırım ve hamilesiniz ben daha doktora soramadım ama kahve içmek zararlı değil mi yoksa doktorunuz izin veriyor mu kahveyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra ne olur ne olmaz diye içmedim05/09/2019
ana öğünler dışında ara öğün yapıldı mı? Evet meyve ✔ kuruyemiş
Su✔ İyi gidiyor devam
vitaminlerimi aldım✔
krem olayı
kahve içildi✔
Kuran-tesbihler- namaz yatmadan önce mutlaka yerine getirilecek ✔ Not: yine de sorgula kendini‼
Kumbaraya para atılacak, sorgula ‼
ooo teşekkür ederimhayırlı olsun topiğin canım.
Merhaba ; ilk üç ay tek tük içmiştim , 5-6 Aydan sora günde bir içmenin faydası olduğunu biliyorum ;siz yine de doktorunuza danışın tabimerhaba her gün kahve içiyorsunuz sanırım ve hamilesiniz ben daha doktora soramadım ama kahve içmek zararlı değil mi yoksa doktorunuz izin veriyor mu kahveyi çok severim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra ne olur ne olmaz diye içmedim
Hiç fena değil➡ Tarih 06/09/2019
➡Kuran✔
➡Namaz
➡Kişisel bakım
➡Vitamin✔
➡Su hedefime ulaşamadım
➡Tesbih✔
➡Dua✔
➡Meyve✔
➡Kuruyemiş
➡Kumbara ✔
Başarırsın inşaallahGünaydın bil ge