• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar canım ❤️ koltuğun bi köşesinden kalkıp öteki köşesine yığılıyorum 🫣 sen nasılsın 🌺
Bende öyleyim ☺️
Ayağımın altında nasır başlamış bugün nasır bandı aldım eczaneden inşallah şifa olur 🤲 herşey benim başıma geliyor Allah sonunu hayr eylesin 🥺🥺 bi bu eksikti

Ben önceden hep alıyordum. O zamanlar vernel kullanıyordum sorun yaşamadım hafif bi sızma yaşadım sadece bir kaç kez öyle
Vernel in buz ferahlığı kokusunu çok sevdim ya. Baktım tanesi 120 Tl ye geliyor. Böyle okyanus kokularına, hafif kokulara bayılıyorum.

Vernel in buz ferahlığı kokusunu çok sevdim ya. Baktım tanesi 120 Tl ye geliyor. Böyle okyanus kokularına, hafif kokulara bayılıyorum.
Onu bilmiyorum çok oldu ben bırakalı yumuşatıcıyı. Pembe olanı alıyordum. Boykot ürünlere dikkat ediyorsan vernel boykot haberin olsun

Bugün ilk defa gerçekten hiçbir iş yapmadım boğazlarım çok ağrıyor başım çok dönüyor başım ağrıyor Bebeğim uyudukça ben de uyudum sadece biraz iftar hazırlığı yaptım oda bi dünden tarhana bide tavuklu erişte salatası o kadar inşallah yarına iyileşmiş olurum🙃

1 nokta birşey oluşmuş ama nasl ağrıyor sanki iğne batıyor 😔
Çalıştığım zamanlarda benimde olmuştu terlikten dolsyı. Çok kötü bişey. Nasır bandıda kullandım, cildiyeyi gittim yaktırdım ama neredeyse 1 yıl geçmedi. En son birisi vardı çevremizde ocak derler, okudu kadın ve haftasına yok oldu. Varsa çevrende öyle birisi okutmanı tavsiye ederim baloncuk. Çok geçmiş olsun ayakta olunca da ayrı zor

Bugün ilk defa gerçekten hiçbir iş yapmadım boğazlarım çok ağrıyor başım çok dönüyor başım ağrıyor Bebeğim uyudukça ben de uyudum sadece biraz iftar hazırlığı yaptım oda bi dünden tarhana bide tavuklu erişte salatası o kadar inşallah yarına iyileşmiş olurum🙃
Yalnız mısın feraceli yardıma gelen falan olmıyor mu. Sanırım daha 20 gün olmadı değil mi doğum yapalı. Allah kolaylık versin inşallah bir an önce toparlarsın

Çalıştığım zamanlarda benimde olmuştu terlikten dolsyı. Çok kötü bişey. Nasır bandıda kullandım, cildiyeyi gittim yaktırdım ama neredeyse 1 yıl geçmedi. En son birisi vardı çevremizde ocak derler, okudu kadın ve haftasına yok oldu. Varsa çevrende öyle birisi okutmanı tavsiye ederim baloncuk. Çok geçmiş olsun ayakta olunca da ayrı zor
Çevremde öyle biri yok malesef 😔 rahmetli ananem ocakti okurdu..
Ne okunuyor ki böyle olunca 🥺

Geçmiş olsun canım

Ay ocağı biliyorsun 🤲🏻😂 burda bi ara haziran annelerinde kızlara anlatmaya çalıştım da haberleri yokmuş malamat olmuştum 😂😂

Back
X