- 13 Ağustos 2024
- 2.234
- 5.657
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız![]()
Bende öyleyimHayırlı akşamlar canımkoltuğun bi köşesinden kalkıp öteki köşesine yığılıyorum
sen nasılsın
![]()
Ben önceden hep alıyordum. O zamanlar vernel kullanıyordum sorun yaşamadım hafif bi sızma yaşadım sadece bir kaç kez öyleTrendyol dan yumuşatıcı almak istiyorum. Sizce nasıl olur?
İyi akşamlar tv izliyorum bende sen nasılsınHayırlı akşamlar herkese
Nasılsınız![]()
Vernel in buz ferahlığı kokusunu çok sevdim ya. Baktım tanesi 120 Tl ye geliyor. Böyle okyanus kokularına, hafif kokulara bayılıyorum.Ben önceden hep alıyordum. O zamanlar vernel kullanıyordum sorun yaşamadım hafif bi sızma yaşadım sadece bir kaç kez öyle
Neden oldu ki acabaBende öyleyim
Ayağımın altında nasır başlamış bugün nasır bandı aldım eczaneden inşallah şifa olurherşey benim başıma geliyor Allah sonunu hayr eylesin
bi bu eksikti
Bilmiyorum ki her zaman giydiğim ayakkabı, evde terlik neden oldu bilmiyorumNeden oldu ki acabageçmiş olsun inşAllah faydası olur.
Bende ayağımın ağrısı dışında iyiyim şükürİyi akşamlar tv izliyorum bende sen nasılsın![]()
Onu bilmiyorum çok oldu ben bırakalı yumuşatıcıyı. Pembe olanı alıyordum. Boykot ürünlere dikkat ediyorsan vernel boykot haberin olsunVernel in buz ferahlığı kokusunu çok sevdim ya. Baktım tanesi 120 Tl ye geliyor. Böyle okyanus kokularına, hafif kokulara bayılıyorum.
Çalıştığım zamanlarda benimde olmuştu terlikten dolsyı. Çok kötü bişey. Nasır bandıda kullandım, cildiyeyi gittim yaktırdım ama neredeyse 1 yıl geçmedi. En son birisi vardı çevremizde ocak derler, okudu kadın ve haftasına yok oldu. Varsa çevrende öyle birisi okutmanı tavsiye ederim baloncuk. Çok geçmiş olsun ayakta olunca da ayrı zor1 nokta birşey oluşmuş ama nasl ağrıyor sanki iğne batıyor![]()
Yalnız mısın feraceli yardıma gelen falan olmıyor mu. Sanırım daha 20 gün olmadı değil mi doğum yapalı. Allah kolaylık versin inşallah bir an önce toparlarsınBugün ilk defa gerçekten hiçbir iş yapmadım boğazlarım çok ağrıyor başım çok dönüyor başım ağrıyor Bebeğim uyudukça ben de uyudum sadece biraz iftar hazırlığı yaptım oda bi dünden tarhana bide tavuklu erişte salatası o kadar inşallah yarına iyileşmiş olurum![]()
Çevremde öyle biri yok malesefÇalıştığım zamanlarda benimde olmuştu terlikten dolsyı. Çok kötü bişey. Nasır bandıda kullandım, cildiyeyi gittim yaktırdım ama neredeyse 1 yıl geçmedi. En son birisi vardı çevremizde ocak derler, okudu kadın ve haftasına yok oldu. Varsa çevrende öyle birisi okutmanı tavsiye ederim baloncuk. Çok geçmiş olsun ayakta olunca da ayrı zor
Hiç bilmiyorum ki ne okunduğunu sessiz okudu kadın sonra kalemle çizdiÇevremde öyle biri yok malesefrahmetli ananem ocakti okurdu..
Ne okunuyor ki böyle olunca![]()
Geçmiş olsun canımBugün ilk defa gerçekten hiçbir iş yapmadım boğazlarım çok ağrıyor başım çok dönüyor başım ağrıyor Bebeğim uyudukça ben de uyudum sadece biraz iftar hazırlığı yaptım oda bi dünden tarhana bide tavuklu erişte salatası o kadar inşallah yarına iyileşmiş olurum![]()
Ay ocağı biliyorsunÇalıştığım zamanlarda benimde olmuştu terlikten dolsyı. Çok kötü bişey. Nasır bandıda kullandım, cildiyeyi gittim yaktırdım ama neredeyse 1 yıl geçmedi. En son birisi vardı çevremizde ocak derler, okudu kadın ve haftasına yok oldu. Varsa çevrende öyle birisi okutmanı tavsiye ederim baloncuk. Çok geçmiş olsun ayakta olunca da ayrı zor