Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette çok gördüm Henüz buralara gelmedi bende uygunu alır kulanırdımZaten genel anlamda uygun bi yer hikayede paylaşıyo ürünleri hemen bitiyor
AZ dinleniyodum kalkıp denim de sizden de yük kalksın benden de hahahhahaNette çok gördüm Henüz buralara gelmedi bende uygunu alır kulanırdım
geçmiş olsun ablanın neyi var bonusSabahtan ablam rahatsızdı onu dr götürdük kp iğneye git gel git gel 5 dk lık yolları yarım saatte gidince uzuyor.
Bir de bezin yapıştığı mop aldım cam için çok umutluyum heyecanlıyım![]()
Abla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç güngeçmiş olsun ablanın neyi var bonus
ay oda çok zor oluyomuş dayımın gelininde olmuştu vertigo Allah şifalar versinAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Ben de 100 TL ye almıştım, çok hoş100 lira mı mopnette 500 600 du
lebeniye çorbasımı adıKöfteli nohutlu çorba yapıyorum köfteleri yuvarlamaya oturdum.
Patates püresi yanına sote
AZcık bir güveç kadar mantar var onu kaşarlı yapıcam
Tatlı yapmak istiyorum ama belim ağrıyor biraz ayakta durdun malzemeleri hazırlarken
Geçmiş olsun bonusum çabucak toparlanır inşaAllah ablanAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Geçmiş olsun vertigo galiba biraz dikkat gerektiriyo ani hareket faln sevmiyo diye biliyorumAbla kristaller kaymış baş dönmesiyle gittik manevra yaptı dr toparlancak inş daha iyi de dikkat edicek birkaç gün
Benim eşim yemez ya cocuklarda yemez mete belki yerde. Neyse anama gidiyimde anamda yapıyım beraber yerizHiç denemedim güzel oluyor mu ?
Niye kız yağlama sevilmez mi
Dönercilerde yâda pidecilerde yaptırabilirsin lavaş ben öyle yapıyorum bazenGerçekten güzel oluyor mu? Bak inanırım
Deneme 1 2
Sana mesaj yazana kadar deneme yaptım
Aminnnn
Anaaa ben de tam tembel işi diye yapmayı düşünmüştüm![]()
Geçmiş olsun bonusumSabahtan ablam rahatsızdı onu dr götürdük kp iğneye git gel git gel 5 dk lık yolları yarım saatte gidince uzuyor.
Bir de bezin yapıştığı mop aldım cam için çok umutluyum heyecanlıyım![]()
Çok geçmiş olsu canımDün gece bi uyandım kızımın ateşi çıkmışgeçirdim çok şükür ama bana da geçmiş hiç iyi değilim
![]()