• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yalnız mısın feraceli yardıma gelen falan olmıyor mu. Sanırım daha 20 gün olmadı değil mi doğum yapalı. Allah kolaylık versin inşallah bir an önce toparlarsın
Amin inşallah Allah razı olsun canım 💐olmadı 17 gün oldu İlk defa şu iki gündür yalnızım ve felaket zorlandım 😣 cuma cumartesi kv gelicek bugünle yarın için annemi çağırıcam bakalım tüm gece uyumadı çok yorgunum 😞

Günaydın ❤️

1000064163.webp

öyleydi geçenlerde demiştim ya. Bu ara 2 3 kişiden daha duydum garip geliyor bana bi anda böyle ortaya çıkıyor aynı hastalıklar. Uykusuzluk stres yorgunlukta tetikliyor maalesef geçmiş olsun
GEçen sene de bir atak yaşamıştı o daha ağırdı buna şükür dedik. Hasta diye grip etkiledi sandık ama dr onunla ilgisi yok dedi 🤷🏻‍♀️

Mutfağı akşam idareten topladım makine çalışcak kadar ses oluyor diye.
Sahur kahvaltı duruyor toplamadım yine ses olmasın diye.

Yatıyorum ama uyumuyorum kk ya bakıyorum ablam uyurken ses yapmadan kalkıp odaları toplasam aslında

Ay ocağı biliyorsun 🤲🏻😂 burda bi ara haziran annelerinde kızlara anlatmaya çalıştım da haberleri yokmuş malamat olmuştum 😂😂
Hahah ne sandın gızım
Amin inşallah Allah razı olsun canım 💐olmadı 17 gün oldu İlk defa şu iki gündür yalnızım ve felaket zorlandım 😣 cuma cumartesi kv gelicek bugünle yarın için annemi çağırıcam bakalım tüm gece uyumadı çok yorgunum 😞
Allah yardımcın olsun ilk günler uykusuzluğa alışmak biraz zaman alıyor

Back
X