• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar birşey soracağım yumurtalıgımda kist varmış küçük Bir kist 3 cm doktor emar istedi dün çektirdim sonucu çıkmamıştı daha haftaya kaldı artık bugun sabah çok yorgun bir şekilde sarı beyaza dönük akıntı oldu sabah hiç olmazdı böyle yaşayan yada başına gelen var mı emarla ilgisi olabilir mi ki nette de birşey göremedim
Kist adetin kaçıncı günü gözüktü? Ayaklarını üşüttüysen de olur akıntı

Kızlar birşey soracağım yumurtalıgımda kist varmış küçük Bir kist 3 cm doktor emar istedi dün çektirdim sonucu çıkmamıştı daha haftaya kaldı artık bugun sabah çok yorgun bir şekilde sarı beyaza dönük akıntı oldu sabah hiç olmazdı böyle yaşayan yada başına gelen var mı emarla ilgisi olabilir mi ki nette de birşey göremedim
Allah şifa versin canım geçmiş olsun

Hayırlı akşamlar kızlar 🙋🏻‍♀️
Ev kalabalıktı bide boynum iyice zıvanadan çıktı sol kolumu uyuşturuveriyo aniden elime güvenip işte yapamıyom doğru dürüst düşüveriyo elimdeki. Evdekiler gitti sakinim artık geliriiimm
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin 🙁

Allah şifa versin, çok geçmiş olsun bence kontrole gitseniz iyi olur ama siz bilirsiniz.

Mutfak toplu sayılır. Çay bulaşıkları kalmış.

Belim tam geçiyodu bugün 3 gün sonra bugün yeniden ağrıttım süpürgeyle eğildiğim için.
Dikkat et kendinee giden sağlık gelmiyo. Beni de dürtükle de ben de toplim makinem boşalıp yerleşcek

Bende topladım mutfağı örtmenim 😔
Sabaha çay suyunu da koydum senin dediğin gibi. Tüm evide topladim 🌼🌼🌼

Kist adetin kaçıncı günü gözüktü? Ayaklarını üşüttüysen de olur akıntı
Adetli değildim aslında 6 ay kadar oldu doktor söyleyeli üstüne düşmedim pek birde randevu bulamayınca bu zamana kadar sarktı adetime 10 gün var 2 gün evvel 3 cm dedi doktor emar istedi ağrılarım var deyince bakalım ne diyecek

Back
X