- 11 Nisan 2007
- 83.022
- 481.798
Koşalım o zaman ezana kadar uçalım
Dışarı çıkmaya hevesli gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koşalım o zaman ezana kadar uçalım
Burdayım
Torpaahh başaan gız ben sana ne ettimAktif Lora talaşım durum seni bekliyim
Torpaahh başaan gız ben sana ne ettim
Geldim kaçta başlayalım çay içiyorum ona göre zaman de bana
Akşam orayı da barnahlarım merak etmeMinik delikte var ya orada orayı da bir kurcala benşm için
Süre kısıtlaması koysan telefona bide öyle denesen işe yarar mı acaba gitmeHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Sitede çok fazla zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum,haliyle telefon elimde çok durmuş oluyor ve boyun kol ağrısı yapıyor.
Biraz dinginlik,mola iyi gelecek bana
Ödev işini isterse Bonus ve @samdan devralabilir,samdan yoğun ders çalıştığı için vakti olmayabilir tabi. Ödev işini devralan aktif olmayanları listeden çıkartabilir.
Allaha emanet olun
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Birtekefem
Ev kalabalıktı bide boynum iyice zıvanadan çıktı sol kolumu uyuşturuveriyo aniden elime güvenip işte yapamıyom doğru dürüst düşüveriyo elimdeki. Evdekiler gitti sakinim artık geliriiimmpawlover sende yoksun bu ara
Geçmiş olsun çok yorma zaten işin yoruyor boynunu kolunuEv kalabalıktı bide boynum iyice zıvanadan çıktı sol kolumu uyuşturuveriyo aniden elime güvenip işte yapamıyom doğru dürüst düşüveriyo elimdeki. Evdekiler gitti sakinim artık geliriiimm
Geçmiş olsun çok fena o ağrıEv kalabalıktı bide boynum iyice zıvanadan çıktı sol kolumu uyuşturuveriyo aniden elime güvenip işte yapamıyom doğru dürüst düşüveriyo elimdeki. Evdekiler gitti sakinim artık geliriiimm
Sağool mecbur çekiyoz işteGeçmiş olsun çok fena o ağrı