Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonu kısıtlamak arada iyi oluyo, çok zaman çalıyo gerçektenHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Sitede çok fazla zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum,haliyle telefon elimde çok durmuş oluyor ve boyun kol ağrısı yapıyor.
Biraz dinginlik,mola iyi gelecek bana
Ödev işini isterse Bonus ve @samdan devralabilir,samdan yoğun ders çalıştığı için vakti olmayabilir tabi. Ödev işini devralan aktif olmayanları listeden çıkartabilir.
Allaha emanet olun
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Birtekefem
Minik delikte var ya orada orayı da bir kurcala benşm içinSenin için bir daha bakacayım ule
Telefon kısıtlamasına ciddi anlamda benimde çok ihtiyacım var. Kendi kedime diyorum. Akşamları bari biyere kaldırayım telefonu. Çok zaman geciriyoruz sürekli teknolojinin içindeyiz gerçekten kendin için ne doğruysa onu yap tabiHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Sitede çok fazla zaman geçiriyorum,e kitap da okuyorum,haliyle telefon elimde çok durmuş oluyor ve boyun kol ağrısı yapıyor.
Ödev işini isterse Bonus ve @samdan devralabilir,samdan yoğun ders çalıştığı için vakti olmayabilir tabi. Ödev işini devralan aktif olmayanları listeden çıkartabilir.
Allaha emanet olun
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Birtekefem
Ağrıların geçer ve bizi özleyip gelirsin inşAllah negomHamarat hatunlar,ben bir süre aktif olamayacağım.Hesabımı da dondurabilirim bilemiyorum şimdilik,duruma göre bakacağım.
Allaha emanet olun
@samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
Cookiie
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Birtekefem
Benn geleyim12 maratonuna gelen?
Ezana kadar
36 dakikam var geliyorum12 maratonuna gelen?
Ezana kadar
Neyin dakkası bu?36 dakikam var geliyorum
ezana 36 dakika canımNeyin dakkası bu?
This is Erzurumezana 36 dakika canım
ezana 36 dakika canım
Geldim geldim çamaşır asıp yemek yapmam lazım birde banyoyu elden geçireceğim12 maratonuna gelen?
Ezana kadar
Arkadaş parka çağırdı yine ezana kadar maratona gelim sonra da namaz kılar parka giderim sonra da gelince kalan işleri yaparım artık :)
Koşalım o zaman ezana kadar uçalımbende ezandan sonra çocukları çıkarıcam söz verdim dün