- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım üstten bile olsa temizlemiş ne güzelBugün neler yapmam lazım
Mısır ekmeği mayaladım onu pişircem
Toplama çamaşır katlama
Başka bişey yapmıycam belim iyi değil oğlan süpürdü evi ne kadar olduysa artık
Aynen ben etiket işini beceremedigim için yapamıyorum bilen biri ödevi devralır bence ve ben bugün çamaşır mandallarını temizlicem sonuçta temiz çamaşır kirli mandal olmaz dimiBirtekefem ödev yok bu ara sonra bakarız inş.
Siz yine maddelerinizi yapacaklarınızı ve yaptıklarınızı yazın böyle devam edelim
Kırk yıl düşünsem aklıma mandal temizlemek gelir miydi bilmiyorumAynen ben etiket işini beceremedigim için yapamıyorum bilen biri ödevi devralır bence ve ben bugün çamaşır mandallarını temizlicem sonuçta temiz çamaşır kirli mandal olmaz dimi
Geçmiş olsun yorma kendiniBugün neler yapmam lazım
Toplama çamaşır katlama
Ben de temizliyorum mandal sepetinin içini suyla dolduruyorum içine biraz deterjan koyup bekletiyorum biraz ovuşturup duruluyorum hem sepet hem mandallar temizlenmiş oluyorKırk yıl düşünsem aklıma mandal temizlemek gelir miydi bilmiyorum
Kırk yıl düşünsem aklıma mandal temizlemek gelir miydi bilmiyorum
Şu saate kadar yaptıklarım
Yatakları topladım
Evi topladım
Bulaşık makinesini boşaltım iyi yıkamamış
Yıkanmayanları tekrar attım baharatlıkları da attım boştu bir daha yıkansın dedim
Ocak üstünde ki dolabı cifledim
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım
Yapacaklarım
Tüm dolapları üstten silmek
Salonu toplayıp silmek
Benim çok gözüme batıyor bugünün ödevi bu olsun o zamanKırk yıl düşünsem aklıma mandal temizlemek gelir miydi bilmiyorum
Geçmiş olsun yorma kendini diycem de ekmek yapcam dedinBugün neler yapmam lazım
Toplama çamaşır katlama
Yoğurmadım ya kek gibi hamuruGeçmiş olsun yorma kendini diycem de ekmek yapcam dedin
Ayy maşallah ne kadar güzel aşık oldum