İyiyim hemşerim sen nasılsın?Nasılsın hemşerim görüşmeli orayavda yağmur yağıyor mu
Seval yaklaşsanaSeval gibi bakıyorum insanlara
Yaa yirimGifleri atmayı özlemişimmmm ben buralara yaa
Nasılsın tiniminicim, iş hayatın nasıl gidiyor? Evine alışabildin mi?Gifleri atmayı özlemişimmmm ben buralara yaa
Bu sene bereketli yagislar oldu şükür... her şey yolunda gidiyor benim için şükürİyiyim hemşerim sen nasılsın?
Yağıyor aynen öğlen başlıyor her gün, şimdi yağıyor mesela. Baraj epey dolmuş çok şükür.
No no noooooSeval yaklaşsana
Geçtin mi yazlık eve gerçi okul kapanmadı amaBu sene bereketli yagislar oldu şükür... her şey yolunda gidiyor benim için şükür
Negoşumm iş hayatım biraz yorucu ama huzurlu çok şükür güzelNasılsın tiniminicim, iş hayatın nasıl gidiyor? Evine alışabildin mi?
Hemen kıskan hemen kimseye iltifat etmiyim mi beeeenEfser de bebeyim olduğundan kıskanmıyorumdur inş
Yok ama sık sık gidiyorum hava ısındıGeçtin mi yazlık eve gerçi okul kapanmadı ama
Huzur sağlık olsun daha ne şükürNegoşumm iş hayatım biraz yorucu ama huzurlu çok şükür güzel
Eve de alıştım bayağ adam ettim çiçek olduu. Geçen hafta da kışlık yazlık enkazdan çıkan kıyafetler hepsi tekrardan yıkandı ütülendi hurçlandım kaldırdım.
HoşgeldinÇok şükür iyiyim koşturma ile geçiyor. İnşallah güzel muhabbetlerimize devam ederiz yine nasip
Parecimm sen de hoş geldin canım ❤ nasıl oldun annen nasıl?
Annen nasıl oldu? Sen nasılsın?
Hoş buldum sweetGünaydın hoş geldin bonusum çiçeklerini görmek çok güzel