- 22 Şubat 2019
- 428
- 1.191
Hoşgeldin canımSelam herkese
Ban dün kalktı ama ben çoook yoğundum, bayram hazırlığı deyince ben biraz suyunu çıkarıyorum da
Bugünde yoğun geçer, hatta geçiyor, çamaşır katlarken yazayım dedim.
Sarma miBugün kahvalti sonrasi ışıl ışıl olan evimi toparladım @maliişimdi annemdeyim sarma sardik koca bi tencere bugünlük bu kadar
Canim cok özür dilerim düşünemedim seni varsa baska hamile arkadaşSarma mi
Yok ya ne olacakCanim cok özür dilerim düşünemedim seni varsa baska hamile arkadaşhakkini helal et hani yaptigimiz isleri yazıyoruz ya ondan yazdim
Hey maşallahBugün kahvalti sonrasi ışıl ışıl olan evimi toparladım @maliişimdi annemdeyim sarma sardik koca bi tencere bugünlük bu kadar
Silinen boya değilse öyle oluyor maalesefBugün duvar siliyim dedim iyice mahvettim yok anam olmadı suan kirli duruyor okadar da sildim aspirin sıvı arap sabunu ama kirli gibi siyah siyah oldu agliyacambiraz da hali sildim dış kapıyi sildim pakladim ama duvar işi canımı sıktı bez vileda herseyi denedim
Bende yaptım ondan çok güzel kıyır kıyır olduMidye tatlısı da yaptım.. ama olmadı galiba.
Tarifi tam okuduğumu sanıp içine margarin koydum , çıkardım ama yağlı bir hamur oldu. Açıldı ama . Bakalım attım fırına. Olmadı eşim yer sadeceben sevmiyorum zaten şerbetli tatlı
Yok canım ne kusuruHe tamam simdi oldu, kusura bakma canim anlayamadim
Sağol canımHoşgeldin canım
Vallahi bende yaptım ama görüntü ofsaytama diğeri güzel oldu. Şuan ikisi de serbette yatiyor
Senin takvimi görünce bi an kendimi kötü hissettimYok ya ne olacakzaten yiyecek yer bulurum yarın.sorun yok yani
Senin anlayacağın ev yine kirlenmediHey maşallah
İyi bayramlarkızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar.
kardeşim geldi bana, birazdan kuaföre kaçacağım kızımı uyutup.
aylardır fena haldeyim bugün 12 ye kadar açıkmış galiba, bi uğrayayım
bütün işlerimi bitirdim, ödevimi de yaptım gerçi dün yapmıştım bir üstünden geçtim
Ohhhh mis missssss bende kuaföre gittim Kaş bıyık k manikür yaptırdımkızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar.
kardeşim geldi bana, birazdan kuaföre kaçacağım kızımı uyutup.
aylardır fena haldeyim bugün 12 ye kadar açıkmış galiba, bi uğrayayım
bütün işlerimi bitirdim, ödevimi de yaptım gerçi dün yapmıştım bir üstünden geçtim
Ohhhh mis missssss bende kuaföre gittim Kaş büyük manikür yaptırdım
Hala çamaşır yokanıyor bir türlü bitirmiyorum şu çamaşırları yaaaaa
Olmaz kızzzzz sizin oralar soğukRevanim i yaptım çok güzel oldu.ama dolapta yer yok .yarın da dolap lazım.dışarda dursa bişe olurmu kızlar ya