- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
Aynı benimkilerGaliba ya bi ara TRT çocuk izletmeye korkuyordum bi kere orda bazlama görüp bazlama istedi maysadan aşure görüp aşure istedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benimkilerGaliba ya bi ara TRT çocuk izletmeye korkuyordum bi kere orda bazlama görüp bazlama istedi maysadan aşure görüp aşure istedi
İyi ki pepeye denk gelmemişiz onun ne olduğunu ben bile bilmiyorum nasıl yapardımBizimki de bir ara Pepe' den "Çütte" görüp istemişti.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuşValla geçen burda yazanlar vardı kötü rüya gördük diye bu ara hep duyuyorum. Kaza atlattık biraz önce kızımla adamın biriyle kafa kafaya çarpışıyordum az daha. Daha bide bana hatalıymışım gibi davrandı ağzıma geleni saydım ama hırsımı alamadım. Allah korudu çok şükür
Kısır gibi bir şeydiİyi ki pepeye denk gelmemişiz onun ne olduğunu ben bile bilmiyorum nasıl yapardım
Sende gireydin kiz halaya .oh kurtlarini dökerdinDaha dün rüyamda bir tatil beldesinde idim, sahile Urfa sıra gecesi ekibi gelmiş bir tır ile, tırın önünde halay, zılgıt
Gelmiş geçmiş olsun canım sürücü kursu arabası olunca seni aday sandı herhalde Allah korumuş çok şükürValla geçen burda yazanlar vardı kötü rüya gördük diye bu ara hep duyuyorum. Kaza atlattık biraz önce kızımla adamın biriyle kafa kafaya çarpışıyordum az daha. Daha bide bana hatalıymışım gibi davrandı ağzıma geleni saydım ama hırsımı alamadım. Allah korudu çok şükür
Teşekkür ederim Negoşum ya valla Allah koruduÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş
İyi iyi çok şükürKısır gibi bir şeydi
Olabilir de ya bir de köye geldim yani öyle bir hızlı geldi ki göz göre göre.Gelmiş geçmiş olsun canım sürücü kursu arabası olunca seni aday sandı herhalde Allah korumuş çok şükür
Sende gireydin kiz halaya .oh kurtlarini dökerdin
Tarifi Pepe vermişti, çok da beğenmiştik. Adıyaman' a ait biraz sulu kısırımsı diyelim.İyi ki pepeye denk gelmemişiz onun ne olduğunu ben bile bilmiyorum nasıl yapardım
Bu yavruya kıyılır mı anası. Bırak ev işleri kalsın, büyüyünce bu günleri çok ararsınHer temizlik zamani gelen ana kucagi aski yine tuttu e kalan işler nolcak simdi kalksana kiz
Eki Görüntüle 3149367
Kiyamadigimdan aksama kadar supurge ortada oturuyoruz boyle ahahah keyfi olana kadar gitmez zaten pesimde gezer dururBu yavruya kıyılır mı anası. Bırak ev işleri kalsın, büyüyünce bu günleri çok ararsın
Urfa paskalya çöreğiRüyada da olsa hiç tarzım değil Ama hoşuma gitmiş ki omuzlarımı oynatarak geçip yandaki stanttan Paskalya çöreği alıyordum.
Ağrıdan ilaç alıp uyumuştum, kafayı bulmuşum.
Her dediğini yapma şımarmasınKiyamadigimdan aksama kadar supurge ortada oturuyoruz boyle ahahah keyfi olana kadar gitmez zaten pesimde gezer durur
Ben çıkıp gitsem karsıdakiler göğüslerine vurup oh oh olsun diyecekler. Ben kendi malımda sıkıntı var dövündüğüm mesele eteklerünin altından çıkmaması bana karsı aslan kesilsin onlara karsı kedi fare. Allah seninkilere de akıl fikir versin ne diyeyim.Haklısın canım sonuna kadar sana katılıyorum.Ama yapı olarakta farklıdır belki.Sen yinede sinirle hareket etme ama bazen bi yaygara koparmak iyi geliyor.Sen uzulecegine her zaman birazda karşıdakilerin canı sıkılsın.
Ben biraz can sıkmaya başladım.Sana da tavsiye ederim güçlü dur en güzeli kuduruyorlar o zaman.
Biz de öyle yengeye laf etmeyiz bu insanlar ne seviyesiz benim eşimin ailesi de öyle.Geçen afedersiniz wc ye gidiyorum kv telefonda anlatıyorda anlatıyor yuh dedim sinirlenmedim konuşsun dursun dedim boş insan çünkü.
Görümce ve kocası da gelmiş yukarıdaydı konuşuyorlar tabi ben eve gelince bunlar gitti Terbiyesiz insanlar ya başka işleri yok sanki.Seviye yerlerde benim midem kaldırmiyor zaten bu tip insanları. Hak elbette yerini bulacak sen merak etme.
Artık çok geçHer dediğini yapma şımarmasın