Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yataktan çıkmak için maratona he dedim
Bonus bende şu koltuk yıkama makinerden almaya karar verdim sen memunmusun ?Yeteri kadar çay bünyeye alındı kalkışa hazırım
Makine boşalcak bulaşık yerleşicek
Yataklar toplanacak
2 koltuk yıkanacak
Banyo tuvaleti bilmem ki yetiştirir miyim
Bonus bende şu koltuk yıkama makinerden almaya karar verdim sen memunmusun ?
Mutfak toplu (ev ahalisi çıkmadan önce topladım )Yeteri kadar çay bünyeye alındı kalkışa hazırım
Makine boşalcak bulaşık yerleşicek
Yataklar toplanacak
2 koltuk yıkanacak
Banyo tuvaleti bilmem ki yetiştirir miyim
Koltuk yıkamacı çağıracaktım bir makine fıyatıEfser kesinlikle al halı yıkamam diyosan şimdi minikler çıkmış onlar da olur çekim gücü iyiyse.
Ben köpüklü siliyorum lele varsa sprey sıkıyorum çıkıyor zaten suyunu çektin mi güzelce yarım güne kuruyor.
Çıkan suyu atarım sana ikna için.
Silince kir içinde kalıyor kuru havluyla bastırıp kurulamak lazım anca temiz olur
Koltuk yıkamacı çağıracaktım bir makine fıyatı
Bende küçüklerden düşünüyorum halılardan ziyada koltuklar için istiyorum
Geçmiş olsun abla Allah şifa versin inşallahşuan iyiyim işteyim ama daha kahvaltı yapmadım çay ağrı yapmaz inşallah bide özledimki çayı akşam içemedimya
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler duanızda bana da yer veringünaydın herkesee
mavibaloncuk çok sevindim Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına al inşallah canım
papatyamm inşallah yanlış eklemedim mesajı kaçırdım çünkü :) annem giresunlu bizde çok yaparız un çorbası ama kıymasız onu yeni duydum
dün eve gidince yoğun bir akşam oldu giremedim buralara hiç