Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha ha ha ben atlattım o günleri cici kısss sen düşünValla sacmalik ötesi danki isi nasil yokusa sureriz derdindeler. Kkkkkkk ne ya
Sen ne anlarsın puhNegooooooooo bu ne dinozor mevsiminden mi
Valla sacmalik ötesi danki isi nasil yokusa sureriz derdindeler. Kkkkkkk ne ya
NegoooooooooSen ne anlarsın puh
Ulannbenim yuzum ne zaman gülecek beHa ha ha ben atlattım o günleri cici kısss sen düşün
Bence kadınlar bu yüzden kaynanalık yapıyor bu çocuklar büyüyene kadar ömür çürütüyor çünküUlannbenim yuzum ne zaman gülecek be
Sen Efser Le bez muhabbetimize hiç denk gelmedin dimi
Yaptım ulaUlan gel yorum yap Efser aha benimkilerden
Yaaa ben A ları dil yapamazdım eğik olurdu hep annem kızardı ben ağlardım ne yapıyım rüzgar esiyor ondan yamuldu diyeEski sistem farklıydı fişler direkt heceler falan. Harfleri A,BE,CE diye öğrendik biz. Şimdi Bbbb, cccc, kkkkk diye ses çıkışına göre harf öğretiliyor ve alfabetik sıraya göre değil karışık.
Çok iyi bahane ya iş yapamadığımda kullanmalıyımYaaa ben A ları dil yapamazdım eğik olurdu hep annem kızardı ben ağlardım ne yapıyım rüzgar esiyor ondan yamuldu diye
Benim abim ablam da yok annem sadece ödevimi yapıp yapmadığımı kontrol ederdi.Yav kukriskom bennbisey dicem biz 1. Sinifta nasil okuduk yav gercekten annemin babamin yardim ettigini hatırlamıyorum ama abim ablam yardim ederdi hani yardimsiz okuyanda coktu bu yeni sistemi ben çözemedim inan
Len sen ne tatlisin yerim seni haaaaaYaaa ben A ları dil yapamazdım eğik olurdu hep annem kızardı ben ağlardım ne yapıyım rüzgar esiyor ondan yamuldu diye
Adını bile unuttum membili mi cimbili mi neydi la ahhahahahahhaJES yalnız değilsin o amcayı ben de ilk defa duydum
Aslanim benim beeee simdi ki cocuklarda kolordu ile odev yapiyor hey yavrum heyBenim abim ablam da yok annem sadece ödevimi yapıp yapmadığımı kontrol ederdi.
Yine çocuklar beni delirtti bende taktım kulaklığı bağıra bağıra bunu söyledim zu ha ha ha haaaaa
Anne yeterrrr diye ağlıyorlardııııııı