az kalmış canım doğuma, suyun fazlaysa tatlı şeylerden ve hamur işi karbonhidrattan uzak durman gerekiyorIyiyim abla sag ol sen nasilsinOcak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum
İyiyim canim sag ol sen nasilsin
bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Benimki gayet emiyetliEee bu kadar afilli sunumlu kahveden konuştukkimler kahve içecek
Ofisi yakmadan bi sunumlu gayfe yapayım kendime
Şu sunum mu Allah aşkına o peceteyi kadın yakarken ya masa örtüsü tutuşursa anksiyetesi geliyor bana
Zaten tık yok hacı
Sunumların en güzeli bayrağımla olmuş
Ben daha uzun tutardım tutamıyorum şu an nefesi de derin alamadım sonra yine deniycem inşSonuna kadar gidemedim Askeri geçtim
Çok şükür ablacım iyiyim sen nasılsınAyşen kuzum sen nasılsınyavru ceylan nasıl iyice alıştınız mı birbirinize
Allahın izniyle gerek kalmaz bende de şeker çıkmıştı. Dikkat ettim sürekli ama ne yalan söyleyeyim bazen kaçırdığım da oldu gebelikte daha zor oluyor canın çekiyor vs. Ama merak etme sen elinden geleni yapıyorsundur zaten sağlıkla kolaylıkla gelsin canımIyiyim abla sag ol sen nasilsinOcak başı gibi görünüyor abla ama erken olur gibi hissediyorum
İyiyim canim sag ol sen nasilsin
bebegin kafa cevresi önde, suyu fazla şeker var takipteyim şuan diyet yapıyorum doktor böyle devam ederse insülin başlayacam dedi ama istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Ben de çok kısa kalkıyorum bi toparliyim evi toz falan alayım bakayımİnş tek başıma kalkmadım işlere
Ben koşucu da elendimSonuna kadar gidemedim Askeri geçtim
İyiyim canım çok şükürÇok şükür ablacım iyiyim sen nasılsın
O da iyi bu ara biraz mızmız büyüdükçe gözü açıldı sanırımdişleri de kaşınmaya başladı iyice. Haftaya 4 aylık olacak ne ara geçiyor zaman anlamıyorum bazen
Vijjdansızlar şunu bi muhteşemlesenize epp kendim çabalıyorumHAlı makinesini falan açıyorum ben ya amaaan ayar yok ki