- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.618
Evet minnosum 184u aradim. Birde benim adim yaniyordu ekranda ben girdigimde ona ragmen bagirdi bana, insan gibi baska hasta aldim demek zor geldi. E kendi ugrassin simdi denetleyenlerle@Teneffus Zili canım yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı bir ev bulur oradan çıkarsınız Rabbim kötünün şerrinden aileni ve seni korusun
Hemsirecik kuzumm sabime yaptın demii iyi olmuş. Hepsi bir çeşit olmuş zaten hiçbir şey tahammülleri yok o zaman çalışmasın yani birde ne kadar yoğun olursan ol terbiyesiz
En güzelini yapmışın kuzum birkaç haftaya sana bir şekilde dönüş yaparlarEvet minnosum 184u aradim. Birde benim adim yaniyordu ekranda ben girdigimde ona ragmen bagirdi bana, insan gibi baska hasta aldim demek zor geldi. E kendi ugrassin simdi denetleyenlerle
Günlük dışarı rutinim tisikirlirBi gelemedim bugün epeydir almam gerekenler vardı onları aldım. Çok yürüdüm tabi yamuldum geldim serildim.
Az dinlendim gaktım dirildim iş edim dedim.
İşe dalmışım eti yaktım.
Yaparken bi an aklıma 3 evin bir kızıyam ne şirinem tatlıyam diye bir şey geldi öfff
Sırf bunu yazmaya girdim gidiyorum
Günlük dışarı rutinim tisikirlirEki Görüntüle 3144591
Bende merak ediyorum ne diyecek acabaEn güzelini yapmışın kuzum birkaç haftaya sana bir şekilde dönüş yaparlarbakalım kendini nasıl savunacak
Bir bilseniz ne değişik insanlar varBir bilseniz ne şirinem ne tatlıyam