Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde 💀 cok zoruma gitti
Aman Allahım ne kadar da geç kalmışsın. Allahım resmen köpek gibi azarlıyorlar her hastaneye gittiğimde mutlaka tartışıyorum birileriyle

Aman Allahım ne kadar da geç kalmışsın. Allahım resmen köpek gibi azarlıyorlar her hastaneye gittiğimde mutlaka tartışıyorum birileriyle
Ilk defa basima geldi benim ya cok utandim ve üzüldüm. Kimseye böyle davranmamistim daha once bu kadar bagirip azarlanacak bir durumda yoktu. Isini severek ve hakkiyla yapan cok az kisi varmis cidden

Inanki aglamamak için zor tuttum kendimi, kac kere hastaneye gidip gelmis insanim bir kez boyle muamele gormedim. Sonra alacagim dese aksama kadar beklesem zoruma gitmezdi ya

Insanlari boyle boyle kendilerinden sogutuyorlar, sanki kufur etmişim gibi bagirdi resmen. Mhrs den şikayet olusturacagim, bana yapti baskasina yapmasin
Gebelik donemini yeni atlatmis birisi olarak o kadar mutluyum ki... Her hastaneye gittigimde agliyordum. Doktorlar ayri agresif danismadakiler sekreterler ayri ... Bunlari atlattigim icin cok mutluyum. Ama artik cevap veriyorum gitti o duygusallik

Gebelik donemini yeni atlatmis birisi olarak o kadar mutluyum ki... Her hastaneye gittigimde agliyordum. Doktorlar ayri agresif danismadakiler sekreterler ayri ... Bunlari atlattigim icin cok mutluyum. Ama artik cevap veriyorum gitti o duygusallik
Allah kimseyi boyle insanlara muhtaç etmesin🤲

Teneffus Zili Teneffus Zili canım yaşadıklarına çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı bir ev bulur oradan çıkarsınız Rabbim kötünün şerrinden aileni ve seni korusun💓🤲🏻😢
Hemsirecik Hemsirecik kuzumm sabime yaptın demii iyi olmuş. Hepsi bir çeşit olmuş zaten hiçbir şey tahammülleri yok o zaman çalışmasın yani birde ne kadar yoğun olursan ol terbiyesiz 🥶

X