- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
YaaaBenimki markette hepsini tek tek kokluyor hangisini begenirse onu aldiriyor, birde onun üniformasini yikarken gelip bakiyor yumusatici koyuyormuyum dihe ahsgzjsv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YaaaBenimki markette hepsini tek tek kokluyor hangisini begenirse onu aldiriyor, birde onun üniformasini yikarken gelip bakiyor yumusatici koyuyormuyum dihe ahsgzjsv
Birde bazen yerleri sildiriyorum ona, temizlik malzemesinin yarisini boca ediyor kovaya
Sıcak su kullansın temizlik suyunda daha çok aktive oluyor deterjanBirde bazen yerleri sildiriyorum ona, temizlik malzemesinin yarisini boca ediyor kovaya
Bir dahaki sefere soyliyimSıcak su kullansın temizlik suyunda daha çok aktive oluyor deterjan
Aaa tüh hava yağmurlu, yoksa kesin yapardım12 ekim ödevi
Balkon silmek veya yıkamak.
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
i p e k
Selizay
Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
İnşallahNeyse taşınıyorsun canım huzurlu olursun bundan sonra umarım.
Aman Allahım ne kadar da geç kalmışsın. Allahım resmen köpek gibi azarlıyorlar her hastaneye gittiğimde mutlaka tartışıyorum birileriyleAy kizlar az once cildiyeye muayene olmaya geldim, bu hastaneye ilk defa geliyorum ne nerde bilmiyorum. Kayit yaptırıp doktorun odasina gidene kadar sıram 1dk gecmis, dr beni bir azarladi insanlarin icinde cok zoruma gitti
Ilk defa basima geldi benim ya cok utandim ve üzüldüm. Kimseye böyle davranmamistim daha once bu kadar bagirip azarlanacak bir durumda yoktu. Isini severek ve hakkiyla yapan cok az kisi varmis ciddenAman Allahım ne kadar da geç kalmışsın. Allahım resmen köpek gibi azarlıyorlar her hastaneye gittiğimde mutlaka tartışıyorum birileriyle
Gebelik donemini yeni atlatmis birisi olarak o kadar mutluyum ki... Her hastaneye gittigimde agliyordum. Doktorlar ayri agresif danismadakiler sekreterler ayri ... Bunlari atlattigim icin cok mutluyum. Ama artik cevap veriyorum gitti o duygusallikInanki aglamamak için zor tuttum kendimi, kac kere hastaneye gidip gelmis insanim bir kez boyle muamele gormedim. Sonra alacagim dese aksama kadar beklesem zoruma gitmezdi ya
Insanlari boyle boyle kendilerinden sogutuyorlar, sanki kufur etmişim gibi bagirdi resmen. Mhrs den şikayet olusturacagim, bana yapti baskasina yapmasin
Allah kimseyi boyle insanlara muhtaç etmesinGebelik donemini yeni atlatmis birisi olarak o kadar mutluyum ki... Her hastaneye gittigimde agliyordum. Doktorlar ayri agresif danismadakiler sekreterler ayri ... Bunlari atlattigim icin cok mutluyum. Ama artik cevap veriyorum gitti o duygusallik
Amin canim insallahAllah kimseyi boyle insanlara muhtaç etmesin
Yok kuzum daha kızın yanındayım ev için alışveriş yapıyoruz beynim döndü yandı artıkNerdesin döndün mu
Hastalara şifa diliyorum çok geçmiş olsunİyiyiz çok şükür canım sen nasılsın
Topikte herkes hasta