Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla neler neler. Ulan o kapının yumruklanmamasını duymaması zor yani. Bide acele aşağı indi işte bakmaya ne çalınmış diye benimki telefon kullanmaz olur mu sosyal medyalarda fink atar laf sokar
Ya ne ucuz hareketler şu sosyal medyadan laf sokma çabaları.
Benim görümce bi kez yaptı ben karşılık vermedim içim çok yansada ailem hiç böyle ucuz hareketlerle uğraşmaz abim kız kardeşim ablamlar kullanmıyor dahi.
Aslında ben kv yı çözemiyorum bazen anormal bazen bi tık iyi.
Zaman geçiyor biz böyle şeylerle uğraşıyoruz şu ölümlü dünyada değer mi diyorum aslında değer veren çokca değer görüyor benim tarafımdan yapım bu şekilde ama yaptıkları beni çok kırıyor.Bu yaştan sonra değişmezler zaten.

Allah acil şifalar versin JES benim çocuklarda hastalandı kız hala hasta öksürüyor.

Parol bana hiç yardımcı olmuyor ki neren ağrıyor diyip gidiyormuş gibi hissediyorum
Ben ağrı kesiciye alıştırmamaya çalıştım hep kendimi bu yüzden mi bilemiyorum ama parol bana etki ediyor.
Mesela kv 'ye salça kovaları taşıdım 2 gün boynum belim çok ağrıyordu içmedim aklıma dahi gelmez.
Dün yine boynum fena ağrıyordu yine içmedim.
Bugün daha iyi boynum biraz krem sürüp ovaladık ağrısı azaldı.

Jesim canım çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulur yavrun İNŞAALLAH

Allah acil şifalar versin JES benim çocuklarda hastalandı kız hala hasta öksürüyor.
Teneffüsüm canım çok geçmiş olsun evlatların tez vakitte şifa bulsun İNŞAALLAH

Evet alismayla alakalı. Benim baş ağrım günlük aktivitemi çok bozuyordu. Mecbur içe içe daha fazla istiyor.
Diş tedavimde 3 iğne yapmisti doktor uyuşmadi bir türlü. Fazla agri kesici sonucu

Kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah

Gün içerisinde yaptıklarım;
Sabah kahvaltı indir sofra topla bulaşıkları yıka yaptım.
Öğlen oğlanı hazırla beslenme, ödev yaptırma okutma yaptırdım bol bol.
Okula gittik oğluşu bıraktık geldik kızımla onu uyuttum
kuruyan çamaşırları toparladım.
1 makine nevresim attım makinaya yıkandı.
Annem geldi çamaşırları o astı sağolsun.
Balkonu fırçayla süpürdüm.
Masayı, mama sandalyesini sildim,masanın altını elimle sildim.
Yerleri gırgırladım.
Ceviz kırdım kek yaptım geceden suya nohut ve buğday katmıştım çok seviyorum haşladım.
Misafir çağırdım çay demledim yendi.:)
Merdivenleri sildim parlattım kilimini sirkeledim girişi de yıkadım kiracı da bi karışmayınca bana kaldı hepten

Kız hiç durmuyor sağolsun balkonda saksımı düşürmüş toprak oldu heryer. Eli heryere yetişiyor artık zillinin

Değişmezler yok ya

Hayirli aksamlarrr
Dun giremedim bu yuzden dun ile birlikte yazacagimm
Buzdolabi temizlendi
Ev supuruldu , silindi, toz alindi
Mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim
Ocak temizlendi
Banyayo yikadim , dusakabinin ici mukemmmellll olduu
Camasirlarim kurumamisti simdi katlayip utu yapacagim
Kapilar silindi Nego
Simdi kahve

Arkadaslar bir sey soracagim benim ocagim da bir sorun var ben cozemedim neyle silersem sileyim iz oluyor tahmin edersiniz siyah ocak bir de gecmeyen lekeler var ne kullanabilirim oneriniz var mi mikrofiber bez kullaniyorum belki bezim kirlidir diye dusunup yenisiyle yaptimbcare yok toz alma beziyle kuruladim yine yok parlatici kullandim o da olmadi baska bir yolu varsa soyleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…