- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.327
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cifin jel var Ocak ve fırın temizliği için o çizmeden temizliyor leke de kalmıyorHayirli aksamlarrr
Dun giremedim bu yuzden dun ile birlikte yazacagimm
Buzdolabi temizlendi
Ev supuruldu , silindi, toz alindi
Mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim
Ocak temizlendi
Banyayo yikadim , dusakabinin ici mukemmmellll olduu
Camasirlarim kurumamisti simdi katlayip utu yapacagim
Kapilar silindi Nego
Simdi kahve
Arkadaslar bir sey soracagim benim ocagim da bir sorun var ben cozemedim neyle silersem sileyim iz oluyor tahmin edersiniz siyah ocak bir de gecmeyen lekeler var ne kullanabilirim oneriniz var mi mikrofiber bez kullaniyorum belki bezim kirlidir diye dusunup yenisiyle yaptimbcare yok toz alma beziyle kuruladim yine yok parlatici kullandim o da olmadi baska bir yolu varsa soyleyebilir misiniz
Tesekkur ederim deneyecegimCifin jel var Ocak ve fırın temizliği için o çizmeden temizliyor leke de kalmıyor
Ben kagit peçeteyle kurutuyorum en son iz kalmiyor o zamanHayirli aksamlarrr
Dun giremedim bu yuzden dun ile birlikte yazacagimm
Buzdolabi temizlendi
Ev supuruldu , silindi, toz alindi
Mutfak dolaplarinin kapaklarini sildim
Ocak temizlendi
Banyayo yikadim , dusakabinin ici mukemmmellll olduu
Camasirlarim kurumamisti simdi katlayip utu yapacagim
Kapilar silindi Nego
Simdi kahve
Arkadaslar bir sey soracagim benim ocagim da bir sorun var ben cozemedim neyle silersem sileyim iz oluyor tahmin edersiniz siyah ocak bir de gecmeyen lekeler var ne kullanabilirim oneriniz var mi mikrofiber bez kullaniyorum belki bezim kirlidir diye dusunup yenisiyle yaptimbcare yok toz alma beziyle kuruladim yine yok parlatici kullandim o da olmadi baska bir yolu varsa soyleyebilir misiniz
Geçmiş olsun jesim
Oyy kiyamam gecmis olsun
Allah acil şifalar versin JES benim çocuklarda hastalandı kız hala hasta öksürüyor.
Jesim canım çok geçmiş olsun tez vakitte şifa bulur yavrun İNŞAALLAH
Teneffüsüm canım çok geçmiş olsun evlatların tez vakitte şifa bulsun İNŞAALLAH
Kıyamam kuzum ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah
Gecmis olsun canim
Bende tek dozda fenalik gecirdim gecen gun ahsgsjsb
Onu da denedim ama oluyor yine deBen kagit peçeteyle kurutuyorum en son iz kalmiyor o zaman
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Evet salgın var kusma ishal.Allah razi olsun canlarim. Ne olur bize dua edin. Ishal kusma ates var. Yemegini bakimini ona göre degistirdim biraz. Rabbimin izniyle gecer insallah. Baya kişi de salgin varmis. Biraz hava alinca bana da iyi geldi duvarlar icinde durunca iyice kötü oldum. İnsanlarin yasadiklarini unuttum.
Teneffus Zili canim size de cok gecmis olsun. Oksuruk icin yaptigimi sana da soyleyeyim mi isine yararsa diye. 2 kucuk dis sarimsagi ezdim. 1 yemek kasigi hakiki zeytinyagini koydum ustune kahve fincaninda 1 saat beklettim topuklarina ve iki göğüs arasina 3-4 damla sürdüm az ovup yedirdim.
Kullandigin temizlik maddesi cokmu yogun acaba durulanmiyor olabilirmiOnu da denedim ama oluyor yine de
Dogruymus demek loram ben bilmiyordum bunu. Insallah gecer gecen persembeden bulasti baya toplu tasimaya kalabaliga girdik.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Evet salgın var kusma ishal.
Kirmizi asperox kullaniyorum aslinda siz ne kullaniyorsunuzKullandigin temizlik maddesi cokmu yogun acaba durulanmiyor olabilirmi
Normal cilt bu ben mavi olanını kullanıyorum canım kuru ciltler için olanı, o bir türlü indirime girmez 400 ml olanATTRAENTE işine yararsa hepsi burada indirimi
Viking mutfak kullanıyorum ben canim hic leke bırakmıyor. Elindeki bitince birde bunu dene bakalimKirmizi asperox kullaniyorum aslinda siz ne kullaniyorsunuz
Hic duymadim nerede satiliyor hemen alayim belki deterjandandir hic farkli marka almadim yagi guzel cikariyor diyeViking mutfak kullanıyorum ben canim hic leke bırakmıyor. Elindeki bitince birde bunu dene bakalim
Ben esimi tavuk soteyi guzel yaptigina inandirdim ne zaman evde olsa ona yaptiriyorum guzel mi yapiyor e biraaz ama gercekten isime geliyor dene benceAkşamı ettik kısçeler, bir iş yapamadım
Alış verişe gittik eşimle, acıktım diye beynimi yediiiii, geldik koştur koştur sofra hazırladım. Ancak mutfağı toplarım artık, içimi tüketti, acıkınca hiç çekilmiyor bu erkekler
A101den aliyoruzHic duymadim nerede satiliyor hemen alayim belki deterjandandir hic farkli marka almadim yagi guzel cikariyor diye
Çok geçmiş olsun canım.Dogruymus demek loram ben bilmiyordum bunu. Insallah gecer gecen persembeden bulasti baya toplu tasimaya kalabaliga girdik.
Salata harici bir şey yapamaz ya yemeğimde vardı, ısıtıp sofrayı kurana kadar huysuz çocuklar gibi astı suratını, bir gergin bi terör acıkınca başka bir adam çıkıyo içinden benimkinin bak şimdi karnı tok, televizyon battaniyesine kavuştu, çayı önünde melek gibi canım kocamBen esimi tavuk soteyi guzel yaptigina inandirdim ne zaman evde olsa ona yaptiriyorum guzel mi yapiyor e biraaz ama gercekten isime geliyor dene bence