- 2 Ağustos 2013
- 34.141
- 101.609
Anneannem pazarcık diyorBirde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anneannem pazarcık diyorBirde ben paroldan baska agri kesici kullanmıyorum. Parol adamdir macecik mide dusmani yosma
Maşallah diyelimGerçekten majezik içiyorsan miden tas gibi olmali
Gecmis olsun canim
Geceleri ruya goruyor herhal
Kizlar benim regl agrimi bile kesiyor parolcum cok agri kesici alan biri degilim ondan sanirim
Valla neler neler. Ulan o kapının yumruklanmamasını duymaması zor yani. Bide acele aşağı indi işte bakmaya ne çalınmış diye benimki telefon kullanmaz olur mu sosyal medyalarda fink atar laf sokarPardon ama oha ya aynı benim kv. Bize birşey olsa bunlar sevinirde bence
Hatta bizimki de telefon kullanmıyor panik atağı var kafada kuruyor telefon çalınca galiba.
Benimki de öyle evde internet gider bişey olmuş gibi eşimi arar durur arka arkaya gören ölü falan var sanarBenimkinin de elinden telefon düşmez tam tersi
Midene sabir diliyorumTabi ondandır. Her türlü ağrı kesici icmisimdir çifter çifter
Benimde en korktugum sey evde hırsız falan gormekİyiyiz çok şükür ama evde durmuyorum artık
Ne aldin bizede gosterKendime bakıcam diye bişeyler alıcam artık dedim indirim falan görünce aldım aldım şimdi bunları kim sürecek
Bulgar dünyasına giriş yaptım inş serum falanMidene sabir diliyorum
Benimde en korktugum sey evde hırsız falan gormek
Ne aldin bizede goster
Benimde bu ara sivilce problemim var, yarin cildiyeye gorunucemBulgar dünyasına giriş yaptım inş serum falan
Aktif Lora sivilce için zdrave kremini al bi dene bebiş
Aslında en doğrusu canım iyi bi dr önce cilt bariyerini güçlendiriyor sonra işlem yapıyorBenimde bu ara sivilce problemim var, yarin cildiyeye gorunucem
Sadece cene ve dudak cevremde var birde cenemdekiler agrili derin sivilceler. Randevu bulunca aldim hemen inşallah iyi bir doktordurAslında en doğrusu canım iyi bi dr önce cilt bariyerini güçlendiriyor sonra işlem yapıyor
Bende çok korkarım vallaMidene sabir diliyorum
Benimde en korktugum sey evde hırsız falan gormek
Ne aldin bizede goster
Sosyal medya falan anlamaz benimkinin işi konuşmakBenimki de öyle evde internet gider bişey olmuş gibi eşimi arar durur arka arkaya gören ölü falan var sanar
Konuşmak da var hemde nasılSosyal medya falan anlamaz benimkinin işi konuşmak
Bebegim 3 gündür hasta nego. Surekli agiz burun fiskirarak kusuyor. Ne yedirsem olmuyor çok üzgünüm. Doktor salgin var diyor. Nasil doyuracagim yavrumu bilmiyorum. Bu sabah ateşi vardi ona ates dusurucu verdim gecti ama kusma devam ediyor halaJES nerdesin
Geçmiş olsun jesimBebegim 3 gündür hasta nego. Surekli agiz burun fiskirarak kusuyor. Ne yedirsem olmuyor çok üzgünüm. Doktor salgin var diyor. Nasil doyuracagim yavrumu bilmiyorum. Bu sabah ateşi vardi ona ates dusurucu verdim gecti ama kusma devam ediyor hala
Yaa hahaha o yaşta bi de Fena hatunmuş o zamanBenimkinin de elinden telefon düşmez tam tersi
Güle güle kullan bakalım. C vitamini serumu alsaydın onu çok övüyorlar.Kendime bakıcam diye bişeyler alıcam artık dedim indirim falan görünce aldım aldım şimdi bunları kim sürecek
Oyy kiyamam gecmis olsunBebegim 3 gündür hasta nego. Surekli agiz burun fiskirarak kusuyor. Ne yedirsem olmuyor çok üzgünüm. Doktor salgin var diyor. Nasil doyuracagim yavrumu bilmiyorum. Bu sabah ateşi vardi ona ates dusurucu verdim gecti ama kusma devam ediyor hala