Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok yoruldun temizlik falan hava değişimi sarmıştır bünyeni. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Teşekkür ederim sana da cok geçmiş olsun Maşallah ya direnemiycem ben daha nurofen içtim bana mısın demiyor majezik aldım şimdi. Midem bayram edicek
Sagol canim burada gunduz sicak gece soguk alışamadım mahvetti beni dun bende sadece supurdum evi ama silmekte lazim. Eve dogalgaz borusu döşediler o kucuk tozlar sil sil bitmiyor valla kapi gorevi iyi denk geldi cunku onlarada yapismis o tozlar

Hiç endişelenmedi inanır mısın aşağı evden bişey alınmış mı diye acele ona indi hemen. Telefonu yok arayamazdım
Pardon ama oha ya aynı benim kv. Bize birşey olsa bunlar sevinirde bence
Hatta bizimki de telefon kullanmıyor panik atağı var kafada kuruyor telefon çalınca galiba.

Kolay gelsin Allah şifa versin. Nego görmüş işte kapıları

Majezik içtiğim gün balkona attım kendimi öldüm mide ağrısından bana da gelmiyor
Gerçekten majezik içiyorsan miden tas gibi olmali
Sağol canım ALLAH razı olsun

RABBİM tez vakitte hepimize şifa versin topikte hemen hemen herkes hasta
Gecmis olsun canim
Kolay gelsin Allah şifa versin. Nego görmüş işte kapıları
Geceleri ruya goruyor herhal
Parol bana hiç yardımcı olmuyor ki neren ağrıyor diyip gidiyormuş gibi hissediyorum

Parol ne ya kendine hayrı yok onun
Kizlar benim regl agrimi bile kesiyor parolcum cok agri kesici alan biri degilim ondan sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…