Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok yorgun olunca bende zor uyuyorum , demekki herkesde öyle paremYorgunluğun en kötü yani şu uyuyamamak
Yorgunken ben neden uyuyamam elli kere uyanırım bir türlü sabah olmaz dahada yorar hayat beni
Amin sağolun sizin ne durumdaAnladım daha önce yazışmıştık merak ettim ondan. İnş sizin için en güzeli neyse o olsun
Çok beter duygu sabah ta leyla gibi dolaşıyorumçok yorgun olunca bende zor uyuyorum , demekki herkesde öyle parem
Bitkisel çamaşır suyu gibi düşün canımO dediğin markayı ilk kez duydum.
Leke çıkarıcımı?
Bizimki bazen kaka lekesi de oluyor
Kayserideyim buyur gel beklerim❤
Anladım evetBitkisel çamaşır suyu gibi düşün canım
Hoşgeldin nereye geldiniz dolunay bende Kocaeli'nde yaşıyorumHayırlı sabahlar dün işten erken çıktım kocaeli de kına varmış oraya geldik.
eşimin ailesinin burda evi var haftasonunu burda geçireceğiz. Kv kp eltim çocuklarda burda.
Bu haftasonu elti buluşması oldu hep
Sevindikli kutluca köyündeyiz sen gebzede miydinHoşgeldin nereye geldiniz dolunay bende Kocaeli'nde yaşıyorum
Pare doğru söyle biz yokken naptın
Gebzede olan papatya abla ben İzmit'teyim. Sevindikliyi duydum ama hiç gitmedimSevindikli kutluca köyündeyiz sen gebzede miydin
Sabahın nurunda tesbihat çekiyorlardır "MaaşaAllah" diye inşaAllahPare doğru söyle biz yokken naptın