- 8 Aralık 2011
- 44.018
- 153.560
Ben çıtır çıtır istiyorum aralarına yağ sürlüp yapılanlarıdan yaptım çıtırdak olsun isterken katır kutur olup mübarek odun olduNiye beğenmedin ki? Düz sigara böreği güzel oluyor ben beğeniyorum yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çıtır çıtır istiyorum aralarına yağ sürlüp yapılanlarıdan yaptım çıtırdak olsun isterken katır kutur olup mübarek odun olduNiye beğenmedin ki? Düz sigara böreği güzel oluyor ben beğeniyorum yani.
Sigara böreği için baktığım bir tarif yok. Kızarttığım için içine yağ sürmüyorum. Lor+ beyaz peynir+ maydonoz+ bazen kuru nane ya da paprika. Birleştirme yerine azcık su. O kadar.Ben çıtır çıtır istiyorum aralarına yağ sürlüp yapılanlarıdan yaptım çıtırdak olsun isterken katır kutur olup mübarek odun oldu
sağol canım bakayımSigara böreği için baktığım bir tarif yok. Kızarttığım için içine yağ sürmüyorum. Lor+ beyaz peynir+ maydonoz+ bazen kuru nane ya da paprika. Birleştirme yerine azcık su. O kadar.
Paçanga böreği için Kevser in Mutfağı' na bakabilirsiniz.
Sigara böreği yaparken harcına bir tane yumurta kırın patlamaz o zamansağol canım bakayım
Sigara böreği yapmamaya tövbeliyim bir keresinde kızartırken üzerime patladı çok kötü yandım o yüzde isteyene küçük bir hatırlatma yapıp ortamdan toz duman oluyorum
Sonra patlama sebebinide öğrendim yağlı peyniri fazla olursa patlıyormuş bu bilgiyi bildiğimden evdekilerin haberi yok
Bende almazdım biliyor musun söyleyeceklerim bu kadar
Hafxjshdhs goreceksiniz almayacamAhhh ah ben de almazdım. Şimdi göbeğim nasıl erir diyorum. Benim de söyleyeceklerim bu kadar
Masallah bu kadar isten sonra birde sıkma yaptin haaa.hic yorulmadinmiHayırlı akşamlar❤
Kahvaltı yapıldı
Günlük işler yapıldı . Yani;
Ev süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Odalar toplandı
Banyo tuvalet yıkandı
1 makine çamaşır yıkandı serildi katlandı yerleşti
Kızın beslenmesi hazırlandı
Okula gidildi
Odak noktam mutfaktı
Mutfak dolap içi dışı silindi
Cam kapı silindi perde yıkandı
Buz dolabı bulaşık makinesi çekildi arkaları silindi
Duvarları silindi
Fırın ocak silindi
Dolapların en üst kısmı silindi
Peteklerin içi temizlendi
Yazlık halı kalktı kışlık halı açıldı
Akşama sıkma yaptım yendi mutfak toplandı
Şimdi keyif vakti❤
En büyük korkum o.sigara boregi kizartirken patlamasi.benim cocuklarda.kasarli seviyorlar.sonucta yaglı.elim yüregimde kizartiyorumsağol canım bakayım
Sigara böreği yapmamaya tövbeliyim bir keresinde kızartırken üzerime patladı çok kötü yandım o yüzde isteyene küçük bir hatırlatma yapıp ortamdan toz duman oluyorum
Sonra patlama sebebinide öğrendim yağlı peyniri fazla olursa patlıyormuş bu bilgiyi bildiğimden evdekilerin haberi yok
Çok yoruldum hemde . Pazartesinden bu yana bütün evi bitirdim. Eşyaları çek yit kolum bacağım morardı ama her yer mis gibi kokuyo buna değdi.Masallah bu kadar isten sonra birde sıkma yaptin haaa.hic yorulmadinmi
Ellerine saglik valla.bol bol dinlen artik haketmissinÇok yoruldum hemde . Pazartesinden bu yana bütün evi bitirdim. Eşyaları çek yit kolum bacağım morardı ama her yer mis gibi kokuyo buna değdi.
Sıkmayı da çocuklar isteyince mecbur yaptım aradan akşam yemeği de çıkmış oldu
Aynen artık günlük rutine dönebilirimEllerine saglik valla.bol bol dinlen artik haketmissin
Çok şükür sporumu da yaptım şimdi yesilcayimi icip gündüz yaptığım kacamaklar için vicdanimi rahatlatma vaktiMisafir geldi gitti sonra dolaplara girdim Dolabın birini düzenledim diğerini de yarın düzenlerim artik ter içinde kaldim.
Usta geldi yine ev toz taş oldu evi süpürdüm
Eşyaların tozunu aldım ama toz almak denemez vicdanım rahatlasın diye bezi gezdirdim
Başka da bisey yapmadim akşam oldu.
Bi çamaşır yıkayıp assam iyi olcak
Yaa inşallah güzel haberler alırsınız canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun iyi haberler verirsin inşallah
Rabbim Ya şafi ismiyle şifa versiinn inşAllah güzel haberlerini alırız
Allah şifa versin mimesis
mimesis canım geçmiş olsun Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah güzel haberlerini alırsınız
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin
mimesis kuzum alıntıda gördüm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için.mimesis çok geçmiş olsun canım
Ek olarakBugün eşim izinli. O evde olduğunda bi salmıştık bi miskinlik oluyor ikimizde de
Sabah geç uyandık kahvaltıdan sonra göz doktoruna gittim randevum vardı. Oradan kütüphaneye geçtim merak ettiğim iki kitabı aldım. Umarım okumaya zaman bulabilirim
Eve geldikten sonra makinaya çamaşır attım. Kızımı uyuttum. Akşam yemeği için mutfağa giriş yapacağım şimdi