- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.323
- 36
Kadının aklını almışsınKapının kolunda bezi unutmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının aklını almışsınKapının kolunda bezi unutmuş
Bende almazdım biliyor musun söyleyeceklerim bu kadarBen kilo almaaaan
Temizlikte ince cizgilerim var yaaaYok kız onları yap bişey demiyorum temizliğe giriştik yazmışsın ya ondan şeettim
Yardımcı niye alıyorsun diye sorarlar adamaTemizlikte ince cizgilerim var yaaa
Mesala dolabımı ben boşaltırım o silse bile ben yerleştiririm çok yerlerin değişmesini sevmiyorum
Hatta bazen sildiği yeri yerleştirirken bile bir bez ben alayım derim
O yüzden arkasında önünde hep ben varım
Eski yardımcım bugün benden fazla döndün derdi
Ahhh ah ben de almazdım. Şimdi göbeğim nasıl erir diyorum. Benim de söyleyeceklerim bu kadarBende almazdım biliyor musun söyleyeceklerim bu kadar
Abartmandakiler o soruyo çok soruyor hata bırak ütünü filan yapsın diyolarda yok negoş sanırım annemin titizlik hastalığı bu konuda benim peşimi bırakmıyorYardımcı niye alıyorsun diye sorarlar adama
Biri etrafımda bu kadar dönse bildiğim işleri de yapamazdımTemizlikte ince cizgilerim var yaaa
Mesala dolabımı ben boşaltırım o silse bile ben yerleştiririm çok yerlerin değişmesini sevmiyorum
Hatta bazen sildiği yeri yerleştirirken bile bir bez ben alayım derim
O yüzden arkasında önünde hep ben varım
Eski yardımcım bugün benden fazla döndün derdi
Sadece göbek olsaAhhh ah ben de almazdım. Şimdi göbeğim nasıl erir diyorum. Benim de söyleyeceklerim bu kadar
İkisinin karışımı işte Ardahan kaynanası benimki
Elazığ Erzurum sentezi bu
Bunları yaptım.Günaydın.
Kahvaltı yaptık islerin başına geçmeden bir uğrayayım dedim.
Ev supurucem
Bulaşık yikicam.
Aspiratör silicem.
Lavabolari ve klozeti temizlicem .
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versinMerhaba. Bir saat önce kötü bir haber aldık. Dualarınıza ihtiyacımız var. Eşimin dedesi beyin kanaması geçirmiş. Doktor başka bir ameliyatta olduğu için yoğun bakımda tutuyorlarmış. Akşama ameliyata alınacakmış. Masada kalabilir ya da felç de kalabilir demişler.
Eşim gitti, ben bebekle gidemedim. İnşallah iyi haberler alırız.
Vallaha ya bende burdan biri şakasına yaptı sanmıştımNe bileyim hayır insan gider bdv den bir yorumumu seçer bari izini belli etme
Kimin begenmedigine bakmadım da isim var diyince şaka manasında biri yaptı sandım ne alaka yaa
Niye beğenmedin ki? Düz sigara böreği güzel oluyor ben beğeniyorum yani.Kızlar buzluğa börek sarıp atacağım kahvaltılar için çıkarıp pişirmek için
Bir kaç kez bunun için girişimde bulundum ama sonuç hiç güzel olmadı deneyip beğendiğiniz bir tarif var mı?
Klasik sigara böreği ve paçanga güzel oluyor bence.Kızlar buzluğa börek sarıp atacağım kahvaltılar için çıkarıp pişirmek için
Bir kaç kez bunun için girişimde bulundum ama sonuç hiç güzel olmadı deneyip beğendiğiniz bir tarif var mı?
Bende bonus sandım da diyemedim korktum ondanVallaha ya bende burdan biri şakasına yaptı sanmıştım
Bende bonus falan beğenmedi sandım