- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.641
Arveles içtim iyi geldi şükür canım sağolBonus nasılsın nasıl oldun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arveles içtim iyi geldi şükür canım sağolBonus nasılsın nasıl oldun ?
O prize takıldım niye içini beyaz yapmışlar tek renk olaymış yaBazen diyorum şu kadın evine gidene kadar ev temiz kalsa keşke
Bi üsttekindenBende bonus sandım da diyemedim korktum ondan
Acemi gibi işler edirsin bu ara börek sormak falansağol canım bakayım
Sigara böreği yapmamaya tövbeliyim bir keresinde kızartırken üzerime patladı çok kötü yandım o yüzde isteyene küçük bir hatırlatma yapıp ortamdan toz duman oluyorum
Sonra patlama sebebinide öğrendim yağlı peyniri fazla olursa patlıyormuş bu bilgiyi bildiğimden evdekilerin haberi yok
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için.
Bir buçuk aydır hafif hafif kanama varmış. Yeni bir şey değilmiş aslında. Pazar gününe kadar beklemeyi uygun görmüş doktor. Tek yapabileceği biriken kanı boşaltmakmış. Başka bir şey yapamam, kaldıramaz demiş.
Eşim de beklemeyecek köyde pazar gününe kadar, bu gece gelecek.
Türkiye’ye gelince seninle indirim kovalamak isterim bonusum ne dersiinnMigrosta cilt bakım ürünlerinde kremlerde boyalarda deterjanlarda indirim var. Hele cilt ürünleri çok iyi fiyata kaçırmayın ihtiyacı olan varsa.
Ben aldım yedek yaptım 2 tane de rinso sıvı aldım. Almak isteyen olursa diye haber verim dedim
Jesikommmm bende tamm dua ederken mesajını gördüm banada bir tinimini nasip eylesinn Rabbim bekleyen isteyen herkeseeCanlar gece sabah ererken dua ettim hepinize
Hepinizi tek tek öpüyorum
Boşver bıçağı totoyu senii sevgi kelebeği olmaya davet ediyorum jesimmmVay be bu sefer toto kesmedim helal bana
Vay be bu sefer toto kesmedim helal bana
Canim benim canimmmm insallah minnosum insallah tez vakitte beraber buyutuyor oluruz yavrularimizi.Jesikommmm bende tamm dua ederken mesajını gördüm banada bir tinimini nasip eylesinn Rabbim bekleyen isteyen herkesee
Hamile olan ve yavrusunu kucağına almış olanların Rabbim evlatlarını kötülüklerden korusun
Bonus aylar önce bana yaşar diyordu hidayete erdiydim o geldi aklima ahhahahhaBoşver bıçağı totoyu senii sevgi kelebeği olmaya davet ediyorum jesimmm
Bu ne gıı böyle beni ciddiye bile almazsınız siz sufata heleEki Görüntüle 3137811
Ama olsunn bunuda atmasan olmazdı