- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
TıpkısıEki Görüntüle 3137670
Nego bak sen kızınca böyle oluyo kaşların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TıpkısıEki Görüntüle 3137670
Nego bak sen kızınca böyle oluyo kaşların
Kız bu benim kaynanam ya resmen ondan esinlenmiş
Hemşireciğin iştahı neden artttıııı neden kilo almaya başladıııııı kem gözlü şevketlerin nazarına mı geldiiiiiiii demeyiz umarımHerkeşler olmus kem göz kendime nazar boncugu takmaya gidiyom hoccagalin
Geçmiş olsun canımBaşımın ağrısından perişan oldum bugün yemek yeni pişti dünden çorba var bi de.
Midemde çok kötü
Yardımcın geliyor ve sen de iş mi yapıyorsun onunla?Yardımcımla bir şeyler yaptık bugün ufaktan sonbahar temizliğinede giriştik artık
Kışlık hazırlıkların son olarak patlıcan kızartım attım buzluğa
Evet kuzum ev çok büyük yetişmez yoksaYardımcın geliyor ve sen de iş mi yapıyorsun onunla?
Ben kilo almaaaanHemşireciğin iştahı neden artttıııı neden kilo almaya başladıııııı kem gözlü şevketlerin nazarına mı geldiiiiiiii demeyiz umarım
Yok kız onları yap bişey demiyorum temizliğe giriştik yazmışsın ya ondan şeettimEvet kuzum ev çok büyük yetişmez yoksa
Hafta bir gün geliyor ütüme yemeğime ben el sürdürmüyüyorum o ince cizgim
Efser efseerBazen diyorum şu kadın evine gidene kadar ev temiz kalsa keşke
Ama sinir oluyorum yaaaa kendi kendimi yiyorum bir düşseSadece bardak koymuş çocuk
Evet sonradan düşündüm ben de onuAma sinir oluyorum yaaaa kendi kendimi yiyorum bir düşse