- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
İnşallah jesimmmm aminnnnnCanim benim canimmmm insallah minnosum insallah tez vakitte beraber buyutuyor oluruz yavrularimizi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah jesimmmm aminnnnnCanim benim canimmmm insallah minnosum insallah tez vakitte beraber buyutuyor oluruz yavrularimizi.
Heleee minnoş minnoş jesimeee bakınnnBu ne gıı böyle beni ciddiye bile almazsınız siz sufata hele
Türkiye’ye gelince seninle indirim kovalamak isterim bonusum ne dersiinn
Çıtır Çıtır Kat Kat Katmer Börek Yapımı (videolu) Çıtır Çıtır Kat Kat Katmer Börek Yapımı (videolu) - Nefis Yemek TarifleriKızlar buzluğa börek sarıp atacağım kahvaltılar için çıkarıp pişirmek için
Bir kaç kez bunun için girişimde bulundum ama sonuç hiç güzel olmadı deneyip beğendiğiniz bir tarif var mı?
golgefeslegeni tarifini gözüme kestirdimAcemi gibi işler edirsin bu ara börek sormak falan
Bunun kalorisi yerindegolgefeslegeni tarifini gözüme kestirdim
Az kalorili olan bizi açmaz şöyle baba bir tarif ancak öyle rahatlarız
Bu bilgi aramızdaSigara böreği yaparken harcına bir tane yumurta kırın patlamaz o zaman
1 kalori aşağısı olmazBunun kalorisi yerinde
Bakiyim da neler bulurum. Bu aralar kocaman sivilceler çıkmaya başladı ne yaptımsa geçmiyor bı çare ordan buluruz belkimAktif Lora kardeşim migros indirimine baktın mı bakım zımbırtılaro alda aksiyona geçelim