Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimkiler de aynı tatil mi gerilim filmi mi yaşadım belli değilNego Çocuklara kızdım bi güzel haşladım o sinirle konuşa konuşa mutfağı makineye topladım çalıştırdım.
Ocağa giriştim diş fırçasıyla ulaşamadık yer kalmadı. Kafalarıda demirlerinide telledim. Başıma ağrı girdi oturdum bi güzel.
Çok mantıklı zaten canımızda istiyodu kolum ağrıyo biraz ama çok güzel olur ya kocaman kocaman kapatırızAy benimkiler de aynı tatil mi gerilim filmi mi yaşadım belli değil
Kalk mantı yoğur ben yoğurdum küçüğe de yoğurttum sinirimizi çıkardık
Geçmiş olsun canım çok şükür biseyi yok rabbim korumuşBonus dün kızım çok kötü düştü. Kafasını tv ünitesine çarptı şiddetli bir şekilde. Ünite falan kaydı yerinden. Şükür bir şeyi yok. Keyfi yerinde.
Biz koyarızMantı hamurunda yımırta var mıydı ya
Oooo depresyon sinirlilik bulantı görmede bulanıklık falan da var mıBalık benim işte anaaa
Biz koyarız
Mevsimsel depresyon işteOooo depresyon sinirlilik bulantı görmede bulanıklık falan da var mı
Biz KayserililerSayıca çok gibi geldiniz anında ikna oldum
Geçmiş olsunBebemin sabah ateşi çıktı ateş düşürücü verdim düşmüş çok şükür. iş güç hak getire kahvaltıyı zor yaptım çok huysuz el ele diz dize göz göze oturuyoz akşam yemeğinide babası gelince kendi yapsın oda yesin bizde yiyelim
İşte dolunaydanmışMevsimsel depresyon işte
HaaaBiz Kayserililer
Dolunay olmasa yani duyanda inanacak her şeyin normal olduğunaİşte dolunaydanmış
Sağol canım teşekkür ederimGeçmiş olsun
Biz Kayserililer