- 8 Aralık 2011
- 44.074
- 153.908
Ütü İştahım kabardıEfser değil mi ya bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütü İştahım kabardıEfser değil mi ya bu
Beybsu sabaha ütüm ve ben hazırım
Çılgınlar gibi Ütü yapıyorum gelmek isteyen
Ne balkonu yorganla çıkarım artık balkona hava buzBalkondayım Kayseri selam efil efil
Bende yine tık yokÜtü İştahım kabardı
Bence de gelme ben cinlendim biraz sivitimmmm
Patatesli yapaydın çok severim onu daMantı aklıma göynüme düştü ama kıymam yoktu.
Yarına niyetlendim bakalım
Patatesli yapaydın çok severim onu da
Yağ mantısı da olur ay bir de Kayseri yağlaması on parmakla yeniyor ya BonusumDaha yeni pattis yemiştik evde her şey aynı anda bitmiş idi
Ayyyy ağzım sulandı kız bayılırım ikisine deeeeeeYağ mantısı da olur ay bir de Kayseri yağlaması on parmakla yeniyor ya Bonusum
Ay dur çekmesin sen sütlüsün sivitimmm ne yalan söyleyim benimde çektiiiiiğğğAyyyy ağzım sulandı kız bayılırım ikisine deeeeee
Yağ mantısı da olur ay bir de Kayseri yağlaması on parmakla yeniyor ya Bonusum
Töbe töbeee gece gece ne mantısı yaa kizlarrr ben yatmaya gidiyorum aklımdan gönlümden çikkkkk mantıiiii su içeyim de yatayım bariiiiAy dur çekmesin sen sütlüsün sivitimmm ne yalan söyleyim benimde çektiiiiiğğğ
Yok bacım süt müt yarın bir gün yapsak da yesek vallaAy dur çekmesin sen sütlüsün sivitimmm ne yalan söyleyim benimde çektiiiiiğğğ
Nevresimler bugün değişecek. Kırlentleri de ekledim listeye. Dün dolap üstlerini ve süpürgelikleri temizledim. Bugün gardrop düzenleyeceğim. Yazlık kışlık değişimi zamanı geldi Sonrasında ütüm var. Yarına kalmasın bitireyim bugün.9 eylül ödevi
Nevresim değiştirmek.
Kırlent yüzlerini yıkamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni